Arama sonuçlarınız

1. ahmetti

1998 Grand Cherokee Kullanma Kılavuzu Olan Arkadaşlar

Ynt: 1998 Grand Cherokee Kullanma Kılavuzu Olan Arkadaşlar zahmet olmazsa bende isterim asumancevirgen60@hotmail.com

2. ahmetti

grad cherokee 5.9 titreme sorunu

Ynt: grad cherokee 5.9 titreme sorunu 5.9 ların subapları otomatikmi manuelmi acaba. otomatik değilse sıkışmış olabilirmi?
  3. ahmetti

Ynt: grad cherokee 5.9 titreme sorunu bu arada buji kabloları değişti. hiç bi şey farketmedi azer bülbül gibi titremeye devam....

4. ahmetti

Ynt: grad cherokee 5.9 titreme sorunu baktırdığım ve sorduğum ustalar buji ve buji kablolarının değişmesi gerektiğini söylediler. hayret bu sefer tarkan öpmedi 105 liradan sipariş ettirdim. yarın gelecek takacaz bakalım.... yüzümüz akmı karamı belli olacak :D :D :D
  5. ahmetti

Ynt: grad cherokee 5.9 titreme sorunu yıpranan üst motor ne demekki ?

6. ahmetti

Ynt: grad cherokee 5.9 titreme sorunu abi bende ateşleme gibi düşünüyorum... bujilerden olabilirmi ? atıyorum bir veya 2 silidir problemli çalışıyo olabilir ama 8 silindir olduğu için çok etkilemiyor olabilir değilmi saygılar...

7. ahmetti

arkadaşlar 1-2 gündür araçta anlıyamadığım acayip bir titreme var.. durduğu yerde sorun yok, relantidede sorun yok. çok hafif gaza basıldığında titreme başlıyor yürüründe sorun yok. vites geçişlerinde sorun yok. kaputu açtım motorda normal olmayan hafif bir titreme gözle gözüküyor. öyleki aracın...
  8. ahmetti

Arb Modeli Off Road Tampon

Ynt: Arb Modeli Off Road Tampon güncel olsun lazım olacak...
  9. ahmetti

KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Görselleri

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Görselleri yakışır kardeşime helal olsun....

10. ahmetti

KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Görselleri

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Görselleri herkese bol eğlenceler inşallah yarın sabah ordayım...

11. ahmetti

KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) yolunuz açık olsun....
  12. ahmetti

KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) ALLAH İZİN VERİRSE YARIN AKŞAM DÜKKANI KAPATIP YOLA ÇIKMAYI DÜŞÜNÜYORUM 22:00 CİVARI ORDA OLURUM HERALDE...

13. ahmetti

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) nası yani şehirlerarası yolmu kapalı ????
  14. ahmetti

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) engin abi benim araca stikır rengi morcivet olursa sevinirim saygılar ;D ;D
  15. ahmetti

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) tarık ben bunları yazarken sen çooook uzaklarda olacan ;D ;D ;D gidiyorum gidiyorum lütfen arayıp sormayın ;D çünkü ben erciyeste olacağım ;D kardeşim yolun açık olsun. dikkatli sür haa! orda...

16. ahmetti

zj şanzuman arızası

Ynt: zj şanzuman arızası bu arada sonuç ne oldu merakla bekliyoruz paylaşırsanız başına gelecek arkadaşlar için yardımcı olacaksınız....
  17. ahmetti

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) pastırma olsun başka şeye gerek yok ;D ;D ;D
  18. ahmetti

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) tamam, ben bu arada bi ist. yapıp geleyim doktor ödül ne? ;D ;D ;D

19. ahmetti

satılık 3" skyjacker yükseltme kiti (birkaç aylık)

Ynt: satılık 3" skyjacker yükseltme kiti (birkaç aylık) skyjacker yükseltme kiti satılmıştır... ilginize teşekkürler.
  20. ahmetti

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) tarık sımtafa abiye yükseltme kitlerini taktık gönderdik kardeş... yolu açık olsun. arabası bomba oldu maşallah... :o :o :o

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri