Jeep'den Landrover'a mı Yoksa Landrover'dan Jeep'e mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan duman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 267
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,342
Ynt: Jeep'den Landrover'a mı Yoksa Landrover'dan Jeep'e mi?

yaa arkadaşlar o diil de haftaya bi faaliyet var mı gene bu ayarda veya planlanmakta olan. bu hafta kar da yağacakmış güzel olabilir

Etiketler

Konuyu yeni okuyabildim, dozunda ve keyifli tartışılıyor ama benim hayat felsefem, "az laf, çok iş" sözü üzerine kurulu... ;)

Bu sefer istanbul Sile tarafinda biseyler olsa keske. Parkur bilsem hadi dicam ama...

almirsen' Alıntı:
yaa arkadaşlar o diil de haftaya bi faaliyet var mı gene bu ayarda veya planlanmakta olan. bu hafta kar da yağacakmış güzel olabilir

Bugün Kuzuyaylasında süper kar vardı. Istanbul'un dinmeyen yağmurundan sonra iyi geldi.

??? ??? :-[ :-[

insan bi haber vermezmiydi...........

Felice' Alıntı:
??? ??? :-[ :-[

insan bi haber vermezmiydi...........

Mesut bey ailece ve programsız olarak kahvaltıya geldik. Hepimizin küçük çocukları olduğu için fasulyeden dolandık :smiley: bunu saymayın lütfen.

bir dahaki sefere o zaman......
kuzuyaylaya kadar çıkıp şöminenin başında bi çay içmeden dönmemişsinizdir umarım.....

Herhalde :smiley: tamda dibinde oturduk :smiley: tanıdığımız ama ismi şimdi aklıma gelmeyen benzinlikteki beyefendi abi ilede sohbetledik. Niye Birden'ne haber vermediniz diyede söylendi.

afiyet olsun, Cahit arkadaşın ismi,

selamlar.
Mesut

Benim genelde gezilerde dikkat ettiğim kendimce yorum yaptığım bir kaç kriter var. İlk baktığım LASTİK, ikinci KİLİT sonra KİM kullanıyor ona bakıyorum. Marka ile ilgili yorum pek aklıma gelmiyor. Ama buraya gelince işler değişiyor nedense. ;D

Ben oldum olası incecik tekerlekli, tekerleri çamurlukların içine tam oturan, altında köpek oturamayan ve köpeklerin altından koşarak geçemediği, sürücü koltuğunda oturduğuna suburbanların tavanını göremediğin yada kaput hizası binek otoların tavanından alçak olan, acele ile park ederken yanlışlıkla arka lastiğini 40cm'lik beton bloğa çıkaramıyacağın ::smiley: , düz duvara yada düz duvara yakın duvara yaklaşamayan, torpidosu olan, vites kolu yerinden çıkmayan, el freni olan hatta olupta tutan, çizildiği zaman üzüleceğin, içi yıkamacı tarafından tazyikli su ile yıkanamayan, lastiklerinde uğultu gelmeyen, yolda giderken radyonun sesinin duyulduğu (radyo mu?), araçlara benimde olsalar sevemedim... bununla ilgili internette "gerçek bir Jeep'inizin olması için" diye 100 maddelik bir liste vardı ;D bizde kendi listemizimi yapsak ;D

ehehehehehe güzel liste buna yağ akıtmayan ı ekleyelim ;D

jeep' Alıntı:
Benim genelde gezilerde dikkat ettiğim kendimce yorum yaptığım bir kaç kriter var. İlk baktığım LASTİK, ikinci KİLİT sonra KİM kullanıyor ona bakıyorum. Marka ile ilgili yorum pek aklıma gelmiyor. Ama buraya gelince işler değişiyor nedense. ;D

Göktuğ sende bir yanlışlık yok son derece haklısın kanımca ;D

En kral arazi canavarını getir, üzerine incecik yanaklı cadde lastiklerinden tak bakalım arazide gidebiliyormu , marka falan gazoz olur.

Jeepcj7' Alıntı:
Ben oldum olası incecik tekerlekli, tekerleri çamurlukların içine tam oturan, altında köpek oturamayan ve köpeklerin altından koşarak geçemediği, sürücü koltuğunda oturduğuna suburbanların tavanını göremediğin yada kaput hizası binek otoların tavanından alçak olan, acele ile park ederken yanlışlıkla arka lastiğini 40cm'lik beton bloğa çıkaramıyacağın ::smiley: , düz duvara yada düz duvara yakın duvara yaklaşamayan,

Bir ara bir K5 alacaktım 40 mı 44 inch mi lastik vardı üzerinde 7.4 litre benzinli, deneme sürüşüne çıktık, trafik ışıklarında durdum, yanımdada bir halk otobüsü,yolcularla söyle bir göz göze geldim, aynı hizada oturuyorduk yolcularla. O zamanlar yakıt konusu beni etkiliyormuş demekki sırf yakıt yüzünden vazgeçmiştim. Ama hala aklımdan çıkmamış, ne hayvandı ama be ;D

LRTD5' Alıntı:
XJ tipi araçlarda şasi boydan boya bulunmasına rağmen muadili araçlardan farlı olarak kasa ile entegredir ve kalınlığı sınırlıdır.

Kaporta - Şase mühendisliği konusunda fazla bilgim yok ama bu durumda yarım şase yerine monoblok şase, kasa ile yekpare şase ya da monokok şase tabiri daha doğru geliyor bana.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR