Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostlar sanıyorum fotoğraftaki bina butik otel butik otellere hükümet ödenek veriyor ayderde farksız bir hal aldı üzgünüm ama birşeyde yapamıyorum trabzon uzungölde aynı.
Arkadaşlar çalışma prensibini çözme anlamında 1990 pajero arazi şanzumanının çalışma prensibini bilen varsa ve bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Ynt: Antalya-Saklıkent Günübirlik gezi
Yeni aracınız hayırlı olsun keyifli bir gezi olmuş ayrıca 1500 km uzaktan memleketimin güncel halini görmek beni mutlu etti teşekkür ederim.
Ynt: Gezenbilir FARUK KAYHAN Anısına Yeniden Kars Yollarında (25 Ocak 2013)
Bu organizasyonu tertipleyen arkadaşları kutluyorum her sene tekrarlanmalı şimdiden kolay gelsin.
Ynt: 1990 Pajero hakkında düşünceleriniz?
1990 pajero mekaniği sağlam katır gibi bir araç ben arcımı forumda ismi geçen Nejat KAT abimden aldım ilk aldığım vakit İzmir-Antalya ve çevresi daha sonrada 2300 km lik bir TR.turundan sonra Rize Ardeşene geldim yol boyunca kah arazi kah asfalt çok...
Ynt: bi araç bulamadım arkadaş
Sevgili dostum için rahat olsun 8 yıl niva kullandım 3 ay önce 1990 model 2.6 paj aldım çok farklı.Yedek parça ve aksesuar için Eksper oto Serkan bey size yardımcı olacaktır.