Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 347
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,659
Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009)

discovery-V8' Alıntı:
Bunu hatırlattığın iyi oldu ;D ;D Eziyormuş beni nerdeyse ;D
Vallahi billahi tallahi kasıt yok ;D Öyle saçma şakalarda yapmam, hatırlamıyorum bile.. Spanton bişeyler olmuş işte.... Ama objektifiniz ne güzel yakalamış öyle. Tebrik ederim Murat abi.... ;D
Resmen üstüne sürmüş gibi olmuşum Yavuz abinin fotolar da, nası kaçıyor ama ;D topukları birbirine vuruyor....

Çok eğlendik valla ya.....

Murat abi, aracın içindeki navigasyon aletine gözüm takıldı, dereyi mi gösteriyor o yol gibi... ;) Nası yani ???

IMG_2125.JPG

Etiketler

AMERİKAN & JAPON GÖREN MASUM LR'Cİ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

off Yavuz abi ya, varya biz istesek tüm gün seni takip etsek bu kadar falso yakalayamazdık ya ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
AMERİKAN GÖREN MASUM LR'Cİ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

off Yavuz abi ya, varya biz istesek tüm gün seni takip etsek bu kadar falso yakalayamazdık ya ;D ;D

Bittin sen bittinde okeye dönüyorsun ;D ;D ;D

Bakın durum şu.......

Benimki dışndaki diğerleri ya jandarmacı, ya özel hareketçi, ya da vali aracı.......

Ama benimki direk Polat Alemdar aracı ;D ;D ;D

Alp hocam evet navigasyon o sırada dereyi gösteriyor.

Ya kusura bakmayın espiri mahiyetinde yorumlar ekliyorum ama kimseyi üzmek istemem. Sadece donuk fotolara bakmayalım birazda gülelim dedim işte.... ;D

discovery-V8' Alıntı:
fastjunkie' Alıntı:
AMERİKAN & JAPON GÖREN MASUM LR'Cİ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Bittin sen bittinde okeye dönüyorsun ;D ;D ;D
Yavuz abi, kusura bakma, şu anda yarılıyorum gülmekten....

Vallahi Pardon ya.....

(Mıçtık :smiley: Yavuz abi kesin üstüme sürecek benim ilk gördüğünde, onun gibi kaçamamda ben şişman şişman, yere yatarım, üstümden geçer göbeğime değmeden ;D )

Alfonse' Alıntı:

Vallahi Pardon ya.....

(Mıçtık :smiley: Yavuz abi kesin üstüme sürecek benim ilk gördüğünde, onun gibi kaçamamda ben şişman şişman, yere yatarım, üstümden geçer göbeğime değmeden ;D )

Ya Alfonse nasıldı ama Yusufçuk vadisi, çok güzel mekan değil miydi abi.. ;D ;D ;D

Alfonse' Alıntı:

Vallahi Pardon ya.....

Ya aldırma şakalaşıyoruz, bende gülmekten yarıldım zaten , "yusufçuk vadisi " ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Abi gittiğimiz yerin adı neydi ?? Yusufçuk vadisi mi ?? ;D ;D ;D

Allahşkına yeter, gülmekten ağrı geldi orama burama yavvvv....
El insaffff ;D

VARHUB' Alıntı:
Alp hocam evet navigasyon o sırada dereyi gösteriyor.

Abi bu esprimi şimdi... Ben anlamadım smile da yok, nası dereyi gösterir o yahu, nası bi harita var onda.... Off sazan gibi atlamış olcam şimdi ama, ne yapayım smile yok ;D

Ben kaçıyorum, Her nekadar Yavuz abi kadar güzel kaçamasam da, nacizane kaçayım artık uyku vakti geldi.. ;D ;D ;D
iyi geceler herkese :smiley:

fastjunkie' Alıntı:
Ya Alfonse nasıldı ama Yusufçuk vadisi, çok güzel mekan değil miydi abi.. ;D ;D ;D

Senin ve Murat abi yüzünden adam beni 10000lik vinçle şeysimden :smiley: Pardon :smiley: ağaca asacak, videoya çekip, montaj için size gönderecek, sonra görürüz kim hızlı silah çekiyor.... ;) yok öyle silah atıp sonra yerden kovan toplamak ;)

discovery-V8' Alıntı:
Ya aldırma şakalaşıyoruz, bende gülmekten yarıldım zaten , "yusufçuk vadisi " ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Aldıranı eşekler kovalasın ;D

Ben alınmıyorum, sadece korkuyorum ;D Görüşmeylim mümkünse, ben Bodrum' a geri dönüyorum, Ankara' da yatacak yerim yok artık, hissediyorum... ;) ;D

Ben Bodrum' a gittim.... hadi öptüm, bye.... :smiley: :smiley: :smiley:

fastjunkie' Alıntı:
Ben kaçıyorum, Her nekadar Yavuz abi kadar güzel kaçamasam da, nacizane kaçayım artık uyku vakti geldi.. ;D ;D ;D
iyi geceler herkese :smiley:

Eyvallah kardeşim, sanada iyi geceler, sen bizi güldürdün Allah' ta seni güldürsün... Çok yaşa emi..... :smiley: :smiley: :smiley:

( Burayı kaaveye çevirdik iyi mi ;) ;D )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,958
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR