Arama sonuçlarınız

1. tatanga

Şile - İncirli Koy (08 Şubat 2009 )

Ynt: Şile - İncirli Koy (08 Şubat 2009 ) parkurlar harika bu araçların performanslarınıda hep merak etmişimdir yakinen görülmüştür.teşekkürler............

2. tatanga

Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) mert bey 2 kişilik oda kalmadığı halde 2 kişilik oda yazanlar listeden çıkmak isteyen olduğunda yedek olabilmek içinmi yazılıyorlar veya kaçırdığım birşeymi var..
  3. tatanga

İzmit A Takımının Dağlarda Çamur ve Kar Oyunu (01 Şubat 2009)

Ynt: İzmit A Takımının Dağlarda Çamur ve Kar Oyunu (01 Şubat 2009) güzel gezi olmuş tebrikler cevat abi nin pilotaj gerçekten çok iyi ben olsam çıkmıyacak der bırakırdım doğan abi ye de burdan selamlar iletiyorum gezilerinizde biz adapazarlı ları unutmayın diyorum bu arada fatih bey suzukı ye...

4. tatanga

Kuzuyaylası 'na Ailece Kar Gezisi (21 Aralık 2008)

Ynt: Kuzuyaylası 'na Ailece Kar Gezisi (21 Aralık 2008) tam kıvamında gezi tebrikler eşimle bende düşünüyordum ama kısmet değilmiş
  5. tatanga

Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008)

Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008) birkaç fotoda bende var varlıkefe arkadaşımız ben ve patrolüm aynamdaki güzellik

6. tatanga

Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008)

Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008) ne yalan söyleyim adapazarından 3 araç yola çıkmadan önce acaba gitmesekmi çok kalabalık olacak tadı olmaz başka bir parkuramı vursak gibi kendi aramızda konuştuk daha sonra sırf tanışmak için bile olsa gitmeye karar verdik...

7. tatanga

Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa - Hazırlık (14 Aralık 2008)

Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa - Hazırlık (14 Aralık 2008) anladığım kadarıyla bayram haftası kar var bu gezi daha güzel olacağa benzer ha bu arada hamsilerde daha lezzetli olur
  8. tatanga

Yamaç Paraşütü Hakkında Yardım

Ynt: Yamaç Paraşütü Hakkında Yardım teşekkürler..
  9. tatanga

Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa - Hazırlık (14 Aralık 2008)

Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa - Hazırlık (14 Aralık 2008) 1- dronder (önder özdenkaya -zj)+(bol fıstıklı helvalar....) 2- felice (mesut + def.110 + 1 kasa hamsi) (ihtiyaç halinde 2 kasa hamsi) 3- Concrete (güven + koray - def 110) 4- transporter (1den + def 110) 5-...

10. tatanga

Eski ve Sürekli Arıza Yapan Araçlarla Geçen Günler

Ynt: Eski ve Sürekli Arıza Yapan Araçlarla Geçen Günler aracım nissan patrol 82 model 3300 dizel motor 2 sene evvel ilk aldığımızda hiç birşeyini bilmiyoruz parça bulamıyoruz nerden bulunabilir diyerekten araştırma üstüne araştırma yapıyoruz türkiye de fazla olan bir araç değil bu aracı...

11. tatanga

Vitara İle Kumda Sürüş

Ynt: Vitara İle Kumda Sürüş bildiğim kadarıyla lastik basıncı düşürülmeli tecrubelerimden at lastik mt ye oranla kumda daha iyi sürüş tekniğinde mümkün olduğu kadar kalkışlarda sert başlanmamalı tabi bazen kum buna zorlayabilir ani dönüşler olmamalı ve ayrıca boşa atarak durulmalı mümkün...
  12. tatanga

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) cüneyt bey hemşehrimiz erdil ede bir araç yapmanız lazım yok öyle sağ tarafta oturmak ayrıca fotolar harika geceden katılmadığımıza pişman ettiniz kalın sağlıcakla.........

13. tatanga

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) herşey için teşekkürler çok güzel bir gündü ayrıca bizi ağva da ev sahibi edasıyla karşılayan ve bekleyen yüksel ve levent beye ayrıca teşekkürler
  14. tatanga

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) anlıyorum fatih bey siz o zaman son şeklinizi verin biz uymaya çalışalım.
  15. tatanga

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) önder bey cezaevi bize uzak kalır kandıra merkezde devlet hastahanesi önü uygun olmazmı

16. tatanga

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) tamam önder bey 08 30 uygun herhalde kandıra için
  17. tatanga

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) sevgili kocaeli liler Kandıra'da buluşalım derim bizde oradan gitmeyi düşünüyorduk belli bir saat belirleyelim mesela 08.30 gibi daha iyi olmazmı yüksel bey bir aksilik olmazsa saat 09.30 gibi petrolde...
  18. tatanga

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) biz sakarya lıları unutmayın.bizde oradayız...........

19. tatanga

Süper Suzuki Vitara

Ynt: Süper Suzuki Vitara bu vitaralıktan istifa etmiş gibi
  20. tatanga

Yamaç Paraşütü Hakkında Yardım

Ynt: Yamaç Paraşütü Hakkında Yardım yardımlarınız için çok teşekkürler adana maalesef bana çok uzak sakarya da ikamet etmekteyim bu cevabı yazdıktan sonra ypforum a üye olmaya gidiyorum............

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri