Arama sonuçlarınız

1. A

Grand Vitara 3K 1.6 2006 model ve üstü Kullananlar...

Ynt: Grand Vitara 3K 1.6 2006 model ve üstü Kullananlar... Mrb , 2005 vitaram vardı onu geçen kış satmak zorunda kalmıştım ve şu an yeni kasa almak istiyorum fakat arazi vitesinin performansı konusunda okuduğum yorumlar 2005 i arayacağım konusunda. Arazideki performansı nasıldır,kullanan...

2. A

İlkkez Arazili Araç Aldım Yardımmm !!!

Ynt: İlkkez Arazili Araç Aldım Yardımmm !!! mrb çağlar bey, 4 çeker hakkında bilgi ve tecrübeleriniz için teşekkurler,yeni aldığım 2004 gv 3k aracımı çözmeye ve öğrenmeye çalışıyorum gerçekten çok zevkli, şuana kadar birkaç defa denemelerim olmuştu gayet başarılıydı ama bugün ilk defa zor bir...
  3. A

Vitara İçin En İyi Triger ve Debriyaj Balatası Seti

Ynt: Vitara İçin En İyi Triger ve Debriyaj Balatası Seti slm , 2004 gv 3k aracımın vitesleri zor geçmeye başlamıştı fakat bugün tamirci balatanın iyi olduğunu debriyaj üst merkezinden yağ kaçırdığı için böyle olduğunu söyledi değişmesi gerekiyormuş fiyatları hakkında bilgisi olan varmıdır...

4. A

Vitara İçin En İyi Triger ve Debriyaj Balatası Seti

Ynt: Vitara İçin En İyi Triger ve Debriyaj Balatası Seti slm, 2004 model gv 3k aracımın vitesleri geçerken zorlanıyor.Sanırım balatadan ne kadara ve en uygun nerden bulabilirm yardımcı olurmusunuz?
  5. A

2000-2001 1.6 jlx Vitara Kıymete mi Bindi?

Ynt: 2000-2001 1.6 jlx Vitara Kıymete mi Bindi? slm iyi akşamlar, 2004 3k grand vitaram var ihtiyac dolayısıyla istemiyerekde olsa satmak zorunda kalıcak gibiyim,düşünürseniz bu arabanın değerini bilen bir arkadaşa vermek isterim.

6. A

Vitara Klima Sorunu Hakkında Yardım

Ynt: Vitara Klima Sorunu Hakkında Yardım slm 2004 model gv 3k aldım ve klimada arıza var sanırım kalorifer çalışırken ön cam buğu konumuna getirdiğim zaman klima devreye giriyor ve klima ışığı yanmaya başlıyor, prblem nedir öok maliyetli olur mu bana?

7. A

Suzuki Ön Koruma Demiri Hakkında

Ynt: Suzuki Ön Koruma Demiri Hakkında gv için ön tampon koruayı ne kadara temin edebilirm
  8. A

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) ahmet Dogan ........suzuki vitara-2004 vitara denizli

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri