Anadolu Off Road Kulübü Oluşumu Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan maroff Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,769

maroff

doğayı ve insanı seven herkese can-ı gönülden slm
Yer
kahramanmaraş
Web
www.maroff.org
neden anadolu off road kulübü yok???
bu bir eksiklik mi?ihtiyaç mı?yoksa ihtiyacımız yokmu?böyle bir oluşuma gönül vermiş olsak neler yapabiliriz?bize katacağı veya bizden götüreceği neler var?kimler bu oluşuma destek vermek ister?kimler köstek olur?
BU KONULARLA İLGİLİ DUYGU VE DÜŞÜNCELERİNİZİ LÜTFEN BİZLERLE PAYLAŞIN.BEN VEYA BAŞKA BİRİSİ BU OLUŞUMU ARTIK YAPMAK ZORUNDA.BU OLUŞUMDA BEN DEĞİL BİZ OLMAMIZ ÜMİDİYLE...

Etiketler
Ynt: Anadolu Off Road Kulübü Oluşumu Hakkında

Anadoluda bu işe gönül vermiş insanlar kendi içlerinde birtakım gruplaşmalar sağlamış durumdalar il bazında ve paylaşımlarınıda sitemiz üzerinden yapmaktadırlar hatta il temsilcilerimizde mevcuttur yeni bir oluşumla neyi hedeflediğinizi daha net açıklarsanız belki destek ya da yardımcı yada köstek olabilirz :smiley:

saygıyla

elbette!hatta bu konuda sizlerinde yardımı olursa çok seviniriz.bahsetmiş olduğumuz oluşum federasyona bağlı resmi olarak bütün anadolu kulüplerinin öncelikle tek tek ve daha sonra tek bir çatı altında toplanması.

canın sağolsun.sen köstekte olsan destek oldun biliriz.ama konunun ciddi olarak ele alınması gerek.oluşum derken sadece kendi aramızda değilde bu işi daha çok resmiyete dökerek federasyonda söz sahibi olarak yapmak gerkiyor.bu konuyla ilgili ilk fikir oakn başkanımızdan geldi.bende ilk adım olarak bu işe geröekten destek veren gezenbilirde paylaşmak istedim!!hüseyin kaya

maroff' Alıntı:
elbette!hatta bu konuda sizlerinde yardımı olursa çok seviniriz.bahsetmiş olduğumuz oluşum federasyona bağlı resmi olarak bütün anadolu kulüplerinin öncelikle tek tek ve daha sonra tek bir çatı altında toplanması.
belliki mevcut durumdan bazı rahatsızlıklarınız var ya da eksikliğini hissettiğiniz şeyler!!!

bu bahsettiğiniz yapılanma şeklinden beklediğiniz fayda ya da daha ileriye gitmekte sağlayacağı destekler nelerdir???

Zira benim bildiğim kadarıyla il bazında aktif olan arkadaşlarımızın tamamına yakını bizler gibi amatör duygularla profesyonel ve özel yaşam zamanlarından arta kalan zamanlarda bu işe zaman ayıran ve bunuda en kaliteli şekilde yapmaya çalışan kişiler !

Tabi sizin bahsettiğiniz tarz bir oluşumun bu noktada faydalarını ve getireceği ek yükleri dah açıkca ortaya koyup tartışmakda yarar var bence ..

Ben kendi adıma şu an bulunduğum noktadan memnunum neden? Çünkü haftada 6 gün hayalini kurup 1 gün icra edebiliyorum !

yahşi abiciğim öncelikle selamlar ve tarık ağabeyimede!bismillah deyip başlamadıktan sonra görev paylaşımı yapmadıktan sonra hep şehir efsanesi olarak kalır.öncelikle bütün gruplar dernekler kendi illerinde ilçelerinde kulüp tescilini yaptırsa bu işin ilk adımı atılmış olur.daha sonraki aşamöalarıda hep beraber çizelim isterseniz

bsayil' Alıntı:
belliki mevcut durumdan bazı rahatsızlıklarınız var ya da eksikliğini hissettiğiniz şeyler!!!

bu bahsettiğiniz yapılanma şeklinden beklediğiniz fayda ya da daha ileriye gitmekte sağlayacağı destekler nelerdir???

Zira benim bildiğim kadarıyla il bazında aktif olan arkadaşlarımızın tamamına yakını bizler gibi amatör duygularla profesyonel ve özel yaşam zamanlarından arta kalan zamanlarda bu işe zaman ayıran ve bunuda en kaliteli şekilde yapmaya çalışan kişiler !

Tabi sizin bahsettiğiniz tarz bir oluşumun bu noktada faydalarını ve getireceği ek yükleri dah açıkca ortaya koyup tartışmakda yarar var bence ..

Ben kendi adıma şu an bulunduğum noktadan memnunum neden? Çünkü haftada 6 gün hayalini kurup 1 gün icra edebiliyorum !

iyice araştırıp getirisini götürüsünü dşünmekte faya var tabi ;)

Klüpleşmek ve dernekleşimenin ciddi sorumluluları vardır!

bu konuların iyi araştırılıp anlaşılmalıdır bir dönem Antoff için bu araştırılmıştı Rahmetli FARUK ABİM tarafından !!!!

halihazırda herkes kendi sorumluluğunu taşıyarak aktivitelere katılırken tescilli klüp yada dernek aktivitelerinde tüm katılımcıların sorumluluğunu taşımaya başlıyorsunuz ...!

ciddi eğitim organizasyonları vs zinciri kurulması illaki zorunlu eğitimler vs vs vs sanırım sizde bunları ucundan da olsa araştırmış ve vakıf olmuşsunuzdur!

İşleri bu noktaya taşıdığınızda ciddi zaman ve nakit ihtiyaçları doğacağı da aşikar ! zaman profesyonel yaşamlarıayrıolan insanlar için kıymetli bi durum yukarda da dediğim gibi 6 gün hayal edip 1 gün ivra edebiliyorum kendi sorumluluğum ile !

federasyona bağlı olmanın artıları nelerdır eksılerı nelerdır.zaten bunları tartışmak ıcın bu konuyu acma geregı gordum.kulup olmak ve anadolu kulüplerıni bir arada toplayarak federasyonda ne kadar etkili olabiliriz?federasyonla yapacağımız çalışmalar bize artıdan yük getirip birde off road hobbymizden bizi eksik mi kılacak yoksa organizasyonlarda etkınlıklerde bize artıları olacak mı?elbette sorumlulukları olacak ve bu sorumluluklar bizi yoracak.

anadolunun bastırılmışlıgını üstümüzden atarak burada federesyonda söz sahibi veya yapılan ulusal yarışlarında anadoluya taşınması gibi faliyetleri veya federasyonun destek saglayıp organizajyonlar için ayırdıgı bütçeden pay sahibi olunması gibi temel amaçlar güdülmektedir.

Bende Barbaros gibi 6 gün hayal edip 1 gün uygulama yapanlardan olmayı tercih ediyorum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri