Ynt: Vitara Klima Sorunu Hakkında Yardım
konuyu nekadar bilip bilmediginizi bilemedigimden sizi hiç bilmiyor gibi tarif ediyim ..ön ce kılimacıya gidilir ve fosforlu boya ile gaz bastırılır ,kılima her gün kullanılır ve bozuldugu gün kılimacıya gidilir, kılimacı özel gözlügünü takar özel lambası ile beraber fosforlu boyaların nereden kacırdıgına bakar yeri bulur genelde hortum patlagı, radyatör delinmesi ,oring kacagı vs gibi yerlerden cıkar komrasör genelde bozmaz gaz konurken içine bir miktarda özel yag konur daha evvelden bu yag konmamışşada ki bu zor bi ihtimal ozaman komrasör arızası oluşur ki onun da içi atla deve degil 15-20 tane oring var ufak pistonlar üzerinde onlar degişir yada cıkma da uydurulabilir ,,klima komprasörü arızalandı teşhisiniz tam dogrumu arıza başka yerdense boşuna degiştirmeyin derim .
ıstanbul ikitelli A.O.S. var hurdacıların oldugu site 2girişi vardır alt tan ilk sokakta sagda 3 yada4. dükkan kılimacı elinde her çeşit cıkma var olduki vitara bulamadın o sitede vitara cıkma işi yapan 6-8 yer var birinden gidip cıkma komrasör temin edersiniz..(sıkı pazarlık yapmayıda hepsinden fiyat almayıda unutmayın)
illede yeni olsun derseniz yetkili servise sipariş ile getirttirebilirsiniz .fiyatıda bayagı bi şi olur diye tahmin ediyorum.sorandan para almazlar tahminim bi ögrenip buraya bi yazsanız herkese fikir verir.hoşcakalın bu yaz günlerin de serin de kalın derim..