Arama sonuçlarınız

1. amstradamiga

Çeşme Gezisi (5 -13 Temmuz 2008)

Ynt: Çeşme Gezisi (5 -13 Temmuz 2008) Merhaba çeşmeyi farklı açıdan gösterdiniz.çok güzel fotograflarda harika.

2. amstradamiga

Canon SX10 - Olympus SP590 UZ ?

Ynt: Canon SX10 - Olympus SP590 UZ ? Kompakt bi makine alacaksanız sx10 güzel bende var çekimler güzel bu zaten dslr den önceki bi makina bide sıfırları ucuzladı 800 tl ye falan bulabilirsin internetten inceleyin
  3. amstradamiga

Sırt Çantasıyla 2 Günde Safranbolu - Amasra

Ynt: Sırt Çantasıyla 2 Günde Safranbolu - Amasra Paylaşımınız için teşekkürler bende bu kış Safranbolu'ya gitmeyi düşünüyorum

4. amstradamiga

İnsuyu Mağarası

Ynt: İnsuyu Mağarası Anlatımınız ve fotoğraflar için teşekkürler.Bende 1993 yılında gitmiştim doğa harikası içinde ufak göller vardı bende fograflar çekmiştim.Siz sular çekilmiş su yok yazmışsınız şaşırdım.
  5. amstradamiga

Güneş Tutulması (Solar Eclips) - Antalya Side (29 Mart 2006)

Ynt: Güneş Tutulması (Solar Eclips) - Antalya Side (29 Mart 2006) Paylaşımınız için teşekkürler gerçekten güzel fotograflar.

6. amstradamiga

Antalya - Adrasan

Ynt: Antalya - Adrasan Evet arkadaşlar çok güzel bir yer farklı doğası ormanı denizi bozulmamış bi yer dalma açısındanda güzel tabii ben dalmadım arkadaşlar daldı dediklerine göre geçmişe göre balık azmış.

7. amstradamiga

Ürküten İddia: GPS Sistemi Çökmek Üzere

Ynt: Ürküten İddia: GPS Sistemi Çökmek Üzere Bende garmin 60 csx var bu aralar dikkat ediyorum çok geç uydu yakalıyo.Bu tezlerle ilgili olabilirmi acaba.
  8. amstradamiga

Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi (26 Nisan 2009)

Ynt: Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi (26 Nisan 2009) Çok güzel bi gezi olmuş fotograflarda güzel.
  9. amstradamiga

Antalya - Adrasan

Antik kent 2700 yıllık.Güzel çam ormanı ve deniz.Buradan çıktığımızda artık akşam olmuştu.Dönüş yolumuzda yemekleri gözlemecide yedik.Gözlemeler süper çayıda kömür ateşinde yanınıza getiriyorlar.Fiatlarda uygun 4 gözleme çay 21 tl uygun.Beldibi gözleme evi.Bir gece 2 gündüzlük tatilimiz...

10. amstradamiga

Antalya - Adrasan

Adrasan'dan Kumluca'ya geçtik.Buralarda koyları gezdik.Güzel yerler.Yemeklerimizi Kumluca'da Karakaş köfte evinde yedik.Mahalle arasında bir yer ama lezzet süper.Fiatlar ucuz.Buradan Phaselis antik kente geçtik her yer tarih doğa denize girdik harika.

11. amstradamiga

Antalya - Adrasan

Çok güzel yerler.Doğa harika.3 arkadaş daldı.Tüpsüz dalış.İki arkadaş biz dalmadık yüzdük.Dalma işi 5-6 saat sürdü.3 balık yakaladık.toplam ağırlık 2-2.5 kilo vardır.Balıkları kaldığımız otele verdik pişirdiler akşam yemeğimiz çıktı.Her şey çok güzel.
  12. amstradamiga

Antalya - Adrasan

Kahvaltıdan sonra yolumuza devam ettik.Antalya Adrasan arası yaklaşık 90 km.Adrasan'da Changa Bungalows'a yerleştik.Güzel bi yer deniz kenarı önü kumsal fiatlar hafta içi 2 kişi kahvaltı dahil 80 tl.Eşyalarımızı odalara yerleştirdik tekne kiralama işi herşey hazır.saat 13.00 gibi tekneye...

13. amstradamiga

Antalya - Adrasan

Hafta sonu 5 arkadaş Antalya Adrasan'a gitmeye karar verdik.Sabah 06.30 uçağı ile antalya.Antalya'da aracımızı teslim aldık yola koyulduk.Adrasan'a gitmekteki amacımız dalma ve zıpkınla balık vurma.Antalya havalimanı ile Adrasan arası yaklaşık 90 km.Adrasan Kemer'e bağlı bir yer.Çam ormanları...
  14. amstradamiga

Kıyıköy (06 Haziran 2009)

Ynt: Kıyıköy (06 Haziran 2009) Güzel bir gezi olmuş fotograflarınızda çok güzel teşekkürler.
  15. amstradamiga

Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi (26 Nisan 2009)

Ynt: Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi (26 Nisan 2009) arkadaşlar fotolar çok güzel gitmiş kadar oldum teşekkürler.

16. amstradamiga

Yol Üstü Durakları, Gölyazı Bursa

Ynt: Yol Üstü Durakları, Gölyazı Bursa Çok güzel yerlermiş fotograflarda güzel teşekkürler.
  17. amstradamiga

Kartepe

Herkese merhaba yola arkadaşım ve oğlu ben kızım olarak çıktık.Hareket istanbul Haznedar okul önü Maşukiye'de kahvaltı için duruş.Kartepe'ye çocukların okulu ile otobüsle gidiyoruz.Köy kahvaltısı molası saat 09.00 süper herşey var hizmette süper.Ev yapımı reçeller tereyağ herşey iyidi.Burada 1...
  18. amstradamiga

41°N 33°E Taşoğlu, Çankırı

Ynt: 41°N 33°E Taşoğlu, Çankırı macaranızı okudum çok güzel heyecanlı olmuş selamlar.

19. amstradamiga

Garmin 2008.10 Elinde Olan Var Mı ?

Ynt: Garmin 2008.10 Elinde Olan Var Mı ? 2008.10 için teşekkürler.
  20. amstradamiga

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşbulduk herkese teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri