Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Land Rover Freelander 2000 Td4 2.0 Dizel Hakkında Yardım
merhabalar, size tavsiyem 2001 ve üstü dizel freelander ları tavsiye ederim. 2001ve sonradında ki motor td4 aynı ve benim bildiğim kadarıyla sorunsuz.
Ynt: CJ 7
merhabalar ben aracı yakından da gördüm(tarabya da oturduğunuz sitede) ve süper temiz bir araç maaşallah diyelim nazarımız değmesin. bence bundan temizi sıfırı olsa gerek.allah inşallah bana ve tüm cj e sevenlerde nasip eder inşallah.
Ynt: L200 aile aracı olarak kullanılabilir mi?
Nazım bey merhabalar,
ben hem 2005 megane hemde 2007 l200 4x4 magnum sahibi olup kullandım ve bence megane kendi sınıfında en geniç iç hacmine sahip sahip araç sadece uzun boylu iseniz(ben 1,86cm. boyundayım) tavanı alçak gelebilir ama l200 ün içi...
Ynt: Vergilendirme İndirim Nasıl Oluyor?
merhabalar, benim aracım 2007mitsubishi l200 4x4 magnum ve vergi konusun da daha yeni inidirm için başvurdum, sizlere bu konu hakkında bilgi vermek isterim;
ilk olarak bizim araçlarımız arazi aracı sınıfında geçiyor ve kamyonet vergisi...
Ynt: Pick-Up Araçlarınız İçin Fiber Kabin Ve Fullbox
merhabalar gökdeniz bey, elinizde starbox kabin varmı üretimini yapıyormusunuz bir de ürünlerinizin fiyatları ve ödeme şekilleri mesela taksit yapıyormusunuz bu konular hakkında özelden veya burdan bilgi verebilirseniz sevinirim.
Ynt: Bu Araç Hakkında Acil Yardım
çok sağolun ozaman benim l200 e aldığım yeni lastikler boşa çıkacak artık onları burdan satacağız. yada takasla suzukilere uyan bir lastiğe çevireceğiz.
çok sağolun kürşad bey, peki bu araca yükseltme ve spacer takıldıktan sonra 265 70 17 lastik takılabilirmi tabii 17 jantı ile
hayırlısı olsun bekliyorum resimlerinizi, birde tolga bey, 1.6 jlx bir depo benzin ile kaç km gidiyor. baktığım araçların içinde lpg siz olanlar var ve ben lpg yi çok sevmiyorum.
tolga bey merhabalar sizin aracı görmedim nasıl görebilirim siz bana sahibinden de takas teklif etmiştiniz ama daha sonra sizden bir ses gelmedi. ben yarın aracımı satıyorum ve yeni bir araç arıyorum. tabii uygun fiyat ve ekonomik olması nedeniyle suzuki
bir diğer sorum ise standart bir 1.6 veya 2.0 jlx alıp bu hale getirmek ortalama kaça malour* benimle bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
merhabalar suzuki vitara almayı düşünüyorum ve aşağıda link i ni verdiğim aracı tanıyanınız veya bileniniz varsa bana araç hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.
http://www.sahibinden.com/ozenle_hazirlanmis_off-road_araci-45WQQaXQQ24678225WQQpXQQdisplayitem
Ynt: Hılux mı, Yoksa L200 mü? Hangisi Sizce?
geçen ormana girdiğimde dallar aracı çizdi siz bana folyo kaplat demiştiniz bir kaç arkadaşım folyo kaplatıp söktürdüklerinde boynın zar gördüğünü ve tavsiye etmediklerini söylediler. birde tam bilgim yok ama şeffaf cam flimi kaplıyorlarmış galiba
Ynt: Hılux mı, Yoksa L200 mü? Hangisi Sizce?
sağolun tarık bey, ufaktan bizim buralarda ormana giriyorum ama sözünüzü dinleyip alt koruma ve yükselme olmadan pek zorlamak istemiyorum. elim biraz rahatladığı gibi alt korumayı alacağım sizden. saygılarımla