Arama sonuçlarınız

1. 3

Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (22 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (22 Kasım 2009) Yine çok keyifli bir geziydi,emeği geçen herkese,harika fotoğraf ve videoları paylaşan arkadaşlara teşekkürler ;D ;D Birde bizi ekmeksiz bırakmayan ve sabah sabah tüm ekmeklerini alıp bakkalı şaşkınlığa uğratan Eren...

2. 3

Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)
  3. 3

Puma Operasyonu Başladı :)

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) Umutcum kız gibi olmuş,iyi günlerde binmek nasip olsun.Artık ortak etkinliklerde hem seni yakından tanımak, hemde aracını görmek isterim :) Ayrıca diğer gezi fotoğraflarını merak ediyorum,gezinizin sorunsuz geçmesine sevindim :)

4. 3

Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009) Muratcım gezi hala benimde kafamda,her gezimizde ayrı bir keyif yaşıyoruz.Dediğin gibi Zerrinin biran önce aramıza dönmesiyle yeni bir gezi yaparsak iyi olur.Yazı kışıda yok ayrcıa,her mevsimde çok güzel oluyor.Kirmir...
  5. 3

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009) Kendimle alakalı bazı nedenlerden dolayı,dalma işini bir süre ertelemek zorundayım.Yoksa hiç dinlemem şubatta bile yüzerim ;D ;D Murat son gezimizde bizimle birlikte olan arkadaşlarımızdan.Nicki VARHUB.Bir sürü güzel...

6. 3

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009) Evet çok isterim.Şu an için olmasada yaza doğru bunu gerçekleştirmeyi çok istiyorum ;D ;D ;D Hem yalnız sayılmazsınız Murat kardeşimizde dalgıç ;) ;)

7. 3

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009) Herkesin ellerine sağlık.Arkadaşlar gezi fotoğraf ve yorumlarına bolca espiride kattınız.İyide oldu bolca güldüm burda ;D ;D ;D Bu arada Murat kardeşim senin plakanın fotoğraflarını hatıra olarak görmek istiyorum ,yoksa...
  8. 3

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009) Çiçekli şort mayo için geç oldu ;D ;D ;DMalum kış geldi artık.Senin çiçekli şortla düşünemiyorum burda,capon paparazzi çetesi arkadaşlarımız valla klip yaparlar Alpcim.Bu vesileyle onlarında kulaklarını çınlatıp selam...
  9. 3

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009) ;D ;D Asıl ben teşekkür ederim.Aracın sol yanı deyince belki anlamayanlar olabilir.Etkinliğimizin bir kısmını sen ve ailenin güzel sohbetleri ile aracın dışında eşiğe basarakta olsa sürdürmek korkunç keyifliydi.O kadar...

10. 3

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009) Ben teşekkür ederim.Sizlerle birlikte olunca eziyet değil keyif haline dönüyor ;) :) ;D

11. 3

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009) İlk başlarda bende daha çok kenarda duruyordum.Demekki şimdi ekibin parçası olmaya başlıyorum.Ama bu gidişle dalış işinede kayacak gibiyim D ;D ;D Alpcim işin esasına bakarsan ben böylede çok mutluyum.İlerde araç...
  12. 3

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009) Zerrinde,Muratta ve Alfonsede epeyce bir fotoğraf var.Hadi Zerrin rahatsız,yükleyemiyor.Arkadaşlar nerdesiniz bakın aç kurt gibi fotoğraf bekliyoruz ;D ;D ;D

13. 3

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009) Bunlar gerçekten capon çetesi ;D ;D ;D Ciddi ciddi klip yapmışlar ve çok tehlikeliler.Gezen bilir'in paparazzileri ,bu kliple harakiri yapmışta olabilirler ;D ;D ;D
  14. 3

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009) Alfonsede yok ortalıkta onun makinesiylede birkaç çekim yaptım.Galiba resim ve videoların çoğu sonradan yüklenecek ;) ;) :D
  15. 3

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009) Çekimlerin hepsini Yavuz abinin makinesiyle yaptım.Bir tanesinide sizinkiyle.Bende merakla bekliyorum görüntüleri ;D ;D ;D

16. 3

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009) Rica ederim gerçekten zevk alarak yaptım.Çekimleri bende çok merak ediyorum ,hepsi senin makinede abi ;D ;D ;D
  17. 3

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009) Bende asla biliyorum diyemem,heleki burdaki üstatların yanında.İşte bu yüzden önce suya atıyorlar;orda yüzüyorsun.Sonrada jeep inle yüzmeyi öğretiyorlar ;D ;D Ama su kısmıda gerçekten çok zevkli :D ;)
  18. 3

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009) Buna aynen katılıyorum :) :)

19. 3

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009) Rica ederim Muratcım.Güzel bir hatıra oldu plaka.Bende plaka bıraktım diyebilirsin artık rahatlıkla ;D ;D ;D Bu arada aracın bugün tüm yazılanları haketti.Gerçekten başarılıydın :D ;)
  20. 3

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009) Çalışmayabilirdi,epey bi su aldı yani :D ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
gezensinem

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri