Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2008 Makyajlı kasa aracımda teypin içinde harddiskdeki şarkıyı dinlerken kendi kendine radyoya geçiyor benim tekrar medyaya dönmem gerekiyor bu hatayla karşılaşan veya duyan var mı sürekli oluyor artık.
Geçen ay 2008 3.0CRD Grand Cherokee aracımı servise götürdüm rutin bakım için bakımda
Motor yağı(5w30)
Yakıt Filtresi
Yağ Filtresi
Hava Filtresi
Cam suyu değişti sonrasında arabada güç kaybı hissediyoruz önceden gaza bastığımızda ani sert bir hızlanma oluyordu şimdi ise araç daha yavaş...
15 hiç görmedim uzun yolda 8.5lt gördük cruise control ile kullanıma bağlı 8-10lt diyebiliriz, Şehir içi sakin kullanım 10-12 agresif kullanımda 13-14 ortalama
Hocam açıkçası aracı 2.el aldığımız için risk almadan komple bakımdan geçirelim dedik mengerlerden indirimle birlikte 8-9k gibi sayı verdiler birlik oto iste maksimum 4k dedi ayrıca biz araçta triger kayışı var sanıyorduk mengerlerde triger değişiriz yaklaşık 10k küsür tutabilir demişlerdi ama...
Arkadaşlar abiler ben genç üyeniz olarak Youtube’a Grand Cherokee hakkında günlük ve çeşitli bilgilendirmeler, içerikler çekmeyi düşünüyorum ve istiyorum bu arada bendeki kasa WH/WK bu konuda fikir öneri veya görüşleriniz varsa dinlemek isterim ayrıca Bursa’da Grand Cherokee grubu yok bildiğim...
Özelden fiyat aldım 4 civarı tutar tüm bakımlar dediler ayrıca benimki wh wk olan kasadan bu kasalarda triger yokmuş motor zincirliymiş mengerlerde triger değişiriz 10 küsür milyar demişler sanırım zincir kastettiler 300bin kmde olsa neyse de 127bindeki araba
Yo
Yorum için teşekkürler hocam umarım fiyatları da iyidir servis bakımlar için 8-9 milyar civarında istiyicek iyi bir fiyat verirse burda da düşünebiliriz