Arama sonuçlarınız

1. deserteagle

Survival Bıçağı Seçimim

Ynt: Survival Bıçağı Seçimim Kavramları ayırmak gerek. Tarifinizden anladığım bir kamp bıçağı arıyorsunuz. Survival için ise bıçağınızı her zaman el altında olacak şekilde nasıl bulunduracağınızı düşünmeniz gerek. Kamp ile survival amaçlı bıçak seçimindeki bence önemli nokta şudur: Kamp...

2. deserteagle

Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi

Ynt: Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi Bunun sapı çok kısa. Kullanıcının parmakları kesilen nesneye fazla yakın kalır. Bu boydaki sap kullanım sırasında çok da yorucu olur. Sap içindeki bıçak da ayrıca kullanım esnasında yerinde çıkıp sakatlık çıkarabilir. Ayrıca hm kullanım hem de günlük...
  3. deserteagle

Ynt: Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi Balta kullananların baltalarının fotoğrafları yok mudur arkadaşlar? Kim ne kullanıyorsa paylaşsın da gözlerimiz şenlensin. :)

4. deserteagle

Ynt: Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi http://www.google.com/search?q=Coleman Camp Axe&tbm=isch Linktekilere benzer tipte miydi? Bunu biraz andıran bir baltayı bauhaus'ta görmüştüm. Gerçi orada gördüğümün markasını hatırlamıyorum.
  5. deserteagle

Çadır içi serinletme tavsiyeleri?

Ynt: Çadır içi serinletme tavsiyeleri? Neblim, dışarda yatın, üstünüzde gerekliyse yalnızca cibinlik olsun.

6. deserteagle

Ynt: Çadır içi serinletme tavsiyeleri? Hımm, çadırdan kurtulamayacağız.

7. deserteagle

Ynt: Çadır içi serinletme tavsiyeleri? Durum fena gibi. Çadır iki katsa üst katı belki esintiden faydalanmak için bir yerlerden sıyırabilirsiniz ama gece uyumak için ben belki uygun bir hamak kullanmayı denerdim. Şu dışarda satılan ultralight hamakları şahsen merak ediyorum. Bunların cibinlikli...
  8. deserteagle

Ynt: Çadır içi serinletme tavsiyeleri? Koşullar nedir, çadır gölgede mi? Ya da gece için mi soruyorsunuz?
  9. deserteagle

Akbil ile İstanbul' da Trekking

Ynt: Akbil ile İstanbul' da Trekking İstanbul'a madem yeni geldiniz bence yalnızca doğa yürüyüşleri değil şehir yürüyüşlerini de göz ardı etmeyin derim. Yıllar içinde şu veya bu şekilde şehrin çok yerinde yürüdüm. Aklıma gelen güzergahları, istediğiniz mesaedeki kısmında yürümeniz için tavsiye...

10. deserteagle

Survival Bıçağı Seçimim

Ynt: Survival Bıçağı Seçimim Eğer "Kullanacağım bıçağın sırtına odunla tokmaklayarak bir şeyler kesmek (batoning) sık yaptığım şeydir." diyorsanız yukardakinden az daha uzun namlusu olan, sırtı az daha kavissiz bir bıçak daha pratik olabilir. Eğer bu şekilde kütük yaracaksanız bıçakla önce bir...

11. deserteagle

Survival Bıçağı Seçimim

Ynt: Survival Bıçağı Seçimim Bu aralar atölyeye pek girebildiğim yok aslında... Konuyu kendi reklam alanıma döndürmemek için sadece şu linki vereyim: http://www.eylemcengiz.com/workshop/ Konuya uyan, kendi kullanımım için çok da emek sarfetmeden yaptığım bir bıçağı size sunayım. Taşıması rahat...
  12. deserteagle

Daihatsu Türkiye Pazarından Çekiliyor

Ynt: Daihatsu Türkiye Pazarından Çekiliyor Bana sanki Terios Toyota olarak markalanıp devam edermiş gibi geliyor. Ya da Polyanna beni andı. :)

13. deserteagle

Daihatsu Türkiye Pazarından Çekiliyor

Ynt: Daihatsu Türkiye Pazarından Çekiliyor Bir çok parça zaten Toyota ile aynı değil mi? En azından ortak parçalarda problem asgari olacaktır. Tabi, parçaları bilenler bu parçaların gerçekten bire bir aynı olup olmadıklarını söyleyebilirler. Yoksa aracımın yanına bir RAV4 ve Yaris çekip...
  14. deserteagle

Survival Bıçağı Seçimim

Ynt: Survival Bıçağı Seçimim Bence alet edevat, kişinin survival durumunda kendi bilgi becerisi ve tecrübesi ile gideremeyeceği eksiklerdir bence. E, yerlilerin modern bir alet olmadan zaten yaşayabildiklerini düşünürseniz survival araç gereçlerinin bizim o doğa ile, o anın koşulları ile...
  15. deserteagle

ADRASAN'DA KAMP

Ynt: ADRASAN'DA KAMP Sahilde imar yok. O nedenle bir umut var. Adrasan'ın güzelliği mekanları işletenlerin de doğrudan doğruya Adrasan'lı/Çavuşköy'lü olması. Yerli halk köyüne denizine sahip çıkıyor çünkü yabancı girişimciler gibi kaçıp gidemezler. Tam aksine turizm zaten az olan dışa göçü...

16. deserteagle

ADRASAN'DA KAMP

Ynt: ADRASAN'DA KAMP Ooo, konu bildiğim muhitten açılmış. Ben artık her sene Adrasan'dayım. Artık tatilden dönerken değil tatile giderken eve gidiyor gibi hissediyorum. :)
  17. deserteagle

Hayati İdame Ekipmanları

Ynt: Hayati İdame Ekipmanları Çok zaman önce derlediğim, cebimde, çantamda ya da aracımda taşıdığım alet edevatın şimdilerdeki durumuna bakıyorum da. Kimisine güvenebiliyorsunuz. Kimisi ise gerekli olduğu anda sizi yarı yolda bırakıyor. (Yeşiller olumlu, turuncular olumsuz yorumlarım...
  18. deserteagle

Ynt: Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi Trakya'da karaağaç var tabi; ancak meşelere göre oranı az. O kadar meşe varken onların kuru dallarını toparlamayı tercih ederim. Hiç balta olmadan bir büyük ihtimalle işinizi görürsünüz. Karaağacın köyde sağlamlık istenen aletlerde kullanıldığını...

19. deserteagle

Ynt: Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi Eheheheee! :D Kuzeyin yumuşak hafif ağaçlarının sertliği sanki bizim kavaklardan farklı değilmiş gibi geliyor. Karaağaın hakkını vermek için bence adam gibi, boylu poslu balta ideal. (Onu da yanınızda gezdirebilir misiniz?) Gerçi şahsen üşenip...
  20. deserteagle

Ynt: Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi Bu aman da aman bir kriter değil ama gözünüze çarparsa kaçının. Resimdeki kadar değilse bile balzanın ağzı eğik, dalgalı olabilir. Su vermenin yan etkisi olarak biraz eğilme yaşanabilen bir şeydir. (Ref.)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri