Arama sonuçlarınız

1. seco7

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Yaz sıcağında çamurlu görüntüler iyi gelir diye düşündüm...

2. seco7

1990 Model 80 Seri (Fully Loaded)

Ynt: 1990 Model 80 Seri (Fully Loaded) İlk bakışta itici gibi ancak dikkatlıce incelendiğinde her şey var ve yerliyerinde Güle güle kullanın
  3. seco7

Ninja Land Cruiser Kullanicisi

Ynt: Ninja Land Cruiser Kullanicisi Risk belliydi.Son anda ayağını frenden çekseydi takla atmazdı diye düşünüyorum. Araçtan dışarı fırlaması büyük şans...

4. seco7

Bütün Arazi Araçlarında Bulunması Gereken Bir Ekipman

Ynt: Bütün Arazi Araçlarında Bulunması Gereken Bir Ekipman Çok amaçlı kullanılabilecek faydalı bir malzeme ancak çakması bile çok pahalı olur bunun
  5. seco7

Jant Aparatı ile Tekerlek Vinci

Ynt: Jant Aparatı ile Tekerlek Vinci Oldukca faydalı görünüyor.Vincin yanında önemli bir alternatif kurtarıcı olarak kullanılabilir.

6. seco7

Türkiye'de bu 25 şeyi yapmadan dünyadan göçüp gitmeyin...

Ynt: Türkiye'de bu 25 şeyi yapmadan dünyadan göçüp gitmeyin... Listeyi kaydettim.Bazılarını yapmış olmama rağmen tamamını gerçekleştirmek düşüncesi bile heyecanlandırıyor. :)

7. seco7

defender satış

Ynt: defender satış Takip...
  8. seco7

Kıyafetlere Reflektörlü Stickerler

Ynt: Kıyafetlere Reflektörlü Stickerler Farklı bir uygulama,takip
  9. seco7

VX 100 VX80 STETME ORJİNAL TAŞYICI İMALATIM

Ynt: VX 100 VX80 STETME ORJİNAL TAŞYICI İMALATIM Daha öncede söylemiştim;Ahmet usta dünyalı değil ;D ;D Bu hızla devam ederse araçlarında birebir kopyalayacak,süpersin Ahmet usta emeğine sağlık...

10. seco7

Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti

Ynt: Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti İşin piri olunca fotodan bi bakışta,süpersin Erkan :)

11. seco7

Jack Wolfskin Pantolon- Land Cruiser Gömlek İsteyen

Merak ettim kim acaba onlar ::)
  12. seco7

off road en iyi hangi bölgede yapılır

Ynt: off road en iyi hangi bölgede yapılır Bende dogaya zarar verilmeyen her yerin off road alanı olduğunu savunanlardanım. Off road araclarıyla mümkün olduğunca asfalttan uzak uzun soluklu gezi nerede yapılır anketi olsaydı Karadeniz derdim :)

13. seco7

4x4 Dergi

Ynt: 4x4 Dergi Dergi hayırlı olsun,sticker varsa seve seve aracıma yapıştırabilirim Başarılar diliyorum..
  14. seco7

Anadolu Off Road Kulübü Oluşumu Hakkında

Ynt: Anadolu Off Road Kulübü Oluşumu Hakkında Bende Barbaros gibi 6 gün hayal edip 1 gün uygulama yapanlardan olmayı tercih ediyorum :)
  15. seco7

Yükselme Dezavantajlarını Gidermeye Çalışıyorum Yardım...

Ynt: Yükselme Dezavantajlarını Gidermeye Çalışıyorum Yardım... Merhaba,bahsettiğiniz problemleri bende aracımı helezon ile yükselttiğimde yaşamıştım.Hiç boşuna uğraşmamanızı tavsiye ediyorum çünkü ne yaparsanız yapın doğru açıları yakalayamadığınız sürece dalmaları önleyemezsiniz. Helezonları...

16. seco7

İnegölün VX80 ni modifiye

Ynt: İnegölün VX80 ni modifiye Kolay gelsin,uzun sürmüş ama güzel olmuş.Elinize sağlık
  17. seco7

Samur parkurlara dönüyor!

Ynt: Samur parkurlara dönüyor! Yarışlara katılım ve fotolarını bekliyoruz,kolay gelsin...
  18. seco7

Mitsubishi L200 Magnum - Kasa Şnorkel Çalışması (4x4 Rescue Team)

Ynt: Mitsubishi L200 Magnum - Kasa Şnorkel Çalışması (4x4 Rescue Team) kolay gelsin.Başka hangi modeller için snorkel var.Toyota LC varmı?

19. seco7

vx 80

Ynt: vx 80 Aracınız hayırlı olsun Tahsin bey,Alanya'da görmüştüm aracı.Güle güle kullanın. Aracınızın benzinlisi bende mevcut,modifiye vb konularda desteğe ihtiyacınız olursa seve seve...
  20. seco7

Yeni Bir Land Cruiser Sizlerle.

Ynt: Yeni Bir Land Cruiser Sizlerle. Resimlere detaylı bakınca önemli emek harcadığınız net görülüyor.Güle güle kullanın

Geri