Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Suzuki Samurai Body Lift
dursun usta selamlar. öncelikle sizin off road hazırlama konusunda bilgilerinizi ben tartışamam..sizin araçları gördükçe insanın araç alası geliyor..sizin hazırladığınız araçları gördüm ve şimdiden lada niva ve samurai lere bakıyorum..özel mesaj atmıştım birçok...
arkadaşlar zodiac bot ve arızalı motorunu satıyorum. motorun tahminen 250 lira masrafı var
fiyata aldanmayın ikisini 850 liraya bırakıyorum.
motorun 150 en fazla 250 lira masrafı çıkar çıkmaz zaten bakımı yapılması lazım. motor çalışır durumda bakım gerekiyor.
bot brig markadır ve çin malı...
Ynt: Jeep Willys CJ2 Off-Road Canavarı Hazırlanıyor V8 Motor
bu ilandaki araç kısa kaput fakat 5500 lira istiyor..çok fazla..
en fazla 2000 lira verilir..rizedeki araçlar bunlardan. :)...
benim alırsam alacağım kasalardan biri kısa kaput cj2a yada m38..kısa kaput dediğim kısa kasalardan bahsetmiyorum motor kaputu kısa olanlardan bahsediyorum. yani çamurluğun üzerindeki kaput kısa olacak aynı bu tireboludaki arkadaşın...
bitane cj2a gördüm rizede mahalleye çıkarken..geri döndüğümde araç gitmişti..onu ben de almayı düşünüyorum uygun fiyata rizede bulunuyor. ben normalde istanbulda yaşıyorum orada olsaydım gider sorardım.
Ynt: BMW R51 1938 Üretim
motorların hepsi harikaymış :) böyle eski model bir makina bağdat caddesinden kadıköye doğru gelirken mado nun arka sokaklarından biridinde orada duruyor..toplanmamış hurda bir durumda bir tamircinin önünde..80 yaşında çakal bir amcada bulunmakta ( çakal diyorum...
Ynt: ATV Motor Grubu
bu yıl a2 ehliyeti aldım. kısmetse başlangıç serisi bir atv almak istiyorum. 110 cc bile yeter :) kuba 110 lar var onlar güzele benziyor. fiyatları da makul..aracımı satıp suzuki sj alacağım para artarsa da atv almayı düşünüyorum.. off road modellere plaka takılamıyor peki...
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu
gezenbilir sitesine yeni katıldım. ben bu sene a2 ehliyet aldım veen kısa zamanda motor almayı düşünüyorum herkese selamlar.
Ynt: Işıklı Camii (Ardeşen)
ışıklı camii tarihi eser olmasının yanında güzel bir camidir. ayrıca ışıklının çok eski bir yerleşim yeri olmasınında kanıtıdır.
böyle hurda şekilde cj2a bulsam 1000 1500 liraya alırım kendim yaparım :) sahibinden de bile var fakat böyle kısa kaput yok. rizede vs 10-15 sene öncesine kadar oldukça çok vardı fakat hurda indirimi vs çoğu trafikten çekildiler..5 6...
Ynt: Apo Dayının M38 'i
süper araçlar tebrikler. bence de bu araç cj2a olması lazım m38 lerin farları küçük olmuyormu? bu aracın tekrar hayat bulması harika. :)
Ynt: Giresun Tirebolu Edil Ormanları CJ2A Hill Climp
süper makina..willys leri oldum olası severim. bunun motoru nedir? 1600 hurricane mi? 4 çekerde çalışıyormu? soruyorum çunku çok güzel bir araç :D
Ynt: Jeep Willys CJ2A Karadeniz Keşif Ormanları II
güzel fotograflar. willy leri herzaman beğenmişimdir.. bu aracın orjinal motoru nedir? 1600 hurricane mi? üzerinde bu motor mu bulunmakta? birde kaç model bu araç? trafiğe çıkabiliyormu vs..
çok güzel görünüyor takipteyim