Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014)
Doğayı kamp ateşini muhapbeti sevenlere doğru adres bu kamp.
1.Çiçek Hikmet Alper Özkan Motokaravan.
2.Ersin Güzel 4x4 Nissan Terrano
3.Şükran Abdullah TEPE CAMPER
Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda
Ne demek zaman ayırıp okuduğunuz için biz teşekkür ederiz.
Ayrıca bizler yolcu olduktan sonra elbet de bir han da karşılaşırız.
Ynt: İzmir Karagöl Buluşması 14-16 Mart 2014
Hey arkadaşlar orda mısınız?
Eğlenceye daldınız bizleri unuttunuz. Hiç mi paylaşımınız olmaz.
Bizde yazılar la fotolarla sizlerle beraber olsaydık.
Ynt: Karavanla Kış Mevsimin Kamp Yapma
Selamlar Haşmet bey.
Bu sene ilk kar yağışını yakalıyalım diye 7 / 8 aralık tarihinde Kızılcahamam Soğuksu'ya gittik.
Güzel de oldu lapa lap yağan kar, Sonrasında biraz zahmetli de olsa ( Yolların kar yağışı yüzünden büyükşehirlerde çok aksamasından)...
Ynt: 'egeli' 2014
Çok güzel görüntüler.
Ankara'ya bu kadar yakın olmasına rağmen, biz Ankara'lı karavancılar sizin kadar tadını çıkaramadık.
Yazık bize valla.
Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler
Tabi ki haklısın Muhammet bey. Fakat Avrupa da bir sanayi olarak devam eden bir sektörün içine bizim de dahil olabilmemiz için 10/15 yıl cok kısa. Hele ki hem onları takip edip hem de onlara yetişebilmemiz için iki kay daha hızlı çalışmamız lazım...
Ynt: Aranıza Isuzu Md27 İle Giriş Yapmayı Dusunuyorum
Doğrudur yorar. Fakat bu yapacağınız günlük km'ye de bağlı. daha önemlisi o gezi için ayırdığınız zamana. İşte tercihler burda değişiyor. Benim zamanın var ben emekliyim, peki ya diğer arkadaşlar. Şu an çalışan ve ayda 15 - 20 gün izni olan...
Burada olanlar gerçekten üzücü.
Umarım PİNO Karavan hatasını mutlaka düzeltecektir.
Kime inanacağımızı şaşırdık kaldık. Fakat Avrupa karavanlarla Yerli karavanlar arasındaki dağlar kadar farkı şu aşamada aşmamız çok zor. İlk yerli otomobilimiz...
Selamlar Umut Bey.
Önemli olan tamamen sizin içinize sinmesi, gerisi sadece bu tür araç düşünenler için bir ön bilgi.
Ah keşke İzmir'e yakın olsak da, 3 günlük Karagöl kampının tadını bizde çıkarsaydık.
Katılan tüm karavancı arkadaşlara iyi...
Gercekten büyük bir şanssızlık. Çok geçmiş olsun. İnşallah PİNO hiç olmazsa maddi zararınızı telafi eder.
Manevi zararın telafisi olacağını ise hiç düşünmüyorum bile.
Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda
Teşekkürler Levent Bey.
Hep beraber inşallah. Sağolun, iyiki varsınız Ülker Hanım - Yavuz Bey.
Çok teşekkürler Sami Bey
Ynt: Dikkat....! Bu Bir Uyarıdır..
Sayın Cygnet.
Başın dan beri ben de olayın takibindeydim, ve adı gecen firmadan alışveriş yapmış biri olarak hayretle takipdeydim.
Bana göre kurumsal bir firmaydı ve böyle bir müşteri memnuniyetsizliği yapmazlardı.
Kendilerinin alınan ama benim almadığım...
Bu işin doğru hesabı bu. önce depo dolacak sonra yapılan yola ne kadar yaktığı tekrar hesaplanacak. Depo ışığının yanması aracı duruşuna göre bile değişir. Bu da bu araçlardaki depo büyüklüğüne bakarsak 3 - 4 litre mazot oynamasına denk...
Ynt: 'egeli' 2014
Nede güzel anlatımlar.
Doyum olmaz anılar, bizimle paylaşıldı. Tekrar teşekkürler sizlere.
Maalesef bu sene kar görmeye hasret kaldık. Aralık ayının hemen başında yağan kar yerini kuru soğuklara bıraktı bir daha
yüzünü göstermedi. Bu arada hoş geldiniz diyemeden güle güle...
16 Mayıs sabahı başladığımız gezimiz.
30 Temmuz akşamı sona erdi. Bir sağlık nedenleriyle ara versek de,
Ramazan ayı nedeniyle bizi çok zorlasa da.
Her şeye değdi. Bizim için cok güzel anılarla dolu güzel bir gezi...
Müze içinde bulunan sayısız eserlerden,
bizim sizler için beğendiğimiz bir iki kare
Hattuşa müzesiyle devam edelim.
Bu bölgedeki orijinal eserlerden bazıları.