discovery-V8
A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind
Ynt: Jeep'den Landrover'a mı Yoksa Landrover'dan Jeep'e mi?
Laf ağzımdan (klavyemden ) çıktı , arzu ederlerse yürekli iki kardeşimi bekliyorum, ama şevkim kaçtı orasıda gerçek, Hendek mendek , rampa onlar işin şakasıydı. Yoksa ben % 5 meyilli çimli bir rampada hatta rampa bile değil takılıp kaldığımda biliyorum, 45 derecelik meyili çıktığımıda. Bazen doğru karar verirsin en zor yeri geçer gidersin, yanlış karar verirsin veya tereddüt edersin yada kendine çok güvenirsin en kolay yerde takılır kalırsın.
XJ, ZJ Başarılı başarısız o konuda artık konuşmuyorum, söylediklerimide yuttum hatta yaladım, herkes bildiği yolda gitsin.
Selamlar
iksje' Alıntı:Diyarbakır dönüşü aktarmayı saymazsak Ankara'ya en son 2003'de Hitit Rallisi için gelmiştim. Siz biraz vazgeçtiniz bu işten ama ben yine de fırsat olursa Ankara'ya düzenlenecek bir geziye katılmak isterim. Hem tanışmış oluruz hem de (en azından Disco'larla kıyasla) XJ'nin sandığınız kadar başarısız bir araç olmadığını gösterme şansım olur sizeBu arada kabul etmeliyim biraz tedirgin oldum çünkü iyi offroad şöförü olup olmadığımla ilgili tereddütlerim var. Özellikle Gezenbilir'e girip forumları okuduğumda bu hisse kapılıyorum. Benim yüzümden Jeep'in şanına leke sürülsün istemem. O yüzden biraz cesaret biraz da merakla ben her zaman varım bu karşılaştırmaya.
2003 Hitit Rallisi Özel Seyirci Sipesyali'nden bir kare:
![]()
Laf ağzımdan (klavyemden ) çıktı , arzu ederlerse yürekli iki kardeşimi bekliyorum, ama şevkim kaçtı orasıda gerçek, Hendek mendek , rampa onlar işin şakasıydı. Yoksa ben % 5 meyilli çimli bir rampada hatta rampa bile değil takılıp kaldığımda biliyorum, 45 derecelik meyili çıktığımıda. Bazen doğru karar verirsin en zor yeri geçer gidersin, yanlış karar verirsin veya tereddüt edersin yada kendine çok güvenirsin en kolay yerde takılır kalırsın.
XJ, ZJ Başarılı başarısız o konuda artık konuşmuyorum, söylediklerimide yuttum hatta yaladım, herkes bildiği yolda gitsin.
Selamlar