Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 347
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,626
Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009)

Alfonse' Alıntı:
. Zerrin' le konuştum, Perşembe akşamı iftar sonrasına karar verdik.
Fatih' e ulaşmaya çalışıyorum. Onunla görüşüp, Sen ve Ufuk abiden icazet alıp ;D beraberce bi hasta ziyareti yapcaz galiba. Fikri olanlar katılmak isteyenler bana Pm atsın lütfen....

ben iki uc saat sonra alanyaya dogru yola cikiyorum Benden selam soylersiniz :smiley:

Etiketler

Herkesin ellerine sağlık.Arkadaşlar gezi fotoğraf ve yorumlarına bolca espiride kattınız.İyide oldu bolca güldüm burda ;D ;D ;D Bu arada Murat kardeşim senin plakanın fotoğraflarını hatıra olarak görmek istiyorum ,yoksa çeken olmadımı :D :D

ufukozkan' Alıntı:
ben iki uc saat sonra alanyaya dogru yola cikiyorum Benden selam soylersiniz :smiley:

Hayırlı yolculuklar, iyi tatiller....

msmt' Alıntı:
Meltem ağaç oymacılığı kursu açıyorum artık, olayı ilerlettik. Katılımını bekliyorum, :smiley: Ürünleri daha sonra vahşi doğada deneriz.
Elbette katılırımda sepeti vahşi doğada nası kullanır bazı arkadaşlar:smiley:
heralde kafaya şapka falan olarak kullanılacak:smiley:
ilk benle yontmaya başladınız bitmedimi su mızrak bana yapacaktınız :smiley:
yontmaçağ devrinde yaşıyoruz ne güzel..

Alfonse' Alıntı:
Perşembe günü iftardan sonra Zerrin hanımı ziyarete gitme gibi bi plan sözkonusu, fikri olanlar bana pm atabilir. Tel ilede görüşebiliriz...

Saygılar...
tlfonla ılk kaza anı aradım zerrincimi ;
bilgisayara giremediğine göre acıyordur ayy kıyamam

birlikte topluca gezenbilir ailesi gıdelim diyecekken alp bey daha hzılı çıktı
ama kendı aranızda gidecekseniz o başka
ben kesin ziyaret edelim derim
perşembe kaçta ben gelirim büyük ihtimal yolu iyi tarif ederseniz ben ankarayı bilmiyorum:smiley:

kimse ziyarete gidelim dien yokmu? nerdesiniz ?

melinda' Alıntı:
kimse ziyarete gidelim dien yokmu? nerdesiniz ?

var var merak etme ;D ...
bi arada benim ziyaretime gelin topluca , size nargile hazırlayayım mangal yakayım börek açayım vs. ;D .
alp abi yaa kimin abisi ben bile yetişemiyorum onun hızına , sen nasıl yetişecen kız ;D ...

mirkan' Alıntı:
var var merak etme ;D ...
bi arada benim ziyaretime gelin topluca , size nargile hazırlayayım mangal yakayım börek açayım vs. ;D .
alp abi yaa kimin abisi ben bile yetişemiyorum onun hızına , sen nasıl yetişecen kız ;D ...
saolasın çağırdınaa
sen ıstnabuldaydın dımı
ben kac sene orda okudum unıde
şimdi gelirsem geri dönüş bırakmazlar ..
zaten alışamadık ankaraya :smiley:
alp abin kim ?

ne demek "alp abin kim?" namı değer alfonse tabiki :D ...
bende taşınacam ankaraya , böyle güzel geziler güzel insanlar hepsi orda baksana :D ...
evlenicem oraya yerleşicem :D , yada alp abim ve sayıdeğer annesi beni kabul ederlerse onlara evlatlık gidicem ...
yada sizler gelip yerleşin buraya ev işi kolay hemen şimdi bulayım :D , meltem sen komşumuz olursun alp abimle oturmaya geliriz sana bize börek çörek yaparsın :D günde yaparızzz ;D ...

mirkan' Alıntı:
ne demek "alp abin kim?" namı değer alfonse tabiki :D ...
bende taşınacam ankaraya , böyle güzel geziler güzel insanlar hepsi orda baksana :D ...
evlenicem oraya yerleşicem :D , yada alp abim ve sayıdeğer annesi beni kabul ederlerse onlara evlatlık gidicem ...
yada sizler gelip yerleşin buraya ev işi kolay hemen şimdi bulayım :D , meltem sen komşumuz olursun alp abimle oturmaya geliriz sana bize börek çörek yaparsın :D günde yaparızzz ;D ...
namı değer alfonse desene daha tanısmadık biz senle tanışşakda ama abin kayıblarda
zıyaret dedi yok ortalıkta kimse ?

Burdayım, burdayım.... :smiley: :smiley: :smiley:

Mirkan nazik davetlerin ve süper niyetlerine teşekkürler ;D Gel gel, Ankara' ya gel ;D

Zerrin' e yapacağımız hasta ziyaretinin duyurusu budur...

Kendisine yeniden geçmiş olsun der, acil şifalar dilerim...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39499.msg399815

Sağlıcakla..

34Hakan' Alıntı:
İlk başlarda bende daha çok kenarda duruyordum.Demekki şimdi ekibin parçası olmaya başlıyorum.Ama bu gidişle dalış işinede kayacak gibiyim D ;D ;D Alpcim işin esasına bakarsan ben böylede çok mutluyum.İlerde araç almasamda sizlerle birlikte keyif almaya devam ederim ama bu işi araçlada yaşamak ayrı bir zevk.Bunlar hep Ufuk abinin kabahati,o bulaştırdı bu işlere beni ;D ;D ;DGüzel düşüncelerin için can-ı gönülden teşekkür ederim kardeşim.Herşey, hep birlikte olunca güzel :D ;) ;D
Hakan Bey,Ankara dalış ekibine bekleriz;Hülya ile yalnız kaldık burada ;) ,zaten resimlerden gördüğüm kadarıyla dalmanın keyfini yakalamışınız....

ferdane gül' Alıntı:
Hakan Bey,Ankara dalış ekibine bekleriz;Hülya ile yalnız kaldık burada ;) ,zaten resimlerden gördüğüm kadarıyla dalmanın keyfini yakalamışınız....
Evet çok isterim.Şu an için olmasada yaza doğru bunu gerçekleştirmeyi çok istiyorum ;D ;D ;D Hem yalnız sayılmazsınız Murat kardeşimizde dalgıç ;) ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR