Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ford Ranger'i günlük kullanmak?
üstad yağla beraber kullanmanı tavsiye etmesemde (duyumlara göre zararlıymış)ben hiç denemdim motorda gerçekten zararı varmı malüm yeni nesiller common rail yani yağlı mazot kalın gelebilir karışımlı mazot hakkında aydınlatırsan sevinirim keşke yakıtlardaki...
Ynt: Satılık VX80
ismail abi konya ya yolun düşerse her zaman beklerim, dediğiniz gibi inş.değerini bilene giderde bizde arkasından üzülmeyiz bu araçlar gerçekten saygıya layık makinalar
Ynt: Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri
canım kardeşim valla yakıta etkisini bilemem ama yumuşak kauçuk lastikler yani kar lastikleri yazın sıcak hava ve yol etkisiyle fren mesafeni bariz şekilde uzatır allah göstermesin sert frende aracın duracağı yerde aksine kayar gider bizzat tecrübemdir......
Ynt: Meke Gölü
ahhhhhhh ahhhhh şimdi bir görseniz evet maalesef resmen bataklık oldu oralar ben karapınarlıyım şu anda da konyada yaşıyorum yeraltı suyunun çekilmesi yağışların az olması sebebiyle artık ülkemizin nazar boncuğu diye hitap ettiğimiz meke krater gölü kurudu şimdilerde sadece dize...
Ynt: Dizel Toyota Seçiminde Yardım
60 serilerede turba kit var geçenlerde sitelerde gezerken avusturalyadan bir firma gördüm 3b motorlara hilüxlere de var hatta adresinide yazayım
sales@axtturbo.com.au belki bir faydası olur diye başlığı görünce yazayım dedim
Ynt: Satılık VX80
affına sığınarak ismail abi diye hitap etmek istiyorum abi eğer maddi açıdan bir sıkıntı yoksa ki umarım yoktur ailenizle bu cengaveri barıştırmanın bir yoluna bakılsa yada siz biraz feragat edip edip onu 2. plana atsanız faydası olurmu bilmiyorum ki inanın vx80 duyunca aklıma...
Ynt: Yeni Bir Land Cruiser Sizlerle.
kardeş madem bulgardasın orda parça fiyatlarınada bir göz atarsın demi ;) kendim için değil diğer arkadaşlara belki faydası dokunur yada sana bizde bulgarla çalışıyoruz hayvan ithal ediyoruz fakat ben henüz gidemedim sormamda sakınca yoksa sen neden ordasın
Ynt: Bunu kim istemez? Parmak kaldırsın....
bu cahilliğin canı çıksın beceremedim bir türlü :-[ neyse taktik man yada askeri taktik man diye aradınmı çıkıyor
bu reo'ların benzinli olduğunu biliyorsunuz sanırım ;D ;D ;D sizde petrol istasyonu falan var belli gerçi tercih meselesi birşey demem olmaz ama askerden biliyorum bu amerikan ölüsünü bunun giremediği yada çıkmadığı yerden unimog la türkü söyleyerek...
artık askeriyede bile parça sıkıntısı varken piyasada hiç bulamazsın ordu bile artık hurdaya ayırıyor bunları ??? ??? ??? ve ayrıca bunun yaptığı işi yapabilecek o kadar çok araç varki piyasada
Ynt: Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri
Özür diliiyorum sanırım benim yazımı tam anlayamadınız ben zaten 3500 cc lik bir makina 1600 cc den az yakar gibi bir söylem kullanmadım lakin cüsse ve güce göre öyle aman aman bir sarfiyat olmaz ki bizzat yaşadığım olayı anlatayım binek sınıfı ama olsun...
Ynt: Yeni Bir Land Cruiser Sizlerle.
emrah bey aracınızı en baştan takip ediyorum önceden üye olmadığım için resimleri göremiyordum ama şimdi zevk-i sefa ediyorum sayenizde sağolun varolun allah kaza bela vermesin bendeki toyota tutkusunu tekrar şaha kaldırdınız benim nacizane bir önerim var...
Ynt: 4.2 turbo dizel lc intercool
yok yok sevgili dumrul burada ki arkadaşlar nazar etmez aksine maaşallah derler :Dsen koyda gözümüz makina görsün bende bir araç yok ama bende nazar etmem yani korkma koy belki kim bilir ustalar sana ufak tiyolar verirler araç daha mükemmel olur hadi yolun...