4.2 turbo dizel lc intercool

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dumrul Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,698
Ynt: 4.2 turbo dizel lc intercool

dumrul' Alıntı:
intercolu arazide pazar günü test ettim performans gayet güzel turbo dizel aracı olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum özellikle tork çok fark etti rampa çıkışları çok keyifli oldu arac 1991 model 1993 yılında trafige çıkmış resim nazar olmasın diye eklemiyorum :D :D :D ilerde eklerim
yok yok sevgili dumrul burada ki arkadaşlar nazar etmez aksine maaşallah derler :Dsen koyda gözümüz makina görsün bende bir araç yok ama bende nazar etmem yani korkma koy belki kim bilir ustalar sana ufak tiyolar verirler araç daha mükemmel olur hadi yolun açık olsun...... ;D ;D ;D

Etiketler

sugur42' Alıntı:
yok yok sevgili dumrul burada ki arkadaşlar nazar etmez aksine maaşallah derler :Dsen koyda gözümüz makina görsün bende bir araç yok ama bende nazar etmem yani korkma koy belki kim bilir ustalar sana ufak tiyolar verirler araç daha mükemmel olur hadi yolun açık olsun...... ;D ;D ;D

bizler burada yazan herkezi ciddiye alirken hatami yapiyoruz acaba,yada bizim araclarin arizalari bu sitede resimleri paylastigimizan mi oluyor yani nazardan herhalde :D :D
bazan balonlar cabuk patlar

altay41' Alıntı:
bizler burada yazan herkezi ciddiye alirken hatami yapiyoruz acaba,yada bizim araclarin arizalari bu sitede resimleri paylastigimizan mi oluyor yani nazardan herhalde :D :D
bazan balonlar cabuk patlar
:D :D :D :D :D

vay be üstadlar ne kocaman kocaman laflar etmişler hemen balonları patlatmışlar birazcık espiri yapalım dedik ama üstadlar nazar sözünü ciddiye almışlar sonradan turbo atılmış olanları konuşmuyorum benim bildigim bir tane var intrercool ve turbo atılmış olan lc.... türkiyede orjinaj turbo motorlu lc ye safari intercool atılmış bir araba daha yok...sadece bu balon çabuk patlamış dediginiz kardeşinizde var resimleri attıgım zaman balonmu bombamı görürsünüz ;) :D :D :D ;D

Hocam alinganlik gostermenize gerek yok daha once iki kere basimiza geldi vatandas acti basligi oyle aldim boyle yapcam herkez hos geldin buyur bas koseye dendi fikrini beyan etti herkez ama ortada ne arac var ne proje sanal ortamda guvensizlik olustu bundan yana sitemler. Ha nazar olayina gelince bende sizin gibi nazara inananlardanim 4 ay arabayi sanayiden cikaramamis kunb an kestigi aksam mucize gibi cikarmis biriyim ama sunuda unutmamak gerek araci yolda zaten herkeZ goruyor benim gibi arkadaslar bir masallah derseniz sevinirim dersiniz olur biter bende oyle yaptim kimse kirmadi birda biz bi aileyiz ac adam yok aramizda kamp atabilirsek sayet aracla beraber buyrun bas kosede yeriniz hazir Ha gelelim araca kitle. Beraber neleri degistiginizi soylerseniz bizde arAc hakkinda daha iyi bilgiye sahip oluruz. Kolay gelsin

redline kardeşim sizın lc yaptıklarınızı ilgiyle izliyorum bunların içinde en ilgimi çekeni intercool konusu olmuştu onun için bir başlık açmıştım ama konu farklı yöne kaydı bazı baloncu arkadaşlar sagolsunlar :D gelelim intercool konusuna markası SAFARİ TİPİ SCHDJ8012 toplam 48 kalem 82 adet bu adetlere civata pul vs vs dahil ana parça manifolda takılan alıuminyum boru çelık ve lastik borular ve sogutucu radyatör ön tarafa takılan montaj yapıldı 15 günden beri kullanıyorum memnunum aracım 1991 turbo dizel orjinal manuel 5 vites old men emu 3 inç yükseltme kiti lastileri 33 bogger böylece idare etmeye çalışıyoruz sizin aracınız maşaallah mükemmel felekten birde manuel olsaydı mükemmel ötesi olurdu ha bunu yazarken bir benzinlotomatik vx 100 bir turbo dizel vx 80 otomatik lc olmayanları yazmıyorum kullanan bir kardeşiniz olarak yazıyorum siz anladıgım kadarıyla bu işlerde çok tecrubelısınız sızın taktıgınız interc sistemi farklı nasıl memnun musunuz montajdan sonra herhangi bir ayar motorda yaptınızmı yaptıgıniz degişlik var ise paylaşırsanız memnun oluruz sizede kolay gelsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.