Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009)
yazargezeryolçizer' Alıntı:
Kerim ve Onur...
Sizleri yüzyüze yeni tanıdım, yardımlarınız, tecrübesize karşı anlayışınız, adam gibi adamlığınız, güzel bilgi paylaşımınız, hoş sohbetiniz için binlerce teşekkür.....
Kerim canım kardeşim, alıntı yaptığım fotonun benzerleri olacak sende 3 5 tane daha... Onları atokatates@yahoo.com adresine gönderebilir misin? Önemli benim için.
Daha sık görüşmek isterim...
Saygılar...
Sevgiler...
Sağlıcakla...

ve de tecrübe açısından da inanılmaz verimliydi etkinlik...
Pazartesi (dün) Zerrin iki doktor' la daha görüşmüş... Kaburga kıkırdak yapısında ciddi zedelenme sözkonusuymuş. Fakat, bu tür rahatsızlıklarda, kaburga çatlasa dahi (Allah korusun) istirahet ve ağrı kesici dışında bi tedavi yöntemi uygulanmıyormuş....
Zerrin Onur' dan bi tablet ismi almış. Bitkisel bişey. Benim valide hanım' da hekim ve o ilacı biliyor. Çok sağlam bişey.Akşam tel ile konuştuk. Tabletin satışı ankamall' de, bana yakın. Hem Zerrin' in kardeşi iftarda çıkmasın evinden, hem de bi Zerrin' i göreyim diye ilacı ben aldım götürdüm. Maalesef ağrısı ve acısı çok fazla. Doktorlar çok sağlam bide diklofenak sodyum ve misoprostol etken maddeli tablet yazmışlar. ikisini birden kullanarak istirahat edecek.
Ama söylediğim gibi, ağrısı ve acısı hepimizin tedirgin edecek kadar fazla...
Çok üzüldüm, acil şifalar kendisine...