Arama sonuçlarınız

1. W

Piyasadaki ve Kamudaki Satılık 4x4 ler

Nadir bey! arkasını da clio symbol yapsalarmış tam olurmuş bence

2. W

Piyasadaki ve Kamudaki Satılık 4x4 ler

http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=968107 bu da ne?
  3. W

Kia Sportage vs Hyundai Santa Fe

Ynt: Kia Sportage vs Hyundai Santa Fe rica ederim görüşmek üzere

4. W

Hummer H1 mi? Unimog 406 mı?

Ynt: Hummer H1 mi? Unimog 406 mı? ben de acemi off road meraklısı olarak bu yıl dakar'a hummer' ların da katıldığını ve pajero ve tuareglerin arkasından nal topladığını hatırlatırım..pjerolar en hızlı zamanları yapamadılar ama diğerleri gibi özellikle de hummerlar gibi bozulmadılar..ki buraya...
  5. W

Askerliğimizi Nerede Yaptık? Hangi 4x4'ler Vardı? Maksat Geyik!

Ynt: Askerliğimizi Nerede Yaptık? Hangi 4x4'ler vardı? Maksat Geyik! ben de Berk gibi polatlı topçu ve füze okulunda başladım..unimoglar sıfır 6 çeker manlar gelmişti..tabii bol bol land..daha sonra Deep gibi edirne süloğlunu çektim kurada..hatta şimdi farkediyorum isimden tanıdım deep'ten bir...

6. W

Bisiklet Tavsiyesi; Hangi Marka ve Model?

Ynt: Bisiklet Tavsiyesi; Hangi Marka ve Model? ben geçen sen almıştım kron..xoxes idi sanıyorum xaos kadranı kullandık sirkeciden aldım..istediğiniz şekilde toplatabiliyorsunuz..400 milyona gelmişti..daha büyük göbek vs.gibi donanımlar ekletmiştim..pek kullanma fırsatım olmadı ama güzel bir...

7. W

Kia Sportage vs Hyundai Santa Fe

Ynt: Kia Sportage vs Hyundai Santa Fe merhaba bu tip araçlar hakkında çok genel bir fikrim olmakla beraber almayı düşünen arkadaşlarımdan dolayı biraz araştırma fırsatım olmuştu..hatta iş arkadaşım şu anda santa fe araştırıyor..santa fe sportage 'a göre daha heybetli ve geniş araç. sportage ise...
  8. W

Suzuki Vitara - Hyundai Galloper?

Deep 2000'li kasaların daha çok 3 kapılılarına modifiye yapılıyor gerçekten ama fotoğraf işini beceremedim suzukihurda.com sitesinin uygulama fotoğrafları bölümünde bir tane 5 kapıya uygulamışlar çok beğendim tabi fiyatını bilemiyorum..eski kasa 2.0 versiyonları genelde çok kilometre yapmış ve...
  9. W

şu resim gönderme işini bir türlü beceremedim..çok beğendiğim bir örnek uygulama vardı..Erdal bey artık netleştim gibi 2.0 v6 vitara alacağım..kasa olarak ikisi de uygun aşağıdaki linklerde örnekler var..bunlar gibi birşey düşünüyorum..yavaş yavaş ta hazırlıklara başladım almak için..ben de...

10. W

kesinlikle tavsiyenizde haklısınız..en doğrusu off road koşullarında kullanılacak aracın tamamiyle o amaca yönelik ayrı ve hasarda üzmeyecek nitelikte bir araç olması konusunda size katılıyorum..zaten uzun vadede kesinlikle hedefim bu..ama şu anda ne yazık ki bu imkanım yok..belki de dediğiniz...

11. W

kesinlikle öyle düşünmüyorum..forumda bütün fikir veren arkadaşlara da gerçekten çok teşekkür ediyorum..daha önce de başka bazı sitelerde kullanıcılara danıştığım olmuştu ama ne bu denli çabuk ne de gerçekten bilgilendirici cevaplar geldi..haklısınız iki aracı da bütün olarak düşününce vitara...
  12. W

Nadir bey ikilemde kalma sebebim aslında bir türlü galloper'i kafamdan çıkaramamam..sağlam gösterişli ve becerikli bir araç..ben de birkaç hyundai bayiini araştırıp birkaç parça sordum..elimizde yok ama fabrikada da yoksa en geç 3 hafta içinde dışardan getirtiyoruz dediler..3 kapılı modelin sağ...

13. W

kesinlikle düşünüp taşınınca benim de vardığım sonuç bu..iki ayrı araç kullanmam mümkün değil..çok büyük bir bütçe ayıramıyorum.suzuki parça ve satış kolaylığı açısından avantajlı kesinlikle..gerçekten güzel ve sağlam olmasına rağmen galloper benim için macera olur..motor hacmini büyük tutmaya...
  14. W

işyerimde bazı off road meraklısı arkadaşlarla tartışıp duruyoruz..aynen dediğiniz gibi vitara'da bu işlemlerin (lpg'de dahil) çok masraflı olabileceğini..galloper'in ise sadece lastikle bile yeterli off road kabiliyetine ulaşabileceğini söylüyorum..onlar galloper'in parça bulma sorunu olacağını...
  15. W

aracınızın resimleri gerçekten güzel.. sonuç olarak 2 seçenekten en temiz ve uygun hangisini bulursam o olacak gibi görünüyor..2.0 v6 vitara da 3k galloper'da gündelik kullanımda ve şehiriçinde problem yaratmayacak ebatlardalar..vitara'nın en büyük artısı elbette parça ve uygulama kolaylığı ve...

16. W

halledemedim işyerindeki bilgisayarda epeyce bir galloper arşivim var bir de oradan denerim..yarın galericiyle görüşürüm herhalde sonucu bildiririm
  17. W

Can sizin galloper'in bakımını nerede yaptırıyorsunuz servis mi usta mı? bir de resim ilave etmek istedim ama olmadı nasıl yapıyoruz?
  18. W

evet farklı renk olmaması daha bütün bir görüntü oluşturuyor ama tek renk olmamasının sebebi (ki sanıyorum orjinal hali çift renk) kaza sonrası boyanması da olabilir..altunizade deki hyundai uçar'ın servis müdürü tanıdık ciddiye binerse kesin gösteririm..ikinci alternatif daha düşük km ve daha...

19. W

http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=879895 http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=911081 linkleri doğru ekledim mi bilemiyorum ama bu iki araç fena görünmüyor..Can ben de manuel düşünüyorum zaten..Erdal bey kesinlikle lpg ve bagaj problemleri açısından dizel çok...
  20. W

vermiş olduğunuz bilgiler için tekrar çok teşekkürler..vitara 2.0 v6 konusunda bir endişem yok gerçekten..ama Can'ın gönderdiği resimleri görünce galloper'i de bir türlü devre dışı bırakamıyorum..5 kapılı değil de 3 kapı dizel versiyon hala cazip geliyor..büyük ihtimalle elden çıkarması...

Geri