Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 347
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,868
Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009)

msmt' Alıntı:
Aracın hortumlarını ve gaz mikserinin metal dirseklerinide değiştirdim. Şimdi hazırız. Gezinin acil tekrarını istiyoruz. ;D

Bu arada keşke fotoğrafını çekseydik ; benim aracın gaz mikseririn sıcak su bağlantı dirseği kırılmış ve su boşalmaya başlamış, durduğumuzda anca durumun farkına vardık. Hararet göstergesi hiç yükselmedi bu arada. Hortumu iptal etme kararı verdik. Yanlız hortumu körlediğimiz malzemeleri bir görseniz, birisi 15cmlik bir civata diğeri bir pil. Alp, Cihan, Yavuz abilerim sağolsun elimizdeki imkanlarla durumu iyi kurtardık. Yoldan dönmek yok dedik, ilerledik.

Yavuz Abi, senin uzun civata baya iş gördü sağolasın, görüştüğümüzde teslim edeyim, vince lazım oluyordu bildiğim kadarıyla.

İçi temiz, dışı güzel insanların aracı uf olursa,
Yavuz ve Cihan abi gibi iki akıllı adam civardaysa,
Bide pille upuzun saplama varsa,
Ne sen kalırsın yolda, nede cihanı arıza....

Sağlıcakla...

:smiley: :smiley: :smiley:

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Kalsın Mustafacım cıvata sende önemli değil onlardan çok var bende ;D ;D
kalem pile hala gülüyorum, patlak hortm nasıl körlenir? "biraz ducktape AA pile sarılır, patlayan hortumun içine tıkılır kelepçeyle sıkılır, koç gibi çalışır. " ;D ;D ;D

At arabada bi yere dursun, baksana olur olmadık zamanda ne biçim işe yarıyor ;D

discovery-V8' Alıntı:
Capon çetesi (onlar kendini biliyor) özelden taciz etmeye devam ediyor , ama intikamım acı olacak, bana özelden gönderdikleri video buyurrun bakalım ;D ;D ;D

http://s925.photobucket.com/albums/ad93/savruksansar/?action=view&current=LandRover.flv

;D ;D ;D

Tuncay' para verip reklamda oynattınız,
Şık Sir' ün eline lap top verip Londra sokaklarında posta kutusu üstünde online ettiniz,
Hatta yedek klubesinde bile bundan gördünüz.... :smiley:
Sonra ne oldu,
Selde tek çöken bi İngiliz.... ;D

An English Man In New York - Sting, NY' de mutlu muydu? Mutluydu ;D

Allahtan bunun yapan Caponlar, kibar millet,
Ya Amerika' lı Red-Necked olsalardı.... :smiley:
Ya off road gezilerinde anadan üryan soyunup suya giren Ruslar gibi ipi kaçık olsalardı....:smiley:
Bence gene şanslısın Yavuz ;D

Buda benden, Disco Disco Partizani - in İstanbul ;D

http://video.google.com/videoplay?docid=-2969030934156038127&ei=mzuvSq_bLZ_E2wLz18QO&q=Disco+disco+partizani#

;D ;D ;D​

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Ben capon gezisi organize edeğim,
Ne bu ya bütün gün Land la uğraş dur.
Araç kurtaracağız diye vadinin derinliklerine gidemedik .
;D ;D ;D

Nası gidemedik, gittik ya ;)

Yatay gitmedik, dikey gittik derine. Dünyanın merkezine doğru, su en az 3mt' di.... ;D

discovery-V8' Alıntı:
aaaaa benide alın aranıza , ama lütfeen ;D isterseniz hafta içi vadinin derinlikerine gidip benim bıraktığım diff muhafazasını ararız, siz ararsınız ben uzaktan bakarım ;D ;D

Sağlam kapaktır haaaaaaa...... ;D Titreyin ve kendinize gelin, hem caponların parçası pahalıymış, siz söylediniz, dikkat ;D

çağlar' Alıntı:
bende yanında kalırım yavuz ,yanlız hissetme kendini diye... caponcuysak bizde insanız canım. ;D ;D ;D ;D ;D

Hah bi sen eksiktin... :smiley:
Dövmeli capon... :smiley:
Dövmeci capon... :smiley:

Valinin arabası Land Cruser, çevre köyleri teftişte..... :smiley: Olduuuuu.... ;D

cihanülker' Alıntı:
fiş girişinde yosunlar çıkınca 1-2 dak molalı çalıştı ;D ;D

Katil yosunlar Akdeniz' den sonra Kirmir azgın nehrinde iş başında.... :smiley:

Bi dahakine Hakan' ın şeysini Piranha yerse pıtıtı pıtıtı çıtır çıtur, şaşırmam ;D Pardon ;D

Dünya ısınıyor, dengeler şaşıyor ;) ;D

VARHUB' Alıntı:
Geliyor geliyor, fotolar geliyorrrr :D

........

Sabah saat 10:00 ve Zerrin keyiften uçuyor ;D

Zerrin' in bi gezide de iki ayağı havada fotosu olmasa, dişimi kırıcam... :smiley:
Ya zıplar, ya uçar, nası bi kız bu yaaa...... :smiley: Ermiş ermiş..... ;D

ZerrinUçuyor.jpg

melinda' Alıntı:
murat bey
''Bu esnada Mustafa bey ağaç yontmacılığı işine sardı (kazık yontma) ''
yazmışınızyaa
gülümsettiniz tşkürler
ben yoktum asıl bana yapıyor balık tutucaz da:smiley:

Meltem ağaç oymacılığı kursu açıyorum artık, olayı ilerlettik. Katılımını bekliyorum, :smiley: Ürünleri daha sonra vahşi doğada deneriz.

msmt' Alıntı:
Meltem ağaç oymacılığı kursu açıyorum artık, olayı ilerlettik. Katılımını bekliyorum, :smiley: Ürünleri daha sonra vahşi doğada deneriz.

Önce bana sözün var, tavana sepet yapcan, unutma....

Pili saklıyormusun civatanın yanında ;D ;)

Alfonse' Alıntı:
Önce bana sözün var, tavana sepet yapcan, unutma....

Pili saklıyormusun civatanın yanında ;D ;)

Tabi Alp abiciğim önce sepet yapacağız. Yanlız bu hızla sepet torunlara anca yetirşir ;D

Pili ve saplamayı bir poşete sardım, takım çantasına itina ile yerleştirdim. :smiley: Ne olur ne olmaz. ;D

Alfonse' Alıntı:
Hakan, canım ciğerim :smiley:
Senin kullandığın, Yavuz abinin makinasının hafıza kartı doldu, ben makinemi verdim sana. Sonra benim makine tırışka olduğu için, içindeki boş kartı çıkartıp Yavuz abinin makinesine taktık.. Yaniki, benim hafıza kartı sizde olduğu için bende foto moto yok, iki üç tane bişey var cepte, onlarda sadece benim bir iki saçma sapan artikülasyonlar, belki eklerim.....

Sen kocaman ve mükemmel bi adamsın. Sokaktan adam çevirsek, o da kakara kikiri yapar. Önemli olan bulunduğun sosyal ortama, bırak yük olmayı, stres yapmayı, fayda sağlayabilmek. Sende benim gibi tecrübesizsin ama cansiperhane yardımseversin, işeyarayabiliten süper :smiley:

Herkes önce izledi, şimdi tecrübedeyiz, kendimizi sağlama almaya öğrenip (hep derim, kendisine faydası olmayanın kimseye faydası olmaz) sırttan inip, sırtımıza yük alacağız...

Sen tersten gidiyorsun.... Önce görev adamlığı yapıyorsun, süpersin.... Konuştuğumuz gibi, inşallah sen araç alınca bizde suya girip seni görüntülücez, seni kendi ellerimizle beslicez :smiley: Herkes karadan suya iner, sen suyun içinden başladın. Tebrik ederim. Çok katkın var çok. Ben sana gönül borcumu ödeyebileceğimi sanmıyorum canım kardeşim.

Görüşelim....
Caanı yürekten sevgiyle....

Hakan Abicim bende çok teşekkür ederim, yaptığın iş kolay birşey değil ve ciddi özveri isteyen bir işti Alp Abimin söylediklerine +1 oy daha.

Zerrin' in bi gezide de iki ayağı havada fotosu olmasa, dişimi kırıcam... :smiley:
Ya zıplar, ya uçar, nası bi kız bu yaaa...... :smiley: Ermiş ermiş.....

Alp Bey dikkatinize hayran kaldım valla nasılda farkettiniz hemen fotoğraflara ne kadar yüzeysel baktığımı anladım
ayrıntıları kaçırıyoruz...

etezel' Alıntı:
Ya zıplar, ya uçar, nası bi kız bu yaaa...... :smiley: Ermiş ermiş.....

Alp Bey dikkatinize hayran kaldım valla nasılda farkettiniz hemen fotoğraflara ne kadar yüzeysel baktığımı anladım
ayrıntıları kaçırıyoruz...

Bu dikkat ve yakalamalarım beni ne kadar yoruyor sosyal yaşamımda bi bilseniz. Acık geniş olsam müdür olurum müdür... ;D ;D ;D

Alfonse' Alıntı:
Hah bi sen eksiktin... :smiley:
Dövmeli capon... :smiley:
Dövmeci capon... :smiley:

Valinin arabası Land Cruser, çevre köyleri teftişte..... :smiley: Olduuuuu.... ;D

alpcan yakuzaya ihanet etme ;D ;D
arkadaşları çağırırım bak tokyodan ;)

arkada?lar.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler