Arama sonuçlarınız

1. halibut

Marmara Trekking Noktaları Kitabı

Ynt: Marmara Trekking Noktaları Kitabı Süper bir haber verdin, tam aradığım tarzda bir kitap anlattığına göre. Eğer ki bolca fotoğraflarla da süslenmiş ise hemen alayım..Kitabın ismini burda yazarsan benim için reklamdan çok fayda içerir...

2. halibut

Kibrit, Çakmak Kullanmadan Ateş Yakmak !..

Ynt: Kibrit, Çakmak Kullanmadan Ateş Yakmak !.. en basitinden cep telefonu pili bile işinizi görecektir...
  3. halibut

Marmara Bölgesi Kamp Yeri Önerileriniz

Ynt: Marmara Bölgesi Kamp Yeri Önerileriniz İşte Kıyıköy civarında bahsettiğiniz yerde yaptığımız kamp... bunu geçen mayıs ayında yapmıştık...

4. halibut

Ynt: Marmara Bölgesi Kamp Yeri Önerileriniz çok güzel bir yeri tarif ettiğinize eminim ancak orası da istanbuldan çok kilometre döver...şöyle 1.5 saatlik bir yol düşünüyorum ... O da kıyıköy çevresine kadar menzilim olduğunu gösterir...
  5. halibut

Ynt: Marmara Bölgesi Kamp Yeri Önerileriniz ben de bayramda kuzu çevirebileceğim şekilde bir kamp yapmayı düşünüyorum. Trakya civarında bu iş için önerebileceğiniz koordinatlar varsa sevinirim. Tabi etrafta bolca kuru odun ve deniz manzarası da varsa süper olur..

6. halibut

Sara (Epilepsi) Nöbetinde İlk Yardım

Ynt: Sara (Epilepsi) Nöbetinde İlk Yardım Sara nöbetindekini kişiyi nöbetten çıkarmaya çalışmak sanırsam yapılan en büyük yanlış, kişinin kasılan elleri açılınca nöbetten çıkacağına inanıyorlar... En önemlisi kendine zarar vermesini engellemek onun dışında başka yapılabilecek birşey yok...

7. halibut

Bayramda, Trakya'da Var mı Herhangi Bir Etkinlik ?

Bayram tatilinde Tekirdağ civarındaki trekking ya da kamp etkinliği olursa eğer ki de firmam tatile girerse katılmak isterim...
  8. halibut

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ben Cihan, doğayı özellikle insandan uzak ayak basmamış noktaları keşfetmeyi çok seven biri olarak uzun zamandır sitedeyim... Suzuki Jimny almak istedim alamadım, amacım Jimny'nin bile gidemiyeceği yerlerde azla yetinmek hayatımı idame ettirmek. Benim...
  9. halibut

2. El Jimny Alıyorum, Problemlerim Var ?..

Ynt: 2. El Jimny Alıyorum, Problemlerim Var ?.. Verdiğin bilgiler için çok sağol, Öncelikle şu an bu akşam için elimde olan alet 29bin km de ve 2007 model, aracın üzerinde 205/70/15 Competus 4x4 M+S Lassalar var.. Araçta şu an 70 km/h aşırı bir direksiyon titremesi (ki bu titreme 2 parmak...

10. halibut

2. El Jimny Alıyorum, Problemlerim Var ?..

2007 model Jimny almayı düşünüyorum, en yakın zamanda gidip görüceğim araçlar var.. Bu araçların kronik denilebilecek, ya da off-road aracı alırken yapılabilecek kontrolleri var mıdır ? Suzuki yetkili servisinde aracı bir göstericeğim tabi ama, bunun dışında sizlerin söyleyebileceği türden...

11. halibut

Vitara 2 Teker Patinajda !.. Bu Nasıl Oluyor?..

Ynt: Vitara 2 Teker Patinajda !.. Bu Nasıl Oluyor?.. Nejat Bey, cevap için teşekkür ediyorum... Genel olarak difransiyelin çalışmasını biliyorum, ancak vitara gibi bir aracın bu duruma gelmesi beni ürküttü... Daha ağır şartlarda yolda kalmasını anlardım ama 2 tekerleğin hatta 3ünün temasının...
  12. halibut

Vitara 2 Teker Patinajda !.. Bu Nasıl Oluyor?..

http://www.youtube.com/watch?v=w0leVpl9xGE&NR=1 Araç sol arka ve sağ ön lastikler tutunmuş diğer 2si patinaj çeker bir vaziyette...4 x 4 sistemler hakkında pek bilgili değilim, izah ederseniz sevinirim....

13. halibut

Trakya'da Yürüyüş ve Kamp Yerleri...

Bu haftasonu için planlarım var, eğer ki uygun bir yerler bulabilirsem kamp ön planda olmak kaydıyla ufak bir yürüyüş düşünüyorum. Daha önceden kıyıköy civarında kamp kurdum, Kıyıköy'e araçla gidip merkezde aracı bırakıp bi kaç saatlik bir alanda kamp yaptım.. Şimdi ki planım, gene kamp...
  14. halibut

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Reşo olmazsa, yağmurlu bir hava felaket midir peki ?
  15. halibut

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Sayın suplilumas, yazdığınız için size teşekkürler, cesaretiniz için de tebrikler... Kamp planları yapmayı düşündüğüm bu günlerde şevk verdi...

16. halibut

Doğada Ateş Yakma İzni...

Ynt: Doğada Ateş Yakma İzni... Orman şefliğine uğramaktan üşenmem ama doğrusunu yapmak isterken başıma bela almak istemiyorum. Yani bu seferde piknikçilerin gün aşırı mangal yaptığı yerde ben yasak yanıtı alırsam komik olur. Bu iznin evrak olarak bir dökümü var mı ? Yani şu kişi şu vakitte...
  17. halibut

Doğada Ateş Yakma İzni...

Merhabalar, Bir süredir forumu okuyorum takip ediyor yalnız msg atmıyordum, tüm konuların okumaya çalıştım... Şöyle bir konu aklıma takıldı. Daha önce hiç doğada kamp yapmadım ancak bu haftasonu için planlarım var... Kıyıköy civarı ya da o bölgelerde (igneada olabilir) kamp atıcam...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri