Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 347
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,751
Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009)

cihanülker' Alıntı:
hakan valla senden sağlam copilot yoktu gezide süperdin çok teşekkürler bütün gezilerde benim sol yanım müsait ;D ;D

Sol yanın mı boş? ;D Şöyle yapsak abi, sizi arkada vali makamında otursanız, biz Hakan' la önde otursak olma mı? ;D Birimiz ön sola, birimiz ön sağa ;D Siz arkada salon salomanje maxi suit' te keyif yaparsınız, Ok? :smiley: ;D :smiley:

Etiketler

mirkan' Alıntı:
senin gibi adamı bırakırlarmı yaww ;D .
seni bırakıp landlarlamı uğraşacaklar ;D bat çek bat çek bat çek ;D

abim aveanın yamuğu en çok bize dokundu galiba :D baksana görüşemiyoruz ...
hasret kaldım sesine ,. muhabbetine dostluğuna ... ;D

Olur olur, herşey olur.....

Yeterki can olsun, sağlık olsun, neşe olsun, özledim seni...
Görüşürüz..... :smiley:

Aklıma geldi,
Caponlar,
Yavuz abinin suda bıraktıklarını almaya gidelim mi? ;D Sudan çıkardıklarımızı videoya çekeriz, siz montajlarsınız, Yavuz abi' ye Pm' le gönderirsiniz, o da altına tehditlerini ekleyip konuya ekler, ne dersiniz... ;D
Hadi konuyu açalım.... "Discovery-V8' in 13Eylül' de Kirmir suyunda bıraktıklarını toplama etkinliği duyurusudur" ;D ;D

Alfonse' Alıntı:
Olmaz canım kardeşim olmaz, vallahi ben ezildim.... Bi dahaki sefere direksiyon sende, makine bende, Ok? ;D Ama bana uygun tulum zor, neyse çiçekli şort mayoyla idare ederim artık ;D
Çiçekli şort mayo için geç oldu ;D ;D ;DMalum kış geldi artık.Senin çiçekli şortla düşünemiyorum burda,capon paparazzi çetesi arkadaşlarımız valla klip yaparlar Alpcim.Bu vesileyle onlarında kulaklarını çınlatıp selam vermiş olalım ;D ;D ;D Şimdi sizi gözlemlemek daha iyi.Sanırım direksiyon için çok erken,güzel görüntüler yakalayabilirsem zaten fazlasıyla mutlu oluyorum.Daha öğrenecek baya bişeyler var benim için.Yinede sana ince düşüncelerin için çok teşekkür ederim ;) ;) ;)

discovery-V8' Alıntı:
Alp kartın hazır bir buluştuğumuzda vereyim sana , Zerrinin son durumu nedir , düzelme yokmu hala?
Abi rica ederim, ne kartı.... Bi hafıza kartının lafı olmaz....
Zerrin yatıyor, yukarıda yazdığımdan başka değişiklik yok.....

Telde görüştüm, sıkılmış, gezmek istiyormuş hanımefendi ;D

Fastjunkie Fatih bana Pm atmış, topluca gidelim diye.. Benimde aklımdaydı zaten. Zerrin' le konuştum, Perşembe akşamı iftar sonrasına karar verdik.
Fatih' e ulaşmaya çalışıyorum. Onunla görüşüp, Sen ve Ufuk abiden icazet alıp ;D beraberce bi hasta ziyareti yapcaz galiba. Fikri olanlar katılmak isteyenler bana Pm atsın lütfen....

Saygılar...

34Hakan' Alıntı:
Çiçekli şort mayo için geç oldu ;D ;D ;DMalum kış geldi artık.Senin çiçekli şortla düşünemiyorum burda,capon paparazzi çetesi arkadaşlarımız valla klip yaparlar Alpcim.Bu vesileyle onlarında kulaklarını çınlatıp selam vermiş olalım ;D ;D ;D Şimdi sizi gözlemlemek daha iyi.Sanırım direksiyon için çok erken,güzel görüntüler yakalayabilirsem zaten fazlasıyla mutlu oluyorum.Daha öğrenecek baya bişeyler var benim için.Yinede sana ince düşüncelerin için çok teşekkür ederim ;) ;) ;)

Hakılsın, Caponların olduğu yerde bırak çiçekliyi, şort bile giyilmez.... :smiley: Sanki Tükbükün' deler, paparazzilik yaparlar, Pazar magazinlerinde frikiklerimiz bile yayınlanır mazallah ;D

Direksiyon sorun değil makine otomatikse, gaza basıyosun, gidiyor, frene basıyorsun duruyor... ;D

Alfonse' Alıntı:
Olur olur, herşey olur.....

Yeterki can olsun, sağlık olsun, neşe olsun, özledim seni...
Görüşürüz..... :smiley:

Aklıma geldi,
Caponlar,
Yavuz abinin suda bıraktıklarını almaya gidelim mi? ;D Sudan çıkardıklarımızı videoya çekeriz, siz montajlarsınız, Yavuz abi' ye Pm' le gönderirsiniz, o da altına tehditlerini ekleyip konuya ekler, ne dersiniz... ;D
Hadi konuyu açalım.... "Discovery-V8' in 13Eylül' de Kirmir suyunda bıraktıklarını toplama etkinliği duyurusudur" ;D ;D

Haber verinde siz benim parçaları toplarken bende sizi toplamaya geleyim ;D ;D Bu arada Parça fiyatı onu bulmak için harcayacağım benzinden daha az olduğu için ben yenisini aldım bile ;D ;D

Çok geçmiş olsun zerrin.
Arkadaşlar bu keyifli gezinin foto ve videoları için teşekkürler.
Hepiniz süpersiniz.
Neşeniz daim olsun...

Ben de bi fırsat bulup azcık artikilasyon denedim...
Naçizane....

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

130909kirmir.jpg

130909kirmir (2).jpg

130909kirmir (3).jpg

Yaw biliyorum biraz geç kaldım ama malum maça takılmıştım. Sizleri sıkmazsam eğer Kirmir fotoromanına devam edeceğim.
Nerede kalmıştık ??? Hıh yemekleri yedik ve yolcu yolunda gerek dedik ;D

IMG_2103.JPG

IMG_2106.JPG

IMG_2105.JPG

Derken yine bir su geçişine geldik, herşey normal gidiyordu....

IMG_2112.JPG

IMG_2108.JPG

IMG_2114.JPG

IMG_2116.JPG

VARHUB' Alıntı:
Yaw biliyorum biraz geç kaldım ama malum maça takılmıştım. Sizleri sıkmazsam eğer Kirmir fotoromanına devam edeceğim.
Nerede kalmıştık ??? Hıh yemekleri yedik ve yolcu yolunda gerek dedik ;D

Derken yine bir su geçişine geldik, herşey normal gidiyordu....

Hocam hoşgeldin gözümüz yollarda kaldı valla ;D ;D

O da ne :eek: bir ingiliz amerikan çekişmesine mi şahit oluyoruz ??? :eek: ;D

IMG_2117.JPG

IMG_2118.JPG

IMG_2119.JPG

Neyse dedik fazla yorum yapmadan yolumuza devam ettik. Başka bir su geçişi yaptık...

IMG_2122.JPG

IMG_2124.JPG

IMG_2125.JPG

Bunu hatırlattığın iyi oldu ;D ;D Eziyormuş beni nerdeyse ;D

Ve sonra malum çocuklar gibi eğlendiğimiz o derin su geçişine geldik.... :D

CJ attı kendini sulara, ama :eek: oda ne suda kaldı :eek:
IMG_2133.JPG

Derken kahraman capon atılı verdi hemen yardım için :D

IMG_2135.JPG

Fakat o da ne CJ fake attı ve gaza bastı ???;D
IMG_2136.JPG

Biz caponlar ise sadece baktık peşinden ??? :'( :D
IMG_2138.JPG

Şaka şaka dedik ve hepimiz kahkahalarla güldük, eğlenmeye devam ettik. ;)

IMG_2143.JPG

IMG_2145.JPG

IMG_2147.JPG

IMG_2163.JPG

IMG_2164.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler