Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Maden Koyu /Olympos / Antalya
Bu keyifli parkura 3 ay önce girmiştim şimdi Antalyadan uzaktayım sevdiğim bir parkurun güncel halini görmeme imkan sağladınız teşekkür ederim.
Antalya KOÇTAŞ tan almıştım baktım bende bulamadım sanırım eskidi benim malzeme ilginçtir bildiğim birkaç marka daha var onlarıda bulamadım ama size yardımcı olacağım.
Ynt: Lada Nekadar KOnforludur,ne kadar çabuk çürür
Kişiye yönelik bir yorumum yok ancak başlık altında yazılan bir çok arıza bakımsız araçların verdiği rutin arızalardır.Ben 2004 yılında aldığım 1998 model nivamla yapmadığım yol zorlamadığım arazi kalmadı kar,çamur buz vs...
Uygulama elbetteki güzel yaratıcı bir fikir kutluyorum anacak kışın 2-3 gün dağa gidip sabahleyin marş sıkıntısı yaşayanlardanım ben bu sorunu toshiba nrc-3 çanta akü ile çözdüm normal akünün yarısı kadar bir ağırlığa sahip bu tarz ürünler artık tüm yapı marketlerde mevcut bulundurulmasında...
Ynt: Korsan Koyu - Adrasan Arası Doğa Yürüyüşü (27 Kasım 2011)
Güzel bir faaliyete daha imza atmışsınız tüm katılımcıları kutluyorum.Sizler Akdeniz güneşi ile yanarken ben Ayder yaylasında karın keyfini çıkarıyordum.....Sevgiyle kalın.
Ynt: Tekirova'dan Çıralıya 19 Km Yürüyüş (20 Kasım 2011)
Şu an Riza Ardeşendeyim en çok sevdiğim parkurlardan biridir bu rota resimlere bakıpta ahhh çekmemek elde değil.Tüm katılımcıları kutluyorum.