1998 5.9 için sunroof camı nerde bulabilirim ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tarıkkk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,455

tarıkkk

Kamp I
selam arkadaşlar 1998 5.9 sunroof camını nerden temin edebilirim? izmirdeki yetkili servise sordum ve bana işcilikle birlikte orjinal ve garantili sunroof camının 1400 tl civarında olabilceğini söylediler. ama bu rakam cok değilmi?? bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlar ise çok mutlu olurum :smiley:

Etiketler
Ynt: 1998 5.9 için sunroof camı nerde bulabilirim ?

5.2 ile aynı değilmi nasılsa? çıkmacıda vardır. takmak için ise yetkili servise gitmeyin.

benım mantıgıma göre aynı olması lazım 5.2 5.9 aynı kasa fakat servisten şase numaraasına göre sipariş veriliyor deyince aklım bulandı acaba dedim.ama 14286 adet üretilen bir arabada 14286 ayrı sunroof tasarlıyamazlar bence çıkmacılardan henüz sormadım sorucagım bugün

sunroof camını ne yapacaksınız? kırık mı? kırıksa o aracı neden aldınız ki

verdiğim telefonlardan sorabilirsin çıkmasını.........

0312 396 32 22
396 54 43

0312 354 55 11
354 55 10

0312 354 27 37

0312 385 27 37

0312 354 58 46

Aşağıdaki ilana bir bakın isterseniz.Tavanındada hasar var.Belki camı sağlam kalmıştır.Aramakta yarar var.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-arazi-araclari-jeep-96-grand-cherokee-hurda-belgeli/detay

yunusure' Alıntı:
Aşağıdaki ilana bir bakın isterseniz.Tavanındada hasar var.Belki camı sağlam kalmıştır.Aramakta yarar var.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-arazi-araclari-jeep-96-grand-cherokee-hurda-belgeli/detay

Vay vay vay, Allah göstermesin, o araçtan sağ çıkan oldumu acaba... umarım sıyrıklarla atlatmışlardır her kimseler..

sunroof camımı yenılıycem cunku aldıgım ılk gun 240 km ıle gıderken yerınden uctu gıttı cesme otobanında :smiley:))) yarım acık bırakmıstım ruzgar aldı goturdu :smiley:)) sıfırı 1200 tl cıkması 600 tl tesekkurler arkadasım yardımın ıcın aradım varmıs ellerınde ama pazarlık yapmam lazım ve gormeden almamam lazım

tarıkkk' Alıntı:
sunroof camımı yenılıycem cunku aldıgım ılk gun 240 km ıle gıderken yerınden uctu gıttı cesme otobanında :smiley:))) yarım acık bırakmıstım ruzgar aldı goturdu :smiley:)) sıfırı 1200 tl cıkması 600 tl tesekkurler arkadasım yardımın ıcın aradım varmıs ellerınde ama pazarlık yapmam lazım ve gormeden almamam lazım

masrafı haketmişin sen Tarıkkk......240 iyi rakam. ;)

ilker kardeş masrafı ahekttim ya hiç sorma...bir tecrübe edinmiş oldum bunu herkez ile paylaşmak istiyorum. sakın ve sakın 100 120 km nın ustunde gıderken sunroofunuzu yarım acık yada tam acık bırakmayın eger onunde koruyucu siper yok ise ben kadranı 180 derece cevirdim ve sunroofumu rüzgar çaldı götürdü :smiley:) sakın arkadaslar yukarı dogru kalkık olabılır sigaralık ve havalandırma modu denılıyor ona ama guneslık modu yanı acıp kapatmada yarım 100 km ve üstü kullanmayın rüzgar sizinkinide çalıp götürmesin çıkması fitilleri dahil 600 tl dir.sıfırı 1200 tl dir bu bilgiyide sizlerle paylasmak istedim hepinize kazasız belasız sürüş keyfi ve iyi hafta sonları diliyorum arkadaslar... izmirde 5.2 ve 5.9 ile problemi olan teknik veyahut bilgi sahibi olmak isteyen arkadaslar irtibat saglıyabilirler usta konusunda fiyat konusunda 5.2 den sonra 5.9 ile bayagı bir tecrübeye sahip oldugumu düsünüyorum herkeze elimden geldiğince ve bilgilerim doğrultusunda yardımcı olmaya calısacagım iyi günler....

:D arabanın başka yerleride dökülmesinde hızla giderken. aman hocam 240 filan şaka gibi hızlar. normal araba ile bile acaip tehlikeli. 120 130 u geçmeyin ZJ de bence.

haklısınız aslında cok gereksiz sürat olayı 120 km ideal otobanda yakıtda cok fazla oluyor 120 tl lpg ile 137 km gidiliyor sonra :smiley:))))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri