grad cherokee 5.9 titreme sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ahmetti Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,653
Ynt: grad cherokee 5.9 titreme sorunu

baktırdığım ve sorduğum ustalar buji ve buji kablolarının değişmesi gerektiğini söylediler.

hayret bu sefer tarkan öpmedi 105 liradan sipariş ettirdim. yarın gelecek takacaz bakalım....

yüzümüz akmı karamı belli olacak :D :D :D

Etiketler

bu arada buji kabloları değişti. hiç bi şey farketmedi azer bülbül gibi titremeye devam....

5.9 ların subapları otomatikmi manuelmi acaba. otomatik değilse sıkışmış olabilirmi?

Arkadaşlar bende ki 5.9 da da titreme problemi var gaza basınca her yer titriyor. boşta yada giderken . sadece yokuş aşağı inerken gaz vermediğimde titreme geçiyor. tamircim önce bujileri sonra buji kablolarını disbiritör kapağını makarasını değiştirdi ama yine titremeye devam . sonra subabları ölçtük dengesizlik var dediler üstkapak açıldı subablar değiştirildi. yine olmadı... beyinciye gitti beyinde hiç bir problem yok dendi. tüp tesisatı komple söküldü benzinde çalıştırıldı yine devam.. elektrik tesisatı komple gözden geçirildi yine devam...
titremenin sebebini bir türlü bulamadık... LÜTFEN çok acil bilgisi olan varsa bana yardım edebilir mi .... Saygılar....

mehmetkarakiz' Alıntı:
Arkadaşlar bende ki 5.9 da da titreme problemi var gaza basınca her yer titriyor. boşta yada giderken . sadece yokuş aşağı inerken gaz vermediğimde titreme geçiyor. tamircim önce bujileri sonra buji kablolarını disbiritör kapağını makarasını değiştirdi ama yine titremeye devam . sonra subabları ölçtük dengesizlik var dediler üstkapak açıldı subablar değiştirildi. yine olmadı... beyinciye gitti beyinde hiç bir problem yok dendi. tüp tesisatı komple söküldü benzinde çalıştırıldı yine devam.. elektrik tesisatı komple gözden geçirildi yine devam...
titremenin sebebini bir türlü bulamadık... LÜTFEN çok acil bilgisi olan varsa bana yardım edebilir mi .... Saygılar....

siz zaten olabilecek herşeyi değiştirmişsiniz bu durumda. egzos valfleride yeni ise,demekki motor içinde dönen parçalarda bir balans problemi var. v8 motorun titremeden çalışması lazım. 4.0 sıralılarda rölanti pek düzenli değil bu araçlarda ama bindiğim denediğim tüm v8 ler ne kadar eski olurlarsa olsunlar gayet düzgündü.

tabi aracın biryerlerden fazladan hava almadığını varsayıyorum. usta test etmiştir herhalde. balata spreyini alın motor bloğuna doğru püskürüp motorun sesini dinleyin.değişiyorsa araç emme manifoldu haricinde hava alıp fakir karşıma düşüyordur ve titrer.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri