Arama sonuçlarınız

1. abdullah tepe

23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014)

Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014) Doğayı kamp ateşini muhapbeti sevenlere doğru adres bu kamp. 1.Çiçek Hikmet Alper Özkan Motokaravan. 2.Ersin Güzel 4x4 Nissan Terrano 3.Şükran Abdullah TEPE CAMPER

2. abdullah tepe

23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014)

Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014) 22 Nisan öğleden sonra kamp alanındayız inşallah.
  3. abdullah tepe

Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Ne demek zaman ayırıp okuduğunuz için biz teşekkür ederiz. Ayrıca bizler yolcu olduktan sonra elbet de bir han da karşılaşırız.

4. abdullah tepe

Karavan Dünyası Yönetim Kadromuz

Ynt: Karavan Dünyası Yönetim Kadromuz Yönetimden ayrılan arkadaşlara verdikleri hizmet, yeni yönetime de verecekleri hizmet için şimdiden teşekkürler.
  5. abdullah tepe

İzmir Karagöl Buluşması 14-16 Mart 2014

Ynt: İzmir Karagöl Buluşması 14-16 Mart 2014 Hey arkadaşlar orda mısınız? Eğlenceye daldınız bizleri unuttunuz. Hiç mi paylaşımınız olmaz. Bizde yazılar la fotolarla sizlerle beraber olsaydık.

6. abdullah tepe

Karavanla Kış Mevsimin Kamp Yapma

Ynt: Karavanla Kış Mevsimin Kamp Yapma Selamlar Haşmet bey. Bu sene ilk kar yağışını yakalıyalım diye 7 / 8 aralık tarihinde Kızılcahamam Soğuksu'ya gittik. Güzel de oldu lapa lap yağan kar, Sonrasında biraz zahmetli de olsa ( Yolların kar yağışı yüzünden büyükşehirlerde çok aksamasından)...

7. abdullah tepe

'egeli' 2014

Ynt: 'egeli' 2014 Çok güzel görüntüler. Ankara'ya bu kadar yakın olmasına rağmen, biz Ankara'lı karavancılar sizin kadar tadını çıkaramadık. Yazık bize valla.
  8. abdullah tepe

İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Tabi ki haklısın Muhammet bey. Fakat Avrupa da bir sanayi olarak devam eden bir sektörün içine bizim de dahil olabilmemiz için 10/15 yıl cok kısa. Hele ki hem onları takip edip hem de onlara yetişebilmemiz için iki kay daha hızlı çalışmamız lazım...
  9. abdullah tepe

HYMER CAMP 46

Ynt: Hymer Camp 46 Güzel günlerde keyifli geziler yaparsınız inşallah. Güzel kotunmuş temiz bir karavan, güle güle kullanın.

10. abdullah tepe

Aranıza Isuzu Md27 İle Giriş Yapmayı Dusunuyorum

Ynt: Aranıza Isuzu Md27 İle Giriş Yapmayı Dusunuyorum Doğrudur yorar. Fakat bu yapacağınız günlük km'ye de bağlı. daha önemlisi o gezi için ayırdığınız zamana. İşte tercihler burda değişiyor. Benim zamanın var ben emekliyim, peki ya diğer arkadaşlar. Şu an çalışan ve ayda 15 - 20 gün izni olan...

11. abdullah tepe

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Burada olanlar gerçekten üzücü. Umarım PİNO Karavan hatasını mutlaka düzeltecektir. Kime inanacağımızı şaşırdık kaldık. Fakat Avrupa karavanlarla Yerli karavanlar arasındaki dağlar kadar farkı şu aşamada aşmamız çok zor. İlk yerli otomobilimiz...
  12. abdullah tepe

Ynt: Aranıza Isuzu Md27 İle Giriş Yapmayı Dusunuyorum Selamlar Umut Bey. Önemli olan tamamen sizin içinize sinmesi, gerisi sadece bu tür araç düşünenler için bir ön bilgi. Ah keşke İzmir'e yakın olsak da, 3 günlük Karagöl kampının tadını bizde çıkarsaydık. Katılan tüm karavancı arkadaşlara iyi...

13. abdullah tepe

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Gercekten büyük bir şanssızlık. Çok geçmiş olsun. İnşallah PİNO hiç olmazsa maddi zararınızı telafi eder. Manevi zararın telafisi olacağını ise hiç düşünmüyorum bile.
  14. abdullah tepe

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Teşekkürler Levent Bey. Hep beraber inşallah. Sağolun, iyiki varsınız Ülker Hanım - Yavuz Bey. Çok teşekkürler Sami Bey
  15. abdullah tepe

Dikkat....! Bu Bir Uyarıdır..

Ynt: Dikkat....! Bu Bir Uyarıdır.. Sayın Cygnet. Başın dan beri ben de olayın takibindeydim, ve adı gecen firmadan alışveriş yapmış biri olarak hayretle takipdeydim. Bana göre kurumsal bir firmaydı ve böyle bir müşteri memnuniyetsizliği yapmazlardı. Kendilerinin alınan ama benim almadığım...

16. abdullah tepe

Ynt: Aranıza Isuzu Md27 İle Giriş Yapmayı Dusunuyorum Bu işin doğru hesabı bu. önce depo dolacak sonra yapılan yola ne kadar yaktığı tekrar hesaplanacak. Depo ışığının yanması aracı duruşuna göre bile değişir. Bu da bu araçlardaki depo büyüklüğüne bakarsak 3 - 4 litre mazot oynamasına denk...
  17. abdullah tepe

'egeli' 2014

Ynt: 'egeli' 2014 Nede güzel anlatımlar. Doyum olmaz anılar, bizimle paylaşıldı. Tekrar teşekkürler sizlere. Maalesef bu sene kar görmeye hasret kaldık. Aralık ayının hemen başında yağan kar yerini kuru soğuklara bıraktı bir daha yüzünü göstermedi. Bu arada hoş geldiniz diyemeden güle güle...
  18. abdullah tepe

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda 16 Mayıs sabahı başladığımız gezimiz. 30 Temmuz akşamı sona erdi. Bir sağlık nedenleriyle ara versek de, Ramazan ayı nedeniyle bizi çok zorlasa da. Her şeye değdi. Bizim için cok güzel anılarla dolu güzel bir gezi...

19. abdullah tepe

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Müze içinde bulunan sayısız eserlerden, bizim sizler için beğendiğimiz bir iki kare
  20. abdullah tepe

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Hattuşa müzesiyle devam edelim. Bu bölgedeki orijinal eserlerden bazıları.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri