Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: grad cherokee 5.9 titreme sorunu
baktırdığım ve sorduğum ustalar buji ve buji kablolarının değişmesi gerektiğini söylediler.
hayret bu sefer tarkan öpmedi 105 liradan sipariş ettirdim. yarın gelecek takacaz bakalım....
yüzümüz akmı karamı belli olacak :D :D :D
Ynt: grad cherokee 5.9 titreme sorunu
abi bende ateşleme gibi düşünüyorum...
bujilerden olabilirmi ? atıyorum bir veya 2 silidir problemli çalışıyo olabilir ama 8 silindir olduğu için çok etkilemiyor olabilir değilmi saygılar...
arkadaşlar 1-2 gündür araçta anlıyamadığım acayip bir titreme var..
durduğu yerde sorun yok, relantidede sorun yok. çok hafif gaza basıldığında titreme başlıyor
yürüründe sorun yok. vites geçişlerinde sorun yok. kaputu açtım motorda normal olmayan hafif bir titreme gözle gözüküyor. öyleki aracın...
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)
ALLAH İZİN VERİRSE YARIN AKŞAM DÜKKANI KAPATIP YOLA ÇIKMAYI DÜŞÜNÜYORUM
22:00 CİVARI ORDA OLURUM HERALDE...
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)
engin abi benim araca stikır rengi morcivet olursa sevinirim saygılar ;D ;D
tarık ben bunları yazarken sen çooook uzaklarda olacan ;D ;D ;D
gidiyorum gidiyorum lütfen arayıp sormayın ;D çünkü ben erciyeste olacağım ;D
kardeşim yolun açık olsun. dikkatli sür haa! orda...
tamam, ben bu arada bi ist. yapıp geleyim
doktor ödül ne? ;D ;D ;D
tarık sımtafa abiye yükseltme kitlerini taktık gönderdik kardeş...
yolu açık olsun.
arabası bomba oldu maşallah... :o :o :o