Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 299
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,183

Yoldan Gitmeyelim! Evde kalalım! Gece Off-Road' u Yapalım! ;D

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010)

tolgameltem' Alıntı:
Ağanın eli tutulmaz ;D ;D ;D

Sen suyu seviyordun diimiii ;D ;D ;D

th_100_7707-1.jpg

Etiketler

Dedemin 1 metre dediği heryere girerim ben ;D ;D ;D

tolgameltem' Alıntı:
Dedemin 1 metre dediği heryere girerim ben ;D ;D ;D

;D ;D ;D Benden tavsiye sakın girme , o amerikan, 100 inch diyeceğine 100 cm demiş , Allahtan halı gibi bir lüks yok defender da hala arabayı kurutuyorduk yoksa ;D ;D ;D

Valla Yavuz abi yaz geliyor bunlar son yağmurlar değerlendirmek lazım ;)

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D Benden tavsiye sakın girme , o amerikan, 100 inch diyeceğine 100 cm demiş , Allahtan halı gibi bir lüks yok defender da hala arabayı kurutuyorduk yoksa ;D ;D ;D

Bilirim bilirim, benim ex suzuki 3 ay sonra bile kokuyordu hala. ;D ;D ;D ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
Gelebilsemde tokat mangalı yapsak:smiley:):smiley:):smiley:)

Benim soyadım Tokat ya.... Tokat mangalını okuyunca, bi an şöyle bi düşündüm... :-[ :p

discovery-V8' Alıntı:

Halıyı boşver, en azından tabanı var..... ;D ;D

Land' in şnorkelinide boşver, Ufuk abi' nin gir dediği yere bundan sonra kendin şnorkel takıp gir bence.... ;D

Bu arada arkadaşlar,

İki gündür Google' dan parkur bakıyorum. Belki bi öneri getiririm, uyar uymaz bilemem, ben uyarım.... ;)
En azından hiç bişi yapamazsak giderken, sarıalan yaylasından ilerdeki yaylanın sonundan o gün girdiğimiz ormana girer, inşallah sarıalandan çıkarız... ;) ;)
Bakalım Stt' lerin nemli yaprak performansı nasıl? ;D

Murat abi, hani benim yürüye yürüye kaybolduğum, senin bana kızdığın ;D ağaçların arası var ya, orada da mangal yapalım....

Kezban' la Lada Kerem' in haberi yok galiba... Yarın ben arıcam onları... Konuyu görmediğini düşündüğüm bi kaç kişiyi daha.... Serdar Darcan' da var...

tolgameltem' Alıntı:
Eren sen bebişi bize bırak, biz bakarız(yeriz) ;D,siz gidin gece offroad'ına ;)

güzel teklifin için teşekkür ediyorum Tolga,
ancak eğer gece off-road'una çıkacak olursak,
eşimin katılacağını sanmıyorum, kendisi kızımla evde
kalmayı tercih edecektir. bu durumda sen ve ben dışarı
eşler ise dağ evinde kızımla kalacaklar, gibi geliyor bana... ;D

Volk' Alıntı:
oooo üstad kızma hemen :D ben tedbirli gitmek için öyle yazmıştım.ona göre bütçeyi dengeye sokacağım :D
Mustafa Babam sen gelmiyor musun?
Çok uzun zaman oldu görüşmeyi çok isterim.
selamlar

Sevgili Volkan şimdiden program yapamıyorum, tarih yaklaşsın bakalım, çok selam, sevgiler

Arkaadaşlar, Wastiee Kerem' le konuştum. Bi karar değişikliğimiz, aksilik felan olmazsa biz Cuma günü akşam 17:00 gibi 2 araç gitmeye karar verdik.

Cuma akşamı orada kamp atacağız, Cumartesi sabahı sizinle orada karşılaşacağız.
Bilinen asfalt yoldan gitmemeyi planlıyoruz, bunu hafta içinde Kerem' le Google Earth' ten bakarak konuşacağız.
Bu konuda güzergah tavsiyesi olan varsa tavsiyelerini bekliyoruz. Bize Cuma' dan katılmak isteyen olursa da görüşelim... Akşam 5 gibi Odtü İstanbul yolu arasındaki Yoldaki PO' dan yola çıkmayı planlıyoruz.

Bu arada,
Cumartesi çadırda kimler kalacak, dağ evini kimler tercih ediyor netleştirelimki, yerimizi ayarlayalım derim, dedim bile.. ;D

oy oy oy, planlar yapılmış bile,

Çok güzel olacağına eminim , geçen gittiğimizde süperdi. Şimdi kalabalık hemde kamplı daha güzel olacaktır.

