Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010)
sevgili hemşehrilerim çok arzu ettiğim bu geziye cumartesi akşamı aldığım haberle pazar günü için kandıra da işim çıktı mesajla bildiremedim normal araçla gidecektim ki diğer patrollü arkadaşlarım araçlarla gitmeyi hem işimi...
Ynt: Sakarya Sapanca Soğucak Yaylasında Biraraya Geliyoruz (31 Ocak 2010)
sonuna kadar katılıyorum soğucak bir gezi için mükemmel parkur ama bu şartlarda sanki imkansız gözüküyor poyrazlar işletmecilerinden mütevvellit sıkıntı olmazmı
Ynt: Sakarya Grubu Tanışma Etkinliği; Serdivan - Kırantepe (27 Aralık 2009)
çok güzel olmuş katılamamak beni üzdü fakat başkanımızın dediği gibi ilerleyen zamanlarda uzun soluklu bir rotada görüşmek ümidiyle saygılar sevgili hemşehrilerim.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
arkadaşlar merhaba daha yeni görüyorum çok iyi düşünmüşsünüz süper olmuş.
şener abi senin nezdinde arkadaşlamızı kutlar başarılarının devamını dilerim artık 1 takım yetmez abi ulusala.
serkan toplanma düşüncenize canı gönülden katılıyorum gerçi fikirlerimizi...
Ynt: Sakarya; Serdivan Kıran Tepe'ye Öğlen Paydosu Kaçamağı (12 Ağustos 2009)
evet yeni yağmıştı ilk denememde çıkamadım ama ikinci denememde çıktım ve arkasında 2 veya 3 defa daha çıktım
Ynt: Nissan Patrol
3.3 e göre yakıt açısından iyidir ama bizim ağır arabalarımıza yeteceğini zannetmiyorum diff kilit için blgilerime göre hepsinde lsd kilit mevcut