tolgameltem' Alıntı:Dedemin 1 metre dediği heryere girerim ben ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D Benden tavsiye sakın girme , o amerikan, 100 inch diyeceğine 100 cm demiş , Allahtan halı gibi bir lüks yok defender da hala arabayı kurutuyorduk yoksa ;D ;D ;D
yavuz-çelikel' Alıntı:Gelebilsemde tokat mangalı yapsak)
)
)
discovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D Benden tavsiye sakın girme , o amerikan, 100 inch diyeceğine 100 cm demiş , Allahtan halı gibi bir lüks yok defender da hala arabayı kurutuyorduk yoksa ;D ;D ;D
tolgameltem' Alıntı:Eren sen bebişi bize bırak, biz bakarız(yeriz) ;D,siz gidin gece offroad'ına![]()
Volk' Alıntı:oooo üstad kızma hemenben tedbirli gitmek için öyle yazmıştım.ona göre bütçeyi dengeye sokacağım
Mustafa Babam sen gelmiyor musun?
Çok uzun zaman oldu görüşmeyi çok isterim.
selamlar
msmt' Alıntı:oy oy oy, planlar yapılmış bile,
Çok güzel olacağına eminim , geçen gittiğimizde süperdi. Şimdi kalabalık hemde kamplı daha güzel olacaktır.
Malesef ben gelemiyorum. Geçenki gittiğimizden beri bir yere gidemiyorum. Geçen haftalarda hep güzel etkinlikler yapılmış. Her hafta bir iş çıktı. Temmuz sonuna kadar sahalardan uzak olacağım.Sonra her hafta biryerdeyim , İnşallah
![]()
Alfonse' Alıntı:Mustafa kardeş,
Özledim, görüşemedik kaç gündür. Arayacağım seni. Gelemeyeceğini arkadaşlardan duymuş, üzülmüştüm.
Bu arada Andoff' çular şu anda Bursa yolundalar, yarış için, keşke gidebilseydik. Çok keyifli oluyor. Bülent' le konuştum az önce. İnşallah sağlam derece yapar bu sefer. Kırıkkale' de maalesef aks kesip kalmıştı çok sağlam giderken... Herkese selamları var...
Ebru' ya, kızına sevgiler, saygılar, selamlar...
Görüşelim...
(Etli Ekmek planı havada kaldıBelki bu gezi için planlarında da ayarlama yapabilirsin, seni orada da görmeyi çok isterim)
msmt' Alıntı:Alp teşekkür ederim. Bu geziye gelemeyeceğim. Normalde 30Mayısta bizim köyün (Konya Akkise) geleneksel şenliği vardı oraya davetliydim. 3 senedir katılıyorum süper zevkli oluyor, hısım akraba eski arkdaşlar herkesi görüyorum. Oraya gitmek için işlerimi planlamıştım. O hafta işim çıktı köyede gidemiyorum, iş için İzmirde olacağım. Pazar belki müsait olursam İzmir gurubunun bir programı var oraya katılablilrim.
Hafta içi şu etliekmek operasyonunu yapalım benim karnım acıktı;D
Alfonse' Alıntı:Kezbanlarla ailecek yemek planı var...
Tolga ile ciğerci planı ve sözüm var...
Yavuz abi ile Tokat kebabı...
Seninle etli ekmek hesabııııı...... ;D ;D
Offf, çok yoğunum çok, hayat çok koşturmacalı.... ;D ;D ;D
İzmir' deki arkadaşlara, abilere felan selammmmm.......![]()
Alfonse' Alıntı:Arkaadaşlar, Wastiee Kerem' le konuştum. Bi karar değişikliğimiz, aksilik felan olmazsa biz Cuma günü akşam 17:00 gibi 2 araç gitmeye karar verdik.
Cuma akşamı orada kamp atacağız, Cumartesi sabahı sizinle orada karşılaşacağız.
Bilinen asfalt yoldan gitmemeyi planlıyoruz, bunu hafta içinde Kerem' le Google Earth' ten bakarak konuşacağız.
Bu konuda güzergah tavsiyesi olan varsa tavsiyelerini bekliyoruz. Bize Cuma' dan katılmak isteyen olursa da görüşelim... Akşam 5 gibi Odtü İstanbul yolu arasındaki Yoldaki PO' dan yola çıkmayı planlıyoruz.
Bu arada,
Cumartesi çadırda kimler kalacak, dağ evini kimler tercih ediyor netleştirelimki, yerimizi ayarlayalım derim, dedim bile.. ;D