Malesef ben gelemiyorum. Geçenki gittiğimizden beri bir yere gidemiyorum. Geçen haftalarda hep güzel etkinlikler yapılmış. Her hafta bir iş çıktı. Temmuz sonuna kadar sahalardan uzak olacağım. :( Sonra her hafta biryerdeyim , İnşallah :smiley:

msmt' Alıntı:
oy oy oy, planlar yapılmış bile,

Çok güzel olacağına eminim , geçen gittiğimizde süperdi. Şimdi kalabalık hemde kamplı daha güzel olacaktır.

Malesef ben gelemiyorum. Geçenki gittiğimizden beri bir yere gidemiyorum. Geçen haftalarda hep güzel etkinlikler yapılmış. Her hafta bir iş çıktı. Temmuz sonuna kadar sahalardan uzak olacağım. :( Sonra her hafta biryerdeyim , İnşallah :smiley:

Mustafa kardeş,
Özledim, görüşemedik kaç gündür. Arayacağım seni. Gelemeyeceğini arkadaşlardan duymuş, üzülmüştüm.

Bu arada Andoff' çular şu anda Bursa yolundalar, yarış için, keşke gidebilseydik. Çok keyifli oluyor. Bülent' le konuştum az önce. İnşallah sağlam derece yapar bu sefer. Kırıkkale' de maalesef aks kesip kalmıştı çok sağlam giderken... Herkese selamları var...

Ebru' ya, kızına sevgiler, saygılar, selamlar...

Görüşelim...

(Etli Ekmek planı havada kaldı :smiley: Belki bu gezi için planlarında da ayarlama yapabilirsin, seni orada da görmeyi çok isterim)

Alfonse' Alıntı:
Mustafa kardeş,
Özledim, görüşemedik kaç gündür. Arayacağım seni. Gelemeyeceğini arkadaşlardan duymuş, üzülmüştüm.

Bu arada Andoff' çular şu anda Bursa yolundalar, yarış için, keşke gidebilseydik. Çok keyifli oluyor. Bülent' le konuştum az önce. İnşallah sağlam derece yapar bu sefer. Kırıkkale' de maalesef aks kesip kalmıştı çok sağlam giderken... Herkese selamları var...

Ebru' ya, kızına sevgiler, saygılar, selamlar...

Görüşelim...

(Etli Ekmek planı havada kaldı :smiley: Belki bu gezi için planlarında da ayarlama yapabilirsin, seni orada da görmeyi çok isterim)

Alp teşekkür ederim. Bu geziye gelemeyeceğim. Normalde 30Mayısta bizim köyün (Konya Akkise) geleneksel şenliği vardı oraya davetliydim. 3 senedir katılıyorum süper zevkli oluyor, hısım akraba eski arkdaşlar herkesi görüyorum. Oraya gitmek için işlerimi planlamıştım. O hafta işim çıktı köyede gidemiyorum, iş için İzmirde olacağım. Pazar belki müsait olursam İzmir gurubunun bir programı var oraya katılablilrim.

Hafta içi şu etliekmek operasyonunu yapalım benim karnım acıktı :smiley: ;D

msmt' Alıntı:
Alp teşekkür ederim. Bu geziye gelemeyeceğim. Normalde 30Mayısta bizim köyün (Konya Akkise) geleneksel şenliği vardı oraya davetliydim. 3 senedir katılıyorum süper zevkli oluyor, hısım akraba eski arkdaşlar herkesi görüyorum. Oraya gitmek için işlerimi planlamıştım. O hafta işim çıktı köyede gidemiyorum, iş için İzmirde olacağım. Pazar belki müsait olursam İzmir gurubunun bir programı var oraya katılablilrim.

Hafta içi şu etliekmek operasyonunu yapalım benim karnım acıktı :smiley: ;D

Kezbanlarla ailecek yemek planı var...
Tolga ile ciğerci planı ve sözüm var...
Yavuz abi ile Tokat kebabı...
Seninle etli ekmek hesabııııı...... ;D ;D

Offf, çok yoğunum çok, hayat çok koşturmacalı.... ;D ;D ;D

İzmir' deki arkadaşlara, abilere felan selammmmm....... ;)

Alfonse' Alıntı:
Kezbanlarla ailecek yemek planı var...
Tolga ile ciğerci planı ve sözüm var...
Yavuz abi ile Tokat kebabı...
Seninle etli ekmek hesabııııı...... ;D ;D

Offf, çok yoğunum çok, hayat çok koşturmacalı.... ;D ;D ;D

İzmir' deki arkadaşlara, abilere felan selammmmm....... ;)

Alpcim beni nie listeye almıyosun benlede bi kuzu çevirme yapıcaktık hani anca keser bizi ;D ;D ;D

Alfonse' Alıntı:
Arkaadaşlar, Wastiee Kerem' le konuştum. Bi karar değişikliğimiz, aksilik felan olmazsa biz Cuma günü akşam 17:00 gibi 2 araç gitmeye karar verdik.

Cuma akşamı orada kamp