iyidir ama fiyatları da biraz yüksektir..Yo
Yorum için teşekkürler hocam umarım fiyatları da iyidir servis bakımlar için 8-9 milyar civarında istiyicek iyi bir fiyat verirse burda da düşünebiliriz
ağır bakıma girecek ise 2 yerden fiyat alın bence.

iyidir ama fiyatları da biraz yüksektir..Yo
Yorum için teşekkürler hocam umarım fiyatları da iyidir servis bakımlar için 8-9 milyar civarında istiyicek iyi bir fiyat verirse burda da düşünebiliriz
Triger falan değil yağ değişimler vs tam bilmiyorum ama torpidoda yazıyor 300km kaldı servise diyeServiste bakım nasıl 8-9 bin tutar ekstralarda mı var acaba yapılacak?
Aynen normal servisinden belirgin fark var ise tercih edebiliriz 8den az teklif verirler herhaldeiyidir ama fiyatları da biraz yüksektir..
ağır bakıma girecek ise 2 yerden fiyat alın bence.
Normalde 10k diyorlar zaten pazarlık ve indirim yaptırılırsa 8-9 civarı.Yetkili servislere giderseniz bırakın 8k daha fazlasınız bile çıkarabilirler.
Özel serviste normal bakım ne kadar oluyorYetkili servislere giderseniz bırakın 8k daha fazlasınız bile çıkarabilirler.
Özelden daha fiyat almadım hocamÖzel serviste normal bakım ne kadar oluyor
Yapacağınız bakıma göre değişir. Ben Motor yağı, hava filtresi, yağ filtresi, yakıt filtresi, polen filtresi değiştirdim. İşçilik dahil 800 Tl.Özel serviste normal bakım ne kadar oluyor
Normal bir bakım için makul sayılır. Bakımı nerede yaptırmıştınız?Yapacağınız bakıma göre değişir. Ben Motor yağı, hava filtresi, yağ filtresi, yakıt filtresi, polen filtresi değiştirdim. İşçilik dahil 800 Tl.
Kendi tamircim var. Güvendiğim iyi ustalar. Eski amerikancılar.Normal bir bakım için makul sayılır. Bakımı nerede yaptırmıştınız?