Arama sonuçlarınız

1. eratech

Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010)

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010) ayrıca ayrıca, son olarak, burası gezenbilir off-road etkinlikleri bölümü, (burada seven olur seven olmaz, orası beni bağlamaz ancak, hep 4*4 hep 4*4) bu bölümde Formula 1'in, hele hele gezenbilir off-road bölümünde, Formula'nın hiç...

2. eratech

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010) teşekkürler...!!! çok istememize rağmen, biz de katılamayacağız, malum, sınav...!!!
  3. eratech

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010) F1 yarışı sınavı bağlamaz... hele benim gezilerde içtiğim Efes ne sizi ne de kimseyi hiç bağlamaz...!!! saygılar,

4. eratech

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010) yazmıyayım yazmıyayım diyorum amma, zorla söyletiyor, zorla sorduruyorsun sayın Zakof...! madem F1 yarışına gideceksin, neden ta en başından beri çocuğunun sınavını bahane ediyorsun? madem mevcut etkinliğe katılmayacaksın, neden...
  5. eratech

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010) aramıza tekrar hoşgeldin Ferdane... 8)

6. eratech

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010) güzel teklifin için teşekkür ediyorum Tolga, ancak eğer gece off-road'una çıkacak olursak, eşimin katılacağını sanmıyorum, kendisi kızımla evde kalmayı tercih edecektir. bu durumda sen ve ben dışarı eşler ise dağ evinde kızımla...

7. eratech

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010) Murat'cım maşallah'ın için çok teşekkür ediyorum... sana katılıyorum, Cuma'dan çıkabilir ve de otel'de yer ayarlayabilirsek, cidden hoş olur, hem kızımın ilk kamplı etkinliği olmuş olur, hem de biz doyasıya gece off road'u yapar, bol...
  8. eratech

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010) Cuma akşamdan çıkma fikrine ne dersin? tabii birde eğer kalabileceğimiz ev ortamı olur ise, eşimi ve 8 aylık kızımı da getirmek isterim... yok illa çadır derseniz, her zamanki ekibim, Murat ve ben gelebiliriz nacizane...
  9. eratech

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010) Can'cım zamanlaman bir harika... tam ay sonu, bütçenin en krıtik zamanı... ;D ;D ;D hele altındaki canafar bir CJ ise, hem arazide, hem de yakıtta sınır tanımıyor... ;D ;D ;D ama tabii bu işler kısmet meselesi, gün ola hayrola...

10. eratech

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010) hayırlısı... ;D

11. eratech

Güdül Sorgun Gölünde Kamplı Off-road Gezisi (8-9 Mayıs 2010)

Ynt: Güdül Sorgun Gölünde Kamplı Off-road Gezisi (8-9 Mayıs 2010) kesinlikle... Pazar günü müthişti... umarım fotoları da gelir... bu arada, beni davet eden, orada krallar gibi ağırlayan Selami'ye de buradan tekrar teşekkür ediyorum... 8)
  12. eratech

Ynt: Güdül Sorgun Gölünde Kamplı Off-road Gezisi (8-9 Mayıs 2010) ;D

13. eratech

gelebilmeyi istiyorum ancak, koşullar netleşmedi... 1-SELAMİ KAYALI CJ 2 KİŞİ 2-AHMET CENGİZ CJ 2 KİŞİ 3-MESUT DAĞLIOĞLU KİA 2 YADA 4 KİŞİ BELLİ DEİL 4-NURULLAH ÖVÜN VİTARA 2 KİŞİ 5-TANSU YÜNSEL PATFİNDER...
  14. eratech

Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010) al benden de o kadar... :-\ ::) 8)
  15. eratech

Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010) abi o nasıl bir beddua'dır öyle... ;D ;D ;D

16. eratech

1979 Model yapılı CJ-5

teşekkür ediyorum Zerrin'cim... valla ne yalan söyliyeyim, ben de çok hevesli değilim bu kadar yaptıktan sonra satmaya ancak, malumun Arda'nın arabaya ihtiyacı var artık, kızımla arabasız zor olur... gerçi hanımı kandırdım sayılır, ona araba niyeti ile ufak bi jeep alıcaz inşallah CJ...
  17. eratech

1979 Model yapılı CJ-5

Ağzına Kadar Dolu Jeep CJ-5 /// yapılan masraftan ucuza...! CJ alıp da araziye çıkmayı düşünen, param az ya da param yok, zaman içinde toplarım diyen arkadaşlara Allah kolaylıklar versin, sabırlar versin diliyorum... hazır yapılmışı var ve de eksiksiz, zahmetsiz bir CJ koyuyorum ortaya ancak...
  18. eratech

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA ben ben ben... ;D şaka yaptım abi... ;D sabah orada olamam ki... ::) öğleni bulur, hatta ikindiyi bile... ;D

19. eratech

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA merhaba abi... ;D ::) ;D
  20. eratech

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA ben yazana kadar, Kerim abi kendi gelmiş... ::)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri