Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Samanlı Dağlarında Ufak Bir Tur (28 Aralık 2008)
Delmece olayı beni bu hafta biraz kasar abi,araba rektefiyeye girdi bu gün yarın çıkarırım ama okadar yola güvenemem gitmeye,Bu zamana kadar motor 5 silindir çalışıyomuş,usta bi de kızdı bana sen hiç farketmedin mi bunu nası sürdün bu...
Ynt: Samanlı Dağlarında Ufak Bir Tur (28 Aralık 2008)
ben tek başıma bıktım yaaa gezmekten abi organizasyon yok galiba hiç var mı senin bildiiiin veya kulaana gelen bişeyler bu aralar...!!
Ynt: Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise....
1. Gözleriniz mutasyona uğramıştır, geceleri farlarınız bozukken saatlerce araç kullanabilirsiniz.
2. Beyninizin bir bölümü silecekler bozukken, gözünüzün yoldan topladığı verileri bilgiye dönüştürüp, önünüzü net görmeden aracınızı kullanabilmeniz için...
Ynt: İzmit Gezenbilir Grubu Toplantı Sonrası Off-Road Gezisi (24 Aralık 2008)
yaa ne güzel kar yağıyo şeytan diyo 31 aralık akşamı hemen uyu 1 ocak erkenden yola düş yukarısı o biçimdir şimdi
valla hasanım cumartesi saat 10 a kadar bekledim forumun başında lakin hiçbir hareket olmadı.ben de pazar sabah aldım nevaleleri ufak ufak geze geze fazla ormana dalmadan menzil dışına çıkmadan gezdik, dedim ki belki...
abi inanırmısın hiçbişeyi yaptırmadım frenler hala 3 tutar( ama duruyo ),egzost kamyon gibi hala ( geçen barajın orda bi gezindim vadi yankılanıyo ),ama şimdiki amacım bikaç geziye daha katılıp dökülecek neyini...
abi 24 saat açık telefonlarım 0533 968 01 31 0505 766 49 89
bu pazar için var mı acaba bi plan? varsa seve seve katılmak isterim..!!
önder abi ben freni patlayan lacivert cj yi kullanan vatandaşım.Şener... yeni üyelik açmışım galiba bilgilerim gözükmüyor. ama gezi harika gözüküyo fotolardan ve gerçekten çok mutlu oldum izmitte böyle bi oluşum...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
İzmit'e Kar da Düştü, Bir Atraksiyon Yok mu Acaba...??
iki hafta oldu artık bişeyler yapsak ya gene izmit civarlarında yada başka bi yerde konu açan varsa bi link yollayabilir mi bana...?
Ynt: Jeep'den Landrover'a mı Yoksa Landrover'dan Jeep'e mi?
yaa arkadaşlar o diil de haftaya bi faaliyet var mı gene bu ayarda veya planlanmakta olan. bu hafta kar da yağacakmış güzel olabilir
Bu tür faaliyetlerin amacı bence birlikte olmak ,yeni insanlar tanımak,şehir ortamından uzaklaşmak, kısacası stres ATMAKTIR, stres YAPMAK değildir.ben 7 yıllık üniversite geçmişimde dağcılık kulübü üyesiydim ( oktay da kırmızı şerokesi...
biraz da bizkonuşalım artık
1. Kenan abinin oraya gelmeden hemen önce frenlerim patladı ve orda tamir etmeye çalışırken konvoy devam etti.Yanımda kalan sadece kırmızı cj ve beyaz LR kaldı.ve tamir ettikten sonra grupla aramızda 15...
Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008)
bir kaç foto ve birkaç video da benden. çok bomba bir faaliyetti emeği geçen tüm arkadaşlara kucak dolusu teşekkürler ederim.Deyim yerindeyse rotanın tüm sapaklarına izimi bıraktım ( sis lambalarımı,egzostumu,patlayan sol arka...