Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 347
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,723
Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009)

Tabi manzaramızda muhteşemdi :eek:

IMG_2097.JPG

IMG_2098.JPG

IMG_2099.JPG

Ama yola devam etme zamanı gelmişti :-\ ;D

IMG_2101.JPG

Etiketler

Ya şimdilik benden bu kadar, yarına devam ;)

Bu arada ben teşekkür ederim. Eh ne diyelim siz yakalayın bizde belki ucundan biraz tırtıklarız ;D

murat bey
az koydunuz esprılıde yazıyodunuz şimdi oldumu?
kalakaldık:smiley:
neyse tskür ederım.

VARHUB' Alıntı:
Zerrin çok geçmiş olsun, son anda hakikaten sende üzüldün bizde, :-[ Ama anladığım kadarıyla kırık çıkık yok, en azından bununla geçmiş olsun ;).

Yahu buarada Alp kardeşim uçutun gittin yaw, seni yakalayamadım bir türlü :D

Ufuk abi o kadar dere tepeden geçirdik Suzuki'yi ama eve geldiğimde, marşa bastığımda takıt tukur sesler geliyordu, hadi hayırlısı sabaha ustaya gidiyoz artık ;D

Abi hem Zerrin' e telaşlandım, hem Zerrin' i hastaneye yetiştirmek için yola çıkmam gerektiğinde birisi arabaya gelip gereksiz goy goyculuk yaptı, adamı kırmayım dedim, gereksiz lafının bitmesini beklerken Ufuk abi' den niye yürümüyosun diye fırça yedim ( o farketmemişti galiba goy goycuyu, hatta benimle bile konuştuğunu zannetti galiba goy goycunun )
Zaten önceden bi kaç şeye sinirlenmiştim, bildiğim yola, asfalta çıkınca sakinleştim, kapattım....
Peşimden Cihan abi geliyordu.... Flaşörleri yakmış bi şekilde yol istediğim adamlar yol vermeyince makas atıyordum felan, o da arkamdan ağızlarının payını veriyordu... Ne terbiyesiz adamlar var yahu, iki arazi aracı, flaşörleri yakmış asılmış gidiyorlar, belliki sorun var, yol versenize.....

Anlayışsızlığa, Aptallığa, Sorumsuzluğa, Terbiyesizliğe tahammülüm kalmadı artık...... Vallahi Zor Sabrediyorum.....

Sen ve aracın süperdi gezide.... Ne sorun varmış arabada, umarım problem büyük değildir.... Ararsan, birlikte gideriz sanayiye felan, hem lak lak ederiz :smiley: Özelden tel no.' mu gönderiyorum....

Saygılar..

yazargezeryolçizer' Alıntı:

Kerim ve Onur...
Sizleri yüzyüze yeni tanıdım, yardımlarınız, tecrübesize karşı anlayışınız, adam gibi adamlığınız, güzel bilgi paylaşımınız, hoş sohbetiniz için binlerce teşekkür.....

Kerim canım kardeşim, alıntı yaptığım fotonun benzerleri olacak sende 3 5 tane daha... Onları atokatates@yahoo.com adresine gönderebilir misin? Önemli benim için.

Daha sık görüşmek isterim...

Saygılar...
Sevgiler...
Sağlıcakla...

Konuyu okudukça diğer arkadaşlarıma, ağabeylerime tek tek teşekkür edeceğim...

Süper keyif aldım, her açıdan ;) ve de tecrübe açısından da inanılmaz verimliydi etkinlik...

Pazartesi (dün) Zerrin iki doktor' la daha görüşmüş... Kaburga kıkırdak yapısında ciddi zedelenme sözkonusuymuş. Fakat, bu tür rahatsızlıklarda, kaburga çatlasa dahi (Allah korusun) istirahet ve ağrı kesici dışında bi tedavi yöntemi uygulanmıyormuş....

Zerrin Onur' dan bi tablet ismi almış. Bitkisel bişey. Benim valide hanım' da hekim ve o ilacı biliyor. Çok sağlam bişey.Akşam tel ile konuştuk. Tabletin satışı ankamall' de, bana yakın. Hem Zerrin' in kardeşi iftarda çıkmasın evinden, hem de bi Zerrin' i göreyim diye ilacı ben aldım götürdüm. Maalesef ağrısı ve acısı çok fazla. Doktorlar çok sağlam bide diklofenak sodyum ve misoprostol etken maddeli tablet yazmışlar. ikisini birden kullanarak istirahat edecek.
Ama söylediğim gibi, ağrısı ve acısı hepimizin tedirgin edecek kadar fazla...

Çok üzüldüm, acil şifalar kendisine...

34Hakan' Alıntı:
Disconun hakkını yemeyelim :D.Orda kalmayacak araç nerdeyse yok gibi bişey,kaldıki orayı çok rahat geçerdi ama arkadaki çeki demiri toprağa saplandı.Pek fotolardan gözüktüğü gibi değil gerçekten sağlam yerdi orası :D :D İçine bir dünya su aldıktan sonra canavar gibi çalışıp geçti ;D

Yavuz abinin makine;
3mt suya giriyor bişey olmuyor,
3mt suda 20dk geziyor bişey olmuyor,
3mt sudan çıkıyor bişey olmuyor,

3mt suya girerken arkadaki kanca oraya buraya takılıyor, 2 dakika suda bekliyor, içerideki ecu ve devir kesici ıslanacak diye tedirginlik yaşıyor anladığım kadarıyla ;D

Disco Disco Partizani....... ;D ;D ;D

çağlar' Alıntı:
mekanda güzelmiş,kaçırdık eğlenceyi..
zerrin geçmiş olsun...

Vallahi kaçırdın, gözümüz hep seni aradı, tam senin dişine göreydi... ;)

çağlar' Alıntı:
yavuzun arabayı su bastıysa bizim boy hiç kurtarmaz ,naapmalı ;D

naapmalı ;D

Varsa römork kancası, söküp satmalı.. ;D

hasanfb' Alıntı:
Zerrin abla geçmiş olsun...

Ankara gezileri artık susuz olmuyor kesin far seviyesinde sularda boğuşuyorsunuz tebrikler...

.........................
...............
.......

Benim Hellaların biri yanmıyordu, 3mt derinden geçince içine su alıp düzeldi ;)

Kaputun iç kısmındaki izalasyon malzemesi yıkanmış oldu, iyi oldu.... :smiley:

Cam suyu eksikti, içerde ötüp duruyordu, su geçişlerinden önce kapağını açtım, karşıya geçerken doldu.... :smiley:

ferdane gül' Alıntı:
Offroadu bilmem ama su içinde olmak o kıyafet neyse bana uyar,,,deniz bulamazsak birikinti suya dakarız ;)

Aaaaa hakkaten, bi dahaki geziye gelirken scuba kıyafetlerinizi ve tüp müp' te getirin. Araç içinde gerekli oluyor su geçişlerinde ;D

cihanülker' Alıntı:
yıkamacıdan yeni geldim ,araçatan balık,yosun,ot gibi birtakın dere malzemeleri çıktı yıkamcıda abi istanbuldan seldenmi geliyorsun dedi ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D

etezel' Alıntı:
Bu arada dönüş yolunda arabayı ben kullandım kanyonun çıkışına kadar...
arabayı kullanırken çok zevk aldım.Hem o engebeli yolda kullanmak hemde
arabayı sudan geçirmek gerçekten çok zevkli...
sadece yolcu koltuğunda oturmak yetmiyor insana
bu gidişle biz bir 4 çeker daha alacağız gliba... ;D

Ferdane hanım, duydunuz di mi zilin sesini....? ;D ;D ;)

Babannem de yanda oturur... :smiley: Pardon yani :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Son videoda kamera açık kalmış ;D ;D ;D ;D şimdi farkettim ;D ;D

Sonrada hafıza bitti v.s. v.s. mız mız mız....... ;D ;D ;D Pardon Şık Sir ;D ;D ;D

Daha iyi olmuş, güzel video....

Ellerine sağlık Yavuz abi....

34Hakan' Alıntı:
Alfonsede yok ortalıkta onun makinesiylede birkaç çekim yaptım.Galiba resim ve videoların çoğu sonradan yüklenecek ;) ;) :D

Hakan, canım ciğerim :smiley:
Senin kullandığın, Yavuz abinin makinasının hafıza kartı doldu, ben makinemi verdim sana. Sonra benim makine tırışka olduğu için, içindeki boş kartı çıkartıp Yavuz abinin makinesine taktık.. Yaniki, benim hafıza kartı sizde olduğu için bende foto moto yok, iki üç tane bişey var cepte, onlarda sadece benim bir iki saçma sapan artikülasyonlar, belki eklerim.....

Sen kocaman ve mükemmel bi adamsın. Sokaktan adam çevirsek, o da kakara kikiri yapar. Önemli olan bulunduğun sosyal ortama, bırak yük olmayı, stres yapmayı, fayda sağlayabilmek. Sende benim gibi tecrübesizsin ama cansiperhane yardımseversin, işeyarayabiliten süper :smiley:

Herkes önce izledi, şimdi tecrübedeyiz, kendimizi sağlama almaya öğrenip (hep derim, kendisine faydası olmayanın kimseye faydası olmaz) sırttan inip, sırtımıza yük alacağız...

Sen tersten gidiyorsun.... Önce görev adamlığı yapıyorsun, süpersin.... Konuştuğumuz gibi, inşallah sen araç alınca bizde suya girip seni görüntülücez, seni kendi ellerimizle beslicez :smiley: Herkes karadan suya iner, sen suyun içinden başladın. Tebrik ederim. Çok katkın var çok. Ben sana gönül borcumu ödeyebileceğimi sanmıyorum canım kardeşim.

Görüşelim....
Caanı yürekten sevgiyle....

mirkan' Alıntı:
ne yaptınız alp abimi ordamı bıraktınız :D yakarım valla ankarayı :D

gerçekten hoş bir gezi olmuşşş...

Nerden bildin, vallahi kalbin temiz, çakraların açık, hissediyorsun ;) ;D
Bi ara bırakır gibi yaptılar ama şakaymış ;D

Eyvallah Mirkan, darısı dostlar başına ;) ;D

discovery-V8' Alıntı:
Kaputuaçanbilir, yiyenbilir, gezenbilir fotoları ;D

100_5720.jpg

Yav, benim şanzman yağı fazla galiba. Eksik dedik, tamamladık, fazla oldu ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

Geri