Arama sonuçlarınız

1. Dixie

Td5 Arka Cam Isıtması Çalışmıyor

Ynt: Td5 Arka Cam Isıtması Çalışmıyor Merhaba, direksiyonun altındaki paneli açarsanız orada görebilirsiniz, Motorun içindeki motorla ilgilidir (ECU), aracın içindeki araçla ilgilidr.

2. Dixie

Akışmetre (maf)

Ynt: Akışmetre (maf) Merhaba Haydar, Aracımı satmadım, bir kaç kere terk edip kaçtım ama gelip beni buluyor, ayrılmaz ikili gibiyiz :P. Öncelikle 418km'de yarım depo gösteren yakıt ibresine pek güvenme, depondaki şamandra yanlış okuyabilir, mesela benim depo full doluyken, ibre sıfır ve...
  3. Dixie

Akışmetre (maf)

Ynt: Akışmetre (maf) Selam, uzun zamandır forumdan uzak kaldım bari bu ilk yazım olsun. Yakıt tüketiminin artmasına sebep olan bir sürü unsur vardır arkadan (depodan) öne doğru sıralarsak deponun içindeki pompa, filitre, yakıt yolları, motorda bulunan mazot soğutucu (servisler kütük diyor)...

4. Dixie

Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110

Ynt: Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110 Selam, Uzun süredir forumda pek yazmıyordum, son zamanlarda Defender aşkı tekrar başladı, aracınızı yakından takip ediyorum güzel oluyor tebrik ederim. Ufak bir uyarıda bulunmak istiyorum kullanacağınız lastik eğer...
  5. Dixie

Enjektör Ve Yakıt İlişkisi, Araç Soğukken Gelen Sesler, Vs...

Ynt: Enjektör Ve Yakıt İlişkisi, Araç Soğukken Gelen Sesler, Vs... Selam, verdiğiniz değer 85lt ve 580km baz alırsak ortalama 14.65lt/100km denk geliyor, normal şehir içi 12/13lt olması lazım gibi. Birkaç kere depoyu doldurun, ışığa kadar kullanın sonra tekrar doldurup kaç litre aldığınızı ve...

6. Dixie

Standard Td5 Neler Yapar

Ynt: Standard Td5 Neler Yapar 2000 model, günlük kullanıyorum, ara sıra da böyle kirli işlere bulaşıyorum...

7. Dixie

Standard Td5 Neler Yapar

Ynt: Standard Td5 Neler Yapar Yol yakınken geri dön 8)
  8. Dixie

Standard Td5 Neler Yapar

Ynt: Standard Td5 Neler Yapar Merhaba, Artı/Eksi durumu kullanıcıdan kullanıcıya farklılık gösterir, o yüzden yazacaklarım tamamen şahsi görüşümdür. Koltuk pozisyonları yemek sandalyesi şeklinde olduğundan araçta dik duruyorsunuz, haliyle ön tarafa tamamen hakim bir pozisyonunuz var, ama arka...
  9. Dixie

Alınık Td5

Ynt: Alınık Td5 Bir ara önce göz ucuyla, sonra detaylı olarak yapım aşamasını seyrettiğim bir araçtı, satılığa çıktığı konusunda bilgim yoktu, üzüldüm :( Almayı düşündüğünüz araç konusunda aklınıza takılan yerler olursa, çekinmeden yazın elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

10. Dixie

Standard Td5 Neler Yapar

Ynt: Standard Td5 Neler Yapar Standard araç, hiç bir uygulama yok

11. Dixie

Standard Td5 Neler Yapar

Ynt: Standard Td5 Neler Yapar 265 x 70 x 16 resimler
  12. Dixie

Standard Td5 Neler Yapar

Ynt: Standard Td5 Neler Yapar Yarın çekip akşamüstü gönderirim

13. Dixie

Standard Td5 Neler Yapar

Ynt: Standard Td5 Neler Yapar Araçtan araca davlumbazlarda kullanımdan dolayı fark edebiliyor, bazen sürtme yapar düzeltilebilir, ben de sorun olmadı. 265x75x16 ciddi masraf gerektiyor 8)
  14. Dixie

Disco 2 2.5 Tdı 200bg Ford Motoru Taktırmak

Ynt: Disco 2 2.5 Tdı 200bg Ford Motoru Taktırmak Taktırmayı düşündüğünüz motor bizimkiler gibi elektronik işletim sistemiyle çalışıyor. Mekanik kısmı bir yere, motoru nasıl çalıştırmayı düşünüyorsunuz ? Düşünmüş olduğunuz motorda enjektör ve pompa elektronik beyin sayesinde çalışıyor...
  15. Dixie

Standard Td5 Neler Yapar

Ynt: Standard Td5 Neler Yapar Yükseltme yok, snorkel yok, 265x70x16 BF A/T. İleride çukura düşüyorum, çıkıyorum.... Sadece filtre değiştirdim, genelde yanımda yedek hava filitresi taşıyorum

16. Dixie

Standard Td5 Neler Yapar

Modifiye olmadan da çok şeyler yapabilir aracınız, hele bir de A/T lastik yerine normal yol lastiği varsa http://www.youtube.com/watch?v=qLVVOoUSwdk
  17. Dixie

Disco Batmaz

Disco batmaz ama su alır http://www.youtube.com/watch?v=uiSaT4WhCS8
  18. Dixie

Enjektör Ve Yakıt İlişkisi, Araç Soğukken Gelen Sesler, Vs...

Ynt: Enjektör Ve Yakıt İlişkisi, Araç Soğukken Gelen Sesler, Vs... Selam, konuya dışarıdan içeri doğru girelim. Sarsıntı olayı için bir ara motor kulaklarına (bağlantı yerlerine) baktırın, bozulmuş olabilirler, değiştirmeniz gerekir. Mazot hattınız da hava varsa, ısınma anında pompa havayı...

19. Dixie

Td5 Motor Bilgisi

Ynt: Td5 Motor Bilgisi Başka bir motor uygulamasıyla uğraşacağınıza var olan motorunuzu rektifiye yapın, eğer biraz daha güçlü olmasını istiyorsanız da ECU remap uygulayabilirsiniz. Yalnız bu uygulamayı yaparken mutlaka daha büyük kapasiteli bir intercooler kullanmanız gerekiyor. Rektifiyeden...
  20. Dixie

Orta Kilit Ve Arka Kilit Hakkında Yardım

Ynt: Orta Kilit Ve Arka Kilit Hakkında Yardım Selam, Çok uç noktalarda off road yapmıyorsanız kilide gerçekten gerek yok, düzgün bir lastikle aracınız her yerden geçer. DII'de bulunan Traction Control mükemmel çalışır, bence bunun kullanımı üzerinde biraz yoğunlaşın. Eğer her zaman çapraza...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri