Arama sonuçlarınız

1. X

sj410kapalı kasa almak istiyorum

Ynt: sj410kapalı kasa almak istiyorum yakın yorumlarınız için tşk ederim bende vitaraya sıcak bakmaya başladım hatta 2 kişi ile kontaga geçtim ama beni düşündüren 90 model araçlara 9000 10000 tl gibi rakamlar telafuz ediyorlar bu bana biraz fazla gibi geldi (5 ay evvel burda 98 model vitaranın...

2. X

sj410kapalı kasa almak istiyorum

selam arkadaşlar. fronteracıyken geçirdigim kaza sonunda aracımı kaybettim şimdi daha ekonomik oldugunu düşündügümden bir suziki almak istiyorum sj410 kapalı kasa çok hoş duruyor fiyatıda gayet makul ama genede siz bu işin duayyenlerinden yardım alıp doğru hareket etmek istiyorum acaba 410 mu413...
  3. X

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO selamlar 2 gündür yoktum ben slayt1 1adet slayt 15 2 adet slayt5 2 adet slayt 8 1 adet slayt 6 1adet gri yazıda 11 09 xlan69 lütfen

4. X

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO bencede üstteki daha hoş digeri çok extrem duruyor
  5. X

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO benim plaka yalova ama aracı ordan alma dışında bir bağlantım yok benim bana numara verirken bunuda göz önünde bulundurun :D doğum yeri adana(01) tüm aile izmirde(35) ben didmde ikamet ediyorum(09) artık ortaya yanar döner bir numara alabilirim ;D tüm dostlara...

6. X

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO okan tezsezener xlan69 1997 2.2i aydın didim

7. X

frontera beyin arızası

Ynt: frontera beyin arızası ben aydın didimde ikamet ediyorum...
  8. X

oksijen(lambdra) sensörü

Ynt: oksijen(lambdra) sensörü sayın DRBRSCN hemen notumu aldım araba zaten sanayide(herzamanki gibi) :D hemen aktarıcam aldıgım bilgiyi ustaya çok teşekkürler....
  9. X

frontera beyin arızası

Ynt: frontera beyin arızası aracı 18 01 2012 de aldım aldıgımdan beri bu arıza mevcut bazen azalıyor bazen çoğalıyor beyin konusuna yetkili servisi aradım bu aracın beyni nedir diye iki markada alman malı dedi(bosh sıemens) eskiler sıemensdi yeni modeller bosh çıkıyor dedi 100 de verdiğinde...

10. X

frontera beyin arızası

Ynt: frontera beyin arızası beyinci idi telleri 05322029719 04223610088 burdan ulaşabilirsin bu işi bilen biri oldugu belli sıkıntı beyinde ise kesin çözerler gibi geliyor bana kolay gelsin

11. X

frontera beyin arızası

Ynt: frontera beyin arızası s. sinan arkadaşıma bir kere daha teşekkür etmek istiyorum doğru yönlendirmeleri için....bugün netten gene beyin ararken malatyadan birini buldum yanlışlıkla 2 defa arayınca ilgilendi sıkıntınız nedir diye sordu.hata kodlarını verdim,kalkışta sıkıntı yaşadığımı...
  12. X

frontera beyin arızası

Ynt: frontera beyin arızası şimdi yolladılar parayı ama 20 tl eksik.. bunada şükür

13. X

klima komprasörü

Ynt: klima komprasörü araç manuel şansıman şasi noxx22xe25014248 şimdiden teşekkürler
  14. X

klima komprasörü

Ynt: klima komprasörü ilginize teşekkür ederim mehmet beyle irtibata geçtim..... beyin ile ilgili bir kod veremiyorum çünki üzerindeki yazılar sökülmüş sadece verebileceklerim bendekinin sıemens oldugu 1997 model 2,2 benzinli oldugu ve şase nosunun xx22xe ile başlıyan oldugudur,bundan ötesi...
  15. X

klima komprasörü

ben bu araçla ne yapacağım bilmiyorum :'( şimdi beyin sıkıntısı yanıda birde klima kompresörüde çıktı başıma 1997 2,2 motor benzinli araç için hem beyin hem klima kompresörü için uygun bulunabilecek yerlerle ilgili yardımlarınıza ihtiyacım var konuyla ilgisi ve bilgisi olanlar benimle...

16. X

frontera beyin arızası

Ynt: frontera beyin arızası selam sinan bey ben beyni söktürdüm ama üzerinde numarayok silinmiş markası sıemens daha önceden güven otoylada irtibata geçtim ama fiyatlat yüksek 650 gibi rakamlar telafuz ediyorlar. birtane bulmuştum havalesinide yaptım dün bugün kargoyu aradığımda adıma bir...
  17. X

frontera beyin arızası

Ynt: frontera beyin arızası ben o işi araştırmıştım beyin tamiri yerine değiştirmek daha akıl karı astarı yüzünden pahalı tamiri ama tabiki bi yöntem ki araştırmalarım sonucunda 2 yer işaret edildi biri tokat digeri istanbul bu iki yer dışındakiler i pek önermediler ki beyin sökülecek gidecek...
  18. X

frontera beyin arızası

tekrar merhaba site sakinleri....aracımdaki kalkışla ilgili problemi ni bilindigi üzre bayagıdır araştırıyordum,değişmedik parça kalmadı desem yeri var en son beyinde problem olabilecegine kannaat getirmiştik(ki s.sinan arkadaşımıza keşke daha önce ulaşabilseydim)haklı çıktı beyinciden geliyorum...

19. X

oksijen(lambdra) sensörü

Ynt: oksijen(lambdra) sensörü yazıma başlamadan evvels.sinan rumuzlu arkadaşıma tekrar teşekkür etmek isterim 10 değişik ustanın(sözde diyeceğim artık kusura bakmasınlar) görerek kullanarak anlayamadığı problemi sadece sorunu dinliyerek ana kaynagını işaret etmesi gerçekten taktire şayan zaten...
  20. X

oksijen(lambdra) sensörü

Ynt: oksijen(lambdra) sensörü ilginize çok teşekkür ederim bu akşam kesin deniyeceğim ama denedikten sonra arıza sildirip sildirmemem konusunda bi açıklama yapmamışsınız ben sildirmeyide deniyeceğim söküp taktıktan sonra...içimde bir umut yeşerdi hayırlısı inşallah benim şaşe xx22xe diye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri