Arama sonuçlarınız

1. A

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi Merhaba; Zagreb'den sonra Saraybosna-Mostar üzerinden Dubrovnik'e ulaşabilirsiniz.Saraybosna'da bir gece kalabilirsiniz.Fiyatlarda uygundur.Geçen yaz arabamla çizmiş olduğunuz rotanın bir bölümünü gitmiştim. İyi gezmeler..

2. A

Balkanlar gezisi planı ve vize, uluslararası ehliyet konusu

Ynt: Balkanlar gezisi planı ve vize, uluslararası ehliyet konusu Gezi raporum yok.Yunanistan'dan girin ring yaparak Bulgaristan'dan çıkın.Konaklama yerlerinde seçeceğiniz otellerde mutfak özelliğine dikkat edin.Bagajınızı Türkiyeden doldurun.Suyunuzu alın.balkanlarda cami gördüğünüz yerlerde...
  3. A

Balkanlar gezisi planı ve vize, uluslararası ehliyet konusu

Ynt: Balkanlar gezisi planı ve vize, uluslararası ehliyet konusu Yunanistan Uluslararası ehliyet soruyor.Vize konusunu bilmiyorum.Ekonomik olarak genelde marketlerden alışveriş yapabilir,pansiyonlarda yada çadırda kalabilirsiniz.Biz Tivat'ta deniz kenarında geceliği 10 euro konaklamıştık.En...

4. A

Rusya-Ukrayna-Moldova ( 2013 İlkbahar )

Ynt: Rusya-Ukrayna-Moldova ( 2013 İlkbahar ) Merhaba Değerli katılımcılar; Bende ailemle birlikte Bulgaristan-Romanya-Moldova-Ukrayna(Kiev)-Rusya(Moskova ve Sankt-Petersburg)-Helsinki-Tallinn- Riga- Varşova ordan dönüşü daha önce gezmiştim güzergahında Temmuz 15 gibi bir gezi düşünüyorum...
  5. A

doğu avrupa gezisi

Ynt: doğu avrupa gezisi araba ile rahatlıkla gezebirsiniz.Vize almanız gerekir.hangi ülkeden girecekseniz oradan şengen vizesi alacaksınız.Gümrüklerde bir sorunla karşılaşmazsınız.Belirtiğiniz yerleri ben kendi arabamla gezdim.Hiçbir problem yaşamadım. Güzergahızını tam olarak...

6. A

araba ile avrupa 10000 km

Ynt: araba ile avrupa 10000 km 10000 km için normal araç dizel en pahalı dizel İtalyada bize yakın 1.73 euro dan dizel aldım.Panda benzinli benzinin fiyatlatına hiç bakmadım.Ayrıca araç içinde hergün kalma en azından 2 günde bir otelde kalınız.

7. A

Ynt: araba ile avrupa 10000 km İpsala-Yunanistan(Kavala-Selanik)-Makedonya(Manastır-Resne-Ohrid)-Arnavutluk(Tiran)-Karadağ(Budva,Kotor)-Hırvatistan(Dubrovnik)-Bosna-Hersek(Mostar saraybosna)Zagreb-Slovenya(Ljublyana)İtalya(Venedik) Torino üzerinden Paris-Almanya(Hannover) Geri dönüş...
  8. A

ekonomik gezi yapmak isteyenler için bilgilerimi paylaşabilirim, dileyene
  9. A

İlk Yurtdışı Gezim: Prag

Ynt: İlk Yurtdışı Gezim: Prag teşekkür ederim

10. A

İlk Yurtdışı Gezim: Prag

Ynt: İlk Yurtdışı Gezim: Prag Ahmet Bey, dört kişilik bir aile için uygun konaklayabileceğimiz bir yer önerebilir misiniz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri