Arama sonuçlarınız

1. tatanga

Nissan Patrol Sahipleri Kaç Kişiyiz?

Ynt: Nissan Patrol Sahipleri Kaç Kişiyiz? 82 sd 33 sakarya

2. tatanga

Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010)

Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010) :D :D :D :D
  3. tatanga

Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010)

Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010) sevgili hemşehrilerim çok arzu ettiğim bu geziye cumartesi akşamı aldığım haberle pazar günü için kandıra da işim çıktı mesajla bildiremedim normal araçla gidecektim ki diğer patrollü arkadaşlarım araçlarla gitmeyi hem işimi...

4. tatanga

Sakarya Sapanca Soğucak Yaylasında Biraraya Geliyoruz (31 Ocak 2010)

Ynt: Sakarya Sapanca Soğucak Yaylasında Biraraya Geliyoruz (31 Ocak 2010)
  5. tatanga

Ynt: Sakarya Sapanca Soğucak Yaylasında Biraraya Geliyoruz (31 Ocak 2010) ama yinede işi biraz zora sokalım derseniz ben varım zincirlerim hazır

6. tatanga

Ynt: Sakarya Sapanca Soğucak Yaylasında Biraraya Geliyoruz (31 Ocak 2010) sonuna kadar katılıyorum soğucak bir gezi için mükemmel parkur ama bu şartlarda sanki imkansız gözüküyor poyrazlar işletmecilerinden mütevvellit sıkıntı olmazmı

7. tatanga

Ynt: Sakarya Sapanca Soğucak Yaylasında Biraraya Geliyoruz (31 Ocak 2010) şener abi senin bir fikrin varmı başka bir güzergah için
  8. tatanga

Ynt: Sakarya Sapanca Soğucak Yaylasında Biraraya Geliyoruz (31 Ocak 2010) bence soğucağa çıkılamaz alternatif başka nereler olabilir
  9. tatanga

Ynt: Sakarya Sapanca Soğucak Yaylasında Biraraya Geliyoruz (31 Ocak 2010)

10. tatanga

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan bey oskar yemek olcay bey yanımda selam söylüyor

11. tatanga

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi bi günaydında benden herkese hayırlı işler
  12. tatanga

Gaziantep'te Yılın Son Offroad Gezisi 27 Aralık 2009

Ynt: Gaziantep'te Yılın Son Offroad Gezisi 27 Aralık 2009 bol çamurlu süper olmuş emeğinize sağlık

13. tatanga

Sakarya Grubu Tanışma Etkinliği; Serdivan - Kırantepe (27 Aralık 2009)

Ynt: Sakarya Grubu Tanışma Etkinliği; Serdivan - Kırantepe (27 Aralık 2009) çok güzel olmuş katılamamak beni üzdü fakat başkanımızın dediği gibi ilerleyen zamanlarda uzun soluklu bir rotada görüşmek ümidiyle saygılar sevgili hemşehrilerim.
  14. tatanga

Extreme Unimog

Ynt: Extreme Unimog mıthsubıshı bayraktar otonun karşısında modern sanayide
  15. tatanga

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ooo maşallah muhabbet süper

16. tatanga

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi arkadaşlar merhaba daha yeni görüyorum çok iyi düşünmüşsünüz süper olmuş. şener abi senin nezdinde arkadaşlamızı kutlar başarılarının devamını dilerim artık 1 takım yetmez abi ulusala. serkan toplanma düşüncenize canı gönülden katılıyorum gerçi fikirlerimizi...
  17. tatanga

Sakarya; Serdivan Kıran Tepe'ye Öğlen Paydosu Kaçamağı (12 Ağustos 2009)

Ynt: Sakarya; Serdivan Kıran Tepe'ye Öğlen Paydosu Kaçamağı (12 Ağustos 2009) ne demek her zaman yalnız aracın soğucak yaralarını sarmam gerekiyor
  18. tatanga

Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009) süper olmuş emeklerinize sağlık

19. tatanga

Sakarya; Serdivan Kıran Tepe'ye Öğlen Paydosu Kaçamağı (12 Ağustos 2009)

Ynt: Sakarya; Serdivan Kıran Tepe'ye Öğlen Paydosu Kaçamağı (12 Ağustos 2009) evet yeni yağmıştı ilk denememde çıkamadım ama ikinci denememde çıktım ve arkasında 2 veya 3 defa daha çıktım
  20. tatanga

Nissan Patrol

Ynt: Nissan Patrol 3.3 e göre yakıt açısından iyidir ama bizim ağır arabalarımıza yeteceğini zannetmiyorum diff kilit için blgilerime göre hepsinde lsd kilit mevcut

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri