Arama sonuçlarınız

1. demir_bey

Satılık vw t4 cityvan 2001 mod.

Satılık vw transporter 2001 model 4+1 cityvan.150 binde orjinal km.boyası darbesi yok,temiz bir araç.4*4 hastalığına yakalandım bu yüzden satıyorum. temiz suzuki vitara ile takas olur...

2. demir_bey

Yalnız bir gezgine Suriye, Lübnan, Ürdün için tavsiyeleriniz ?!!!

Ynt: Yalnız bir gezgine Suriye, Lübnan, Ürdün için tavsiyeleriniz ?!!!
  3. demir_bey

Orijinal Olmayan Beyaz Farlara 62 Lira Ceza

Ynt: Orijinal Olmayan Beyaz Farlara 62 Lira Ceza süper haber ceza caydırıcı degil ama.daha yüksek olmalıydı.

4. demir_bey

ATV Motor Grubu

Ynt: ATV Motor Grubu sanırım bir siz birde ben :))
  5. demir_bey

Gaziantep - Osmaniye Gezenbilir Grupları Tanışma Gezisi (27-28 Mart 2010)

Ynt: Gaziantep - Osmaniye Gezenbilir Grupları Tanışma Gezisi (27-28 Mart 2010) Güzel bir gezi olmuş, mete bey sizden ricam fotoların altına çekilen yerleri yazabilirmisiniz.?

6. demir_bey

Suzukimi Aldım ve Değişim İçin Startı Verdim...

Ynt: Suzukimi Aldım ve Değişim İçin Startı Verdim... işte hayallerimi süsleyen araç,süper yapılmış inşallah sizde anısını yaparsınız,yapınca fotoları görmek isterizz.

7. demir_bey

Difflock Yerine Kaynak..?

Ynt: Difflock Yerine Kaynak..? bence süper olur.neticede hubslar kilitli degilken,arazi viteside 4x da degilse asvalt kulanımında bir zarar vermemz araziye girdiginizde,vitesi araziye takıp hubslarıda kilitlerseniz 100% kilitli dif olurr.
  8. demir_bey

Navitech, navigasyon nasıldır.?

Ynt: Navitech, navigasyon nasıldır.? açıklayıcı bilgilerden dolayı çok teşekkürler, güncel haritalarda patika yollar ve ormanlardaki yangin yolları bulunmuyormuş.bu yüzden naviden vazgeçtim,google eart-cep tel-laptop ile ugraşıyorum 2 aletle birlikte girmeyi deniyecegim.
  9. demir_bey

Yapmayı Düşündüğümüz Römork Planı.

Ynt: Yapmayı Düşündüğümüz Römork Planı. süpermiş valla, 0 gibi görünüyor,öyle düşeş denk gelse banada lagzım 2 adet römork için. 2 adet'de atv motorum için 4x114.3 bijon aralıgı.sizin jantların bijon aralıgı nedir.?

10. demir_bey

Ynt: Yapmayı Düşündüğümüz Römork Planı. çok memnun olurum, dingil,lastik jant,sıfır olarakmı aldınız yada alacaksınız??

11. demir_bey

Ynt: Yapmayı Düşündüğümüz Römork Planı. tam istedigim bir römork,maliyet nekadar olur sizce bu römorkun.?
  12. demir_bey

2000 Model Satılık Vitara

Ynt: 2000 Model Satılık Vitara hayırlı satışlar.

13. demir_bey

2000 Model Satılık Vitara

Ynt: 2000 Model Satılık Vitara merhabalar 2001 vw t4 ile takas düşünürmüsünüz.?
  14. demir_bey

Ynt: Navitech, navigasyon nasıldır.? teşekkürler yorumlarınız için.
  15. demir_bey

Ynt: Navitech, navigasyon nasıldır.? 3 gün oldu,ne yorum var ne cevap,sagolun varolunn.

16. demir_bey

selam arkadaşlar aşagıdaki linkteki alet nasıldır. http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=257643&Productid=otdelnav-px120#tabln
  17. demir_bey

Satılık 2005 GV 5d km120.000 fiyat 18.000 yazılmış.

Ynt: Satılık 2005 GV 5d km120.000 fiyat 18.000 yazılmış. sanki 2000 model yazıyor gibi ???
  18. demir_bey

vw transporter= vitara takas

Ynt: vw transporter= vitara takas aracıma bir müşteri var,cuma günü izine gittiğimde anlaşırsak verecegim,ozaman nakit alabilirim,yoksa şuan aracımı satmadan alamam.aracınızın detaylı bilgilerinin verebilirmisiniz.?

19. demir_bey

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhabalar ben özgür,gaziantepden katılıyorum dogasever arkadaşlarıma başarılar dilerim :-D
  20. demir_bey

vw transporter= vitara takas

merhaba gezenbilir ailesi, offroad ailenize katılmak için aracımı degiştirmek istiyorum,2000 model üzeri 5k bir vitara ile takas düşünüyorum aracım vw transporter 2001 model cityvan modeli.detaylı ilan aşaagıdaki linkte. saygılar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri