Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: vx 100 alayım mı?
herkeze ilgilerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum ayırdığınız zaman ve verdiğiniz fikirler için aranıza katılıp aktivitelerinizde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağım. aşağıdaki araç hakkında bilgisi olan varmı teşekkürler
sahibinden.com ilan no: 26884452
konunun en başında anlatmıştım beklentilerimi o yüzden sanırım şimdilik asfalt ağırlrıklı hafta sonu hafif dağ tepe gezisi onun içinde vx100 sonra duruma göre bakarız
bakalım temiz ve hesaplısını bulursak alıp deneyerek göreceğiz her ne kadar çevremden delimisin 10 yaşında araba alıp birde tonla vergi ve yakıt parası mı vereceksin arıza yaparsa da yandın deselerde sanırım denemeye değer
hayır yanlış anlamayın benim o yada bu diye bir görüş belirtme şansım yok çünkü gerçekten bilgim yok sadece gözlemlerimi söylüyorum
burayı takip etmeye başladıktan sonra şunu gördüm toyota ve land rover cılar fener galata taraftarı gibiler sanki toyota cı land rover a land rover cı toyotacıya takılmadan edemiyor
bu kadar toyota fanı arasında biraz abes bir soru olacak ama cahilliğime verin nede olsa yeni öğrenci sayılırız değil mi erkut bey ;) vx100 ile pathfinder kıyaslarmısınız artıları eksilaeri nelerdir teşekkürler
antalya off road gurubundan bahsetmişsiniz sitelerinde problem var sanırım konular açılmıyor bahsettiğiniz cihan bey ve ahmet ustaya nasıl ulaşırım birde temiz sorunsuz vx 100 2000 2001 modelin fiyatı ne civardadır
erkut bey ilginize teşekkürler ben en azından şimdilik ağır off road yapmayı düşünmediğimden(gerçi bu sitede dolaştıkça sanırım onada başlayacağım) zaten vx 80 i hiç düşünmedim toyota sahibi olmanın kurallarından bahsetmişsiniz yavaş yavaş dersimizi almaya başlayalım...
cevaplarınız için çok teşekkür ederim bu siteyi sevmemin sebebi de bu herkes yardım etmek için can atıyor bir nevi aile. bir arkadaşımız off road yapılmaz demiş gerçekten öylemi yorumlar aksini söylüyor. açıkçası vx 100 ü burada ki yorumları okuduktan sonra düşünmeye...
herkese merhaba antalya da ikamet etmekteyim internette araba ilanlarına bakarken tesadüfen bir discovery 98 model 18000 tl ilanını görmemle içimdeki doğa gezisi dürtüsü beni buralara kadar getirdi. honda civic arabamın izin verdiği yere kadar doğaya girmekten zevk alıyorum bu kkonuda eşimlede...
Ynt: Satılık Toyota Land Cruiser VX100
MERHABA ARAÇ ANTALYA DA MI BEN ANTALYA DAYIM GÖRME ŞANSIMIZ VAR MI ARAÇTA LPG VAR MI VARSA NE KADAR YAKIYOR YILLIK VERGİSİ NE KADAR PARÇA VE BAKIMÜCRETİ NASILDIR BİRDE BEN HEM UZUN ASFALT KULLANIMI HEMDE ŞİMDİLİK HAFİF OFF ROAD İÇİN DÜŞÜNÜYORUM BİLGİM...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
merhabalar adım ilkay erçağan antalya manavgat ta yaşıyorum 40 yaşında evli 2 çocuk babasıyım turizm hekimiyim scuba dalışı maket gemi yapımı ftoğrafçılık ve resim hobilerim doğada gezmeyi seviyorum kendime dağ tepe rahat gezecek bir jeep bakarken buraya...