Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 299
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,183

Yoldan Gitmeyelim! Evde kalalım! Gece Off-Road' u Yapalım! ;D

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010)

Buluşma yeri: Bolu Sarıalan yaylası
Buluşma Saati:29 mayıs sabah saat 10.00 yolda fazla zaman kaybetmeyelim diye yollara erken koyulalım
Buluşma Tarihi 29 mayıs 2010

Aracınız bulundurulması gerekn malzemeler

1-çadır,tulum,mat
2-yedek elbise
3-yiycek içeceğiniz
4-offroad yaparken belkı lastiklerde hasar olabilir yedek lastık bulundurulması
5-yağmur durumuna göre yağmurluk
6-yedek bardak çatal gibi malzemeler
7-halat strap, u kilit(mapa)

Çadır da kalmak istemeyenler için Kartalkaya kısmında hotel yada pansiyon seçenekleride vardır

tabii bu buluşma saatimiz ileri yada geri çekilebilri

Cuma dan yani 28 mayıs akşamı gelmek isteyenler için şimdilik öle bi bilgi gelmedi ama kalmak isteyenler kalabilir

Etiketler

Katılımcı Listesi

1-Can Pektaş(bam bam) Hyundai Galloper sadece pazar (cumartesi belki )
2-

;D

Olmadı Can ,
Konuyu kamplı diye açan sensin.
Sadece Pazar günü gelebilirim diye yazan da sen.
;)

TezzMertek' Alıntı:
;D

Olmadı Can ,
Konuyu kamplı diye açan sensin.
Sadece Pazar günü gelebilirim diye yazan da sen.
;)

Murat abi biraz karıştı benım durumlar evet gece kalmak çok isterim ama belli olmaz.konuyu ben açtım ama benim durumum kimseyi etkilemesin Ankara grubu olarak arkadaşlarımıza yardımcı olucaz.

Haa şöle bi alternatif daha ortaya çıktı pazar gelmek isteyenlerde olabilir

Katılımcı Listesi

2-Volkan Çağlar(Volk) Tabanvay cumartesi-pazar Bolu

Katılımcı Listesi

3-Özgür Şenyurt(ozgursenyurt) jeep xj sadece pazar ( cumartesi belki) iki kişi Ankara

ozgursenyurt' Alıntı:
Katılımcı Listesi

1-Can Pektaş(bam bam) Hyundai Galloper sadece pazar (cumartesi belki ) 1 kişi Ankara
3-Özgür Şenyurt(ozgursenyurt) jeep xj sadece pazar ( cumartesi belki) 2 kişi Ankara

1-Can Pektaş(bam bam) Hyundai Galloper sadece pazar (cumartesi belki ) 1 kişi Ankara
2-Volkan Çağlar(Volk) Tabanvay cumartesi-pazar 1 kişi Bolu
3-Özgür Şenyurt(ozgursenyurt) jeep xj sadece pazar ( cumartesi belki) 2 kişi Ankara
4-Tolga ve Meltem G.Vitara cumartesi-pazar 2 kişi Ankara

Arkadaşlar ben bu evin sahibi ile görüştüm. Ev 3 katlı katlarda 6-8-10 kişilik yataklar mevcut.Her katın banyosu,tuvaleti farklı.Kat olarak 125 lira alıyormuş.Yani katta kalan kişi sayısına 125 lira bölünecek.Mangalınızı vs. ben ayarlarım dedi.

http://www.korogludagevi.com/index.htm

tolgameltem' Alıntı:
Arkadaşlar ben bu evin sahibi ile görüştüm. Ev 3 katlı katlarda 6-8-10 kişilik yataklar mevcut.Her katın banyosu,tuvaleti farklı.Kat olarak 125 lira alıyormuş.Yani katta kalan kişi sayısına 125 lira bölünecek.Mangalınızı vs. ben ayarlarım dedi.

http://www.korogludagevi.com/index.htm

teşekkürler Tolga abijim bana özelden msj atıyorum

Özgür bey bu linki incelemelisiniz sadece pazar değil cumartesi pazar da olur sizin için, arkadaşlar Özgür bey fazla çadır deneyinimi yok yardımcı

oluruz diğimi kusura bakmayın özgür bey böle herkese duyuru gibi oldu ama pardon

bam bam' Alıntı:
teşekkürler Tolga abijim bana özelden msj atıyorum

Özgür bey bu linki incelemelisiniz sadece pazar değil cumartesi pazar da olur sizin için, arkadaşlar Özgür bey fazla çadır deneyinimi yok yardımcı

oluruz diğimi kusura bakmayın özgür bey böle herkese duyuru gibi oldu ama pardon

Ben yeri inceledim gayettte güzel ama hanım ve ben cumartesi akşamı bir düğüne katılmamız gerekiyor o nedenle pazar günü gelebileceğiz :smiley:
Yoksa bugün şirkette çadırı kurdum acemiliği attım :D
Aslında itiraf etmek gerekirse benim hanım hiç çadırda kalmamış o nedenle biraz tedirgin oldu bir yer bulalımda cumartesi pazar kalalım dedik ama düğüne takıldık :D
sağlık olsun napalım... ;)

ozgursenyurt' Alıntı:
Ben yeri inceledim gayettte güzel ama hanım ve ben cumartesi akşamı bir düğüne katılmamız gerekiyor o nedenle pazar günü gelebileceğiz :smiley:
Yoksa bugün şirkette çadırı kurdum acemiliği attım :D
Aslında itiraf etmek gerekirse benim hanım hiç çadırda kalmamış o nedenle biraz tedirgin oldu bir yer bulalımda cumartesi pazar kalalım dedik ama düğüne takıldık :D
sağlık olsun napalım... ;)

Peki Özgür bey pazar bekliyoruz sizi ;)

Can'cım zamanlaman bir harika... tam ay sonu, bütçenin en krıtik zamanı... ;D ;D ;D
hele altındaki canafar bir CJ ise, hem arazide, hem de yakıtta sınır tanımıyor... ;D ;D ;D
ama tabii bu işler kısmet meselesi, gün ola hayrola der, gelebilmek için sınırlarımı zorlarım... 8)
söz vermemekle birlikte, gelebilmek için gerçekten uğraşıcam... umarım aranızda olabilirim... ;)

eratech' Alıntı:
Can'cım zamanlaman bir harika... tam ay sonu, bütçenin en krıtik zamanı... ;D ;D ;D
hele altındaki canafar bir CJ ise, hem arazide, hem de yakıtta sınır tanımıyor... ;D ;D ;D
ama tabii bu işler kısmet meselesi, gün ola hayrola der, gelebilmek için sınırlarımı zorlarım... 8)
söz vermemekle birlikte, gelebilmek için gerçekten uğraşıcam... umarım aranızda olabilirim... ;)

Eren her işde bı hayır vardır gelebilirsen seviniriz,gelemezsende bi dahakine ,suburban Yavuz abinin dediği gibi kısmet

bam bam' Alıntı:
Eren her işde bı hayır vardır gelebilirsen seviniriz,gelemezsende bi dahakine ,suburban Yavuz abinin dediği gibi kısmet

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri