Arama sonuçlarınız

1. versus

Mersin Sunturas Gezisi (27 haziran 2010)

Ynt: Mersin Sunturas Gezisi (27 haziran 2010) Tabii sonuçta benim motor cruiser olduğu için tarzımız farklıydı :P E bi de benim motor süper temizdi ve ustası çok iyiydi, senin yaşadığın problemleri hiç yaşamamıştım.O yüzden hala özlemle bakarım resimlerine. Ama tabii off-roadun zevki yok, doğa...

2. versus

Ynt: Mersin Sunturas Gezisi (27 haziran 2010) Bora sende en az benim kadar insanın motorundan ayrılmasının ne kadar zor olduğunu biliyorsun :-\ Bende hala o pırıl pırıl kromajlı ve gümbür gümbür sesli Dragstarımı çok özlüyorum. Belki sattım ama hala içimde durur ::)
  3. versus

Ynt: Mersin Sunturas Gezisi (27 haziran 2010) Bora şu yazın sıcağında her ne kadar kar çamur olmasa da güzel bir gezi yapmışsınız. Oralar çok güzel yerler ama daha gezecek çok yer var bizim buralarda. İnşallah hep beraber konvoy halinde gezme şansımız olacak :) Görüntüler çok güzel... İnsanın...

4. versus

Kısa Bir Modifikasyon ZJ

Ynt: Kısa Bir Modifikasyon ZJ Merhaba aracınız çok şık olmuş. Ben öndeki sinekliği nerede ve kaça yaptırdığınızı merak ettim, ayrıca delme oldu mu?
  5. versus

Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı

Ynt: Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı merhaba, zj için ön kaput sinekliğin fiyatını öğrenebilir miyim?

6. versus

zj nin arıza kodlarıyla ilgili bilgi ....

Ynt: zj nin arıza kodlarıyla ilgili bilgi .... Cevap verilmiş zaten, doğrudur silindirlerden birinde ateşleme yapmıyor gibi görünüyor. bu arıza bujiden, buji kablosundan veya enjektörden kaynaklı olabilir. en güzeli serviste bilgisayara bağlanması. tabii eğer buji ve buji kablolarınız çok eski...

7. versus

Ynt: zj nin arıza kodlarıyla ilgili bilgi .... bir şey değil, inşallah en kısa zamanda sorununu çözersin
  8. versus

Ynt: zj nin arıza kodlarıyla ilgili bilgi .... 12- akü bağlantısı son 50 çalıştırma da kesilmiş....önemsiz 13- map sensörü veya vakum hattı çalışmıyor olabilir 21- oksijen sönsörü sabit voltajda çalışıyor veya arızalı 51- oksijen sensörü verimsiz bir pozisyonda takılı kalmış olabilir. bunun...
  9. versus

Ynt: zj nin arıza kodlarıyla ilgili bilgi .... Arıza kodları ve anlamları aşağıdaki gibi, fakat ingilizce olarak elimde var.kolay gelsin 11 No ignition reference signal detected during cranking OR timing belt skipped one or more teeth; OR loss of either camshaft or crankshaft position sensor...

10. versus

96 ZJ soğutucu suyu neden sürekli eksilir?

Ynt: 96 ZJ soğutucu suyu neden sürekli eksilir?

11. versus

96 ZJ soğutucu suyu neden sürekli eksilir?

Ynt: 96 ZJ soğutucu suyu neden sürekli eksilir? Merhaba, bende aynı sorunu yaşamıştım, nerden kaçtığını bir türlü bulamadık. Kaçak, alternatör ve A/C kompressörünün braketi altında çok dikkatli ve fenerle bakılmadığında göremediğimiz kısa bir by pass hortumu var, o hortumun zamanla yırtılması...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri