vx 100 alayım mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drercagan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,536

Etiketler

Ynt: vx 100 alayım mı?

vx 100 le hiç bi arac mukayese edilemez bence daha dogrusu toyotayla hiç bi arac mukayese edilemez...
inanın burda cok sey ögreneceksiniz zamanla ve toyotanın cok dogru bi karar olduunu göreceksiniz ve asla pişman olmayacaksınız...
bunun ben size garantisini veriyorum siz sadece takibe devam edin...
saygılarımla...

burayı takip etmeye başladıktan sonra şunu gördüm toyota ve land rover cılar fener galata taraftarı gibiler sanki toyota cı land rover a land rover cı toyotacıya takılmadan edemiyor

Şimdi ben bunu anlamıyorum zaten.
VX100'ün muadili Land Rover Range Rover dır...
ikisini mi karşılaştırıcaz?

Eğer Disco ile VX100 ü arazide karşılaştıracaksak, dediğim gibi misafir etmekten, onur duyarız... ;)

This is Land Rover...
13-3.png

VX100'de görmek isteriz, TC de çekilmiş :D çamurda, suda? ¿ ?

hayır yanlış anlamayın benim o yada bu diye bir görüş belirtme şansım yok çünkü gerçekten bilgim yok sadece gözlemlerimi söylüyorum

drercagan' Alıntı:
hayır yanlış anlamayın benim o yada bu diye bir görüş belirtme şansım yok çünkü gerçekten bilgim yok sadece gözlemlerimi söylüyorum

Yok abi birisi Off Road, Dağ Tepe bayır aracı;
Diğeri asfalt, kamp, expediksiyon aracı?

İkisi nasıl karşılaştırılır ben bunu anlamıyorum :D

Yoksa VX100'leri çok seviyorum, gerçekten yol uçakları :smiley:
Ama arazide işler değişir diye tahmin ediyorum...

yok yok arazide gitmez diye bişey yok sadece vx 100 kullananlar hassas burda kıyamıyolar araclarına sahsen benim olsa idi vx100 üm cagrı kardesimin fotodaki gibi heryere dalardım ;D
ya bu konu da kafanız karısmasın vx 100 konfordada arazidede 11 numaradır bu bi gercek bunu kimse inkar edemez

Her yere dalarsanız o araçla :D
Değişik sorunlar çıkarabilir di sanki :D

:D
Boşverelim hepsi aynı işte :D
Ne kadar çamur o kadar masraf...

Fiyatı daha pahalı olan daha iyidir en iyisi bu düz mantık! :D

arazide vx 80
üstüne zor...
sitede ersun agabeyin aracı var mesela tr de üstüne yokdur aracda 150bin dolarlık yatırım var arac nası bişeydir anlatamam
arsivimdedir konusu hatta arada tekrar tekrar okurum
dehset bişey

bakalım temiz ve hesaplısını bulursak alıp deneyerek göreceğiz her ne kadar çevremden delimisin 10 yaşında araba alıp birde tonla vergi ve yakıt parası mı vereceksin arıza yaparsa da yandın deselerde sanırım denemeye değer

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,624
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

SON KONULAR

Geri