Jeep'den Landrover'a mı Yoksa Landrover'dan Jeep'e mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan duman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 267
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,254
Ynt: Jeep'den Landrover'a mı Yoksa Landrover'dan Jeep'e mi?

D2'yi, 30.000 Euro'ya almıştım. Muadilleri 35.000 - 36.000 euro'ydu.
İlk malzemeleri satın alanlardan olduğum içinde bayağı maliyetli idi.. Ama tabi göreceli olarak complete kit'lerden daha ucuza yükseltme filan halloluyor.

Bu fiyatlara LR Disco II kaçırılmaz.

Etiketler

dronder' Alıntı:
boşver güven abi ;D en iyisi bir haftasonu camel parkuruna girelim kesin kalırım bir yerlerde sende beni çekersin olur biter...

tekrar söylüyorum maddi bişey için asla insan kalbi kırmak istemem...

Senin bu aralar yoğun ve hasta olduğunu okuyorum, geçmiş olsun. İlk fırsatta daha önce camel ı geçmiş tecrübeli birinin liderliğinde bu işi yapalım. Mesela reis bu işe hazır olacaktır sanırım. Dilediğimiz kadar batar çıkarız. :smiley::smiley: kardeşim ophta da araç işini çözmüş olursa daha da güzel olur.

En iyi arazi aracı diye bişey yok zaten, olsa herkes onu alırdı. :smiley: Bu senin aracın da en iyi olmadığı anlamına geliyor :smiley::smiley: Kanalda oturunca ya da çamura saplanınca hepsi aynı görünüyor. Hafta sonu aracın içine girmak için port bagaja asılmak zorunda kaldığım bir çamura oturdum. 1.5 saat sürdü çıkarmak. O halde sadece bir kütle oluyor araç :smiley:

duman' Alıntı:
Ergün abi ve Özgür bozulacak bir şey yok.gezi amaçlı gitseydik haberiniz olurdu merak etmeyin.test ve tanışma amacıyla kısıtlı bir zaman diliminde spontane bir buluşma oldu.bu arada umut'un dediği çok doğru kayışdağına gezi amaçlı gidilmez daha çok test ve mekanıdır.ufak bir parkur...

Üstad zaten benimde maksadım tanışmaktı :smiley: geziyi her türlü yaparız zaten sana güveniyorum ;)

concrete' Alıntı:
Senin bu aralar yoğun ve hasta olduğunu okuyorum, geçmiş olsun. İlk fırsatta daha önce camel ı geçmiş tecrübeli birinin liderliğinde bu işi yapalım. Mesela reis bu işe hazır olacaktır sanırım. Dilediğimiz kadar batar çıkarız. :smiley::smiley: kardeşim ophta da araç işini çözmüş olursa daha da güzel olur.

En iyi arazi aracı diye bişey yok zaten, olsa herkes onu alırdı. :smiley: Bu senin aracın da en iyi olmadığı anlamına geliyor :smiley::smiley: Kanalda oturunca ya da çamura saplanınca hepsi aynı görünüyor. Hafta sonu aracın içine girmak için port bagaja asılmak zorunda kaldığım bir çamura oturdum. 1.5 saat sürdü çıkarmak. O halde sadece bir kütle oluyor araç :smiley:

geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim...

zaten hepsi 1 motor, 2 dingil, 4 teker ve metal yığını ;D

evet ayarlayalım bişeyler... 2 haftadır boş geçiyorum. jeep çamur istiyor kar istiyor :D :D

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Üstad zaten benimde maksadım tanışmaktı :smiley: geziyi her türlü yaparız zaten sana güveniyorum ;)
Özgür, ateş benim mekanın yerini biliyor çay,kahve içmeye beklerim.
bu arada Önder geçmiş olsun.dağda bayırda açtın digital klimayı kaptın şifayı...

duman' Alıntı:
Özgür, ateş benim mekanın yerini biliyor çay,kahve içmeye beklerim.
bu arada Önder geçmiş olsun.dağda bayırda açtın digital klimayı kaptın şifayı...

;D

teşekkür ederim cüneyt abi ...

aslında benim bir dağ havası almam lazım tam iyileşmek için... ;D ;D

LRTD5' Alıntı:
D2'yi, 30.000 Euro'ya almıştım. Muadilleri 35.000 - 36.000 euro'ydu.
İlk malzemeleri satın alanlardan olduğum içinde bayağı maliyetli idi.. Ama tabi göreceli olarak complete kit'lerden daha ucuza yükseltme filan halloluyor.

Bu fiyatlara LR Disco II kaçırılmaz.

Cok yakin zamanda bir dostum 2001 model D2 td5 aldi yaklasik 12.000 euroya. D3 ile degistirecekmis sahibi. Sanirim brusan olu fiyati vermis araca. Bu durum arkadasima yaradi. Biraz km yuksekti ama ustalar temiz dediler. Yukarida koydugum fotodaki arac. Su aralar arac edinme planlari icin oldukca uygun zamanlar...

dronder' Alıntı:
;D

teşekkür ederim cüneyt abi ...

aslında benim bir dağ havası almam lazım tam iyileşmek için... ;D ;D

Önder buraya bir gezi planlamaya ne dersin?
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22906.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,082
Kayıtlı Üye Sayımız
166,825
Kaydolan Son Üyemiz
sadikacar60

Çevrimiçi üyeler

Geri