Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 5.9'uma sonunda kavustum :)))
120 tl LPG ile 137 km :) ama sert kullanıyorum kick down cok yapıyorum ve kalkıslarım sert devirli kullanıyorum 5.2'miz ise su anda antalyaya gitti 30 kurus yaktı izmirden 110-120 den assagı dusmedi km hızı 5.9 alınıcaksa hakkını vermek ıcın alınması lazım...
Ynt: 1998 5.9 için sunroof camı nerde bulabilirim ?
haklısınız aslında cok gereksiz sürat olayı 120 km ideal otobanda yakıtda cok fazla oluyor 120 tl lpg ile 137 km gidiliyor sonra :)))))
ilker kardeş masrafı ahekttim ya hiç sorma...bir tecrübe edinmiş oldum bunu herkez ile paylaşmak istiyorum. sakın ve sakın 100 120 km nın ustunde gıderken sunroofunuzu yarım acık yada tam acık bırakmayın eger onunde koruyucu siper yok ise ben...
cok tesekkurler arkadaslar Allah hepimizi kaza belalardan korusun 1 depo lpg ile 97 km gitti aksam dolastım ama hakkını verdım :)))) 5.2 de var evde onunla 250 km cıvarı gıdıyoruz 5.9 un hakkını verınce 3/1 i oluyormus megersem benzıne gectı benzındede bıraz...
benım mantıgıma göre aynı olması lazım 5.2 5.9 aynı kasa fakat servisten şase numaraasına göre sipariş veriliyor deyince aklım bulandı acaba dedim.ama 14286 adet üretilen bir arabada 14286 ayrı sunroof tasarlıyamazlar bence çıkmacılardan...
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. akşama yıkayıp paklayıp geceden koymaya çalısaqcagım resimlerimi ve edindiğim bilgi ve bakım onarım bilgilerini fiyatlarını sizlerle paylaşacagım :)
selam arkadaşlar 1998 5.9 sunroof camını nerden temin edebilirim? izmirdeki yetkili servise sordum ve bana işcilikle birlikte orjinal ve garantili sunroof camının 1400 tl civarında olabilceğini söylediler. ama bu rakam cok değilmi?? bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini...
herkeze merhabalar. sonunda 1.5 aydır beklediğim 5.9 uma dün itibari ile kavuştum çocuklar kadar mutlu ve bir okadarda heyecanlıyım 5.2 ile arasındaki fark hem gözle hem kulakla anlasılcak kadar cokmus :) dün hemen izmir/bornova 2. sanayideki ustama götürdüm ve kompole bakıma soktuk heryerini...
bugün hava yağmurluydu bir kaç derin su birikintisinden hızlı geçtim gideceğim yere geldim parkettim 4 saat sonra kadar tekrar kullandığımda arabada tekleme başladı gazdan benzine geçirdim acaba gazdanmıdır diye benzindede aynı şeyi yaptı sanki benzin bitmiş gibi bir sarsıntı neden olur...
Ynt: 5,9 Almak İstiyorum Tavsiyeleriniz Nelerdir.?
izmir göztepede ses sistemleri mağazasında orda hali hazırda takılı ön kolonları değişmis 5.2 ler mevcut
inşallah bende öyle umut ediyorum bakalım ne yasıyacagız kontaga bastıkdan sonra. ön sol hoporlör sanırsam sesini cok acınca teyibin cızırtı yapıyor sizdede aynı sorun varmıydı degısıtrdıysenız nekadara taktırdınız infiniti orjinalını yada bi...
ancak 10 km sonra haber verebılırım arac su anda bakımda :) alıcıyla o sekılde anlastık 10 bin km bakımını yaptırdı gıttım bizat servisine arac ordaydı ustalara ne var ne yok degısmesı gerekenı degıstırın dedım abi değistircek bişey yok bu...
cok tesekkurler...hepimizicin hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız sorunsuz binelim hepbirlikte...arac tüm agır bakımları yapılmıs durumda üstündekı lastık güzel herseyı calısır durumda motoru altı sanzumanı difransiyeli haqrıka durumda...
tartariniyle zavolli arasında çok büyük fark yok sanırsam.ben zavolli ile görüstüm 2800 tl fiyat verdiler ama pazarlık yapmadım telefonda görüstüm izmir bölge bayiliğiymiş aradıgım yer.prins e ise 3800 tl söyledi umarım zavolliden memnun...