Arama sonuçlarınız

1. merglul

Jeep Grand Cherokee 3.0 Crd Teyp Radyo Bozulmasi

Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2008 Makyajlı kasa aracımda teypin içinde harddiskdeki şarkıyı dinlerken kendi kendine radyoya geçiyor benim tekrar medyaya dönmem gerekiyor bu hatayla karşılaşan veya duyan var mı sürekli oluyor artık.

2. merglul

Grand Cherokee 2008 Wk-wh Tampon Izgarası

Teşekkürler hocam Türk sitelerinde satışta yok sanırım bulamadım beklediğimden pahalıymış ama
  3. merglul

Grand Cherokee 2008 Wk-wh Tampon Izgarası

Grand Cherokee 2008 wk-wh makyajlı kasa için ön tampondaki boşluk olan kısıma ızgara gibi bir şey bilen var mıdır?

4. merglul

Rutin Bakım Sonrası Arabada Güç Azalması

Sanırım yakıttan hocam biraz daha toparladı gibi.
  5. merglul

Rutin Bakım Sonrası Arabada Güç Azalması

Geçen ay 2008 3.0CRD Grand Cherokee aracımı servise götürdüm rutin bakım için bakımda Motor yağı(5w30) Yakıt Filtresi Yağ Filtresi Hava Filtresi Cam suyu değişti sonrasında arabada güç kaybı hissediyoruz önceden gaza bastığımızda ani sert bir hızlanma oluyordu şimdi ise araç daha yavaş...

6. merglul

Death Wobble Sorunu

Bursa'da hangi ustalara götürdünüz sizlere tavsiyem Küçük Sanayi'deki Birlik oto veya Mengerler Jeep servisine bir gösterin.

7. merglul

2008-2009 Grand Cheroke 3.0 Crd Almak Istiyorum Nelere Dikkat Etmeliyim ?

Bu arada aracı internetten bulduysanız linkine bakalım
  8. merglul

15 hiç görmedim uzun yolda 8.5lt gördük cruise control ile kullanıma bağlı 8-10lt diyebiliriz, Şehir içi sakin kullanım 10-12 agresif kullanımda 13-14 ortalama
  9. merglul

Yeni Grand Cherokee Wk Aracım

Hayırlı uğurlu olsun hocam ben de wk sahibiyim kazasız belasız inşallah.

10. merglul

Youtube Ve Bursa Buluşma

Özelden numaramı yazdım hocam

11. merglul

Hocam açıkçası aracı 2.el aldığımız için risk almadan komple bakımdan geçirelim dedik mengerlerden indirimle birlikte 8-9k gibi sayı verdiler birlik oto iste maksimum 4k dedi ayrıca biz araçta triger kayışı var sanıyorduk mengerlerde triger değişiriz yaklaşık 10k küsür tutabilir demişlerdi ama...
  12. merglul

Youtube Ve Bursa Buluşma

Arkadaşlar abiler ben genç üyeniz olarak Youtube’a Grand Cherokee hakkında günlük ve çeşitli bilgilendirmeler, içerikler çekmeyi düşünüyorum ve istiyorum bu arada bendeki kasa WH/WK bu konuda fikir öneri veya görüşleriniz varsa dinlemek isterim ayrıca Bursa’da Grand Cherokee grubu yok bildiğim...

13. merglul

GRAND THINGS

GRAND THINGS
  14. merglul

Özelden fiyat aldım 4 civarı tutar tüm bakımlar dediler ayrıca benimki wh wk olan kasadan bu kasalarda triger yokmuş motor zincirliymiş mengerlerde triger değişiriz 10 küsür milyar demişler sanırım zincir kastettiler 300bin kmde olsa neyse de 127bindeki araba
  15. merglul

Yetkili serviste 8bin tl dedikleri bakımda daha ekstra şeyler vardır sanırım ve umarım :D

16. merglul

Özelden daha fiyat almadım hocam
  17. merglul

Normalde 10k diyorlar zaten pazarlık ve indirim yaptırılırsa 8-9 civarı.
  18. merglul

Aynen normal servisinden belirgin fark var ise tercih edebiliriz 8den az teklif verirler herhalde

19. merglul

Triger falan değil yağ değişimler vs tam bilmiyorum ama torpidoda yazıyor 300km kaldı servise diye
  20. merglul

Yo Yorum için teşekkürler hocam umarım fiyatları da iyidir servis bakımlar için 8-9 milyar civarında istiyicek iyi bir fiyat verirse burda da düşünebiliriz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri