Arama sonuçlarınız

1. yucesan

Mustafa Kemal Üniversitesi 245 Kişi ile Türkiye'nin En Güney Zirvesinde (1729 m)

Ynt: Mustafa Kemal Üniversitesi 245 Kişi ile Türkiye'nin En Güney Zirvesinde (17 Yasar hocam ,,Eski günler geldi aklıma amanoslar ve sedatla yapmıs oldugumuz kamplar ;) ... Güzel bir trekking olmus tebrikler hocam.

2. yucesan

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Sakarya'da bir köpek pasif sigara içiciliğinin kurbanı oldu. Tiryaki sahiplerinin yanında sigara dumanına maruz kalan köpeğin akciğerleri ameliyat masasında iflas etti. İsmini vermek istemeyen köpek sahibinin, günde 2 paket sigara içtiği belirtildi. Arifiye...

3. yucesan

İstikamet Macera; Yunanistan - Makedonya - Kosova - Karadağ - İtalya

Ynt: İstikamet Macera; Yunanistan - Makedonya - Kosova - Karadağ - İtalya Merhaba !! Konuyu gezi yazınız ve fotoğrafların sayesinde ben de ilgiyle izliyorum..Güzel bir gezi olmus ...Bizimle paylasmıs oldugunuz icin cok teşekkürler ..

4. yucesan

Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009)

5. yucesan

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009) .
  6. yucesan

Beşikdüzü

Ynt: Beşikdüzü
  7. yucesan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Hilal ve diger yeni uye olan akadaşlar Aramıza hosgeldiniz !! Ben sordum Hilal kapı malesef satılık degılmıss :D

8. yucesan

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009) .

9. yucesan

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009) Merhaba Dostlar ! Aslında yazı yazmayı fazla beceremem...Belkide buraya iyi kötü bir fotoğraf koymam daha iyi olabilirmiydi bilemem .Ama ne ben nede herhangi bir fotoğraf bu güzel ve sıcak ortamı tam olarak ifade...
  10. yucesan

Hoşçakal Baba

11. yucesan

Tarihte Bugün

Ynt: Tarihte Bugün * 2009 Gezenbilir 3. Ramazan Gecesi Fotoğrafı 29 Ağustos 2009
  12. yucesan

Tarihte Bugün

Ynt: Tarihte Bugün Olaylar * 1521 - Osmanlı ordusu Belgrad'ı (eski adıyla Nándorfehérvár) fethetti. * 1526 - Kanuni Sultan Süleyman, Macar ordusunu Mohaç'ta büyük bir yenilgiye uğrattı. * 1541 - Osmanlı ordusu Macar krallığının başkenti Budin'i ele geçirdi. * 1756 - Prusya...
  13. yucesan

İsveçli Erik Johansson Asfaltı Sırtlayıp Götürdü

Ynt: İsveçli Erik Johansson Asfaltı Sırtlayıp Götürdü

14. yucesan

Fotoğrafa ip atlatan adam .
  15. yucesan

Ynt: İsveçli Erik Johansson Asfaltı Sırtlayıp Götürdü

16. yucesan

Çalköy Mağarası Cazibe Merkezi

Ynt: Çalköy Mağarası Cazibe Merkezi Bölgeye gelmek isteyip de gelemeyenler için de biz gezip gördüklerimizi anlatarak, onlara bir nebzede olsa Karadeniz bölgesi’nden kısım kısım aktarımlarda bulunmaya çalışıyoruz. İşte Trabzon’un Düzköy ilçesindeki Çalköy mağarası da gezilmesi gereken yerlerin...
  17. yucesan

Çalköy Mağarası Cazibe Merkezi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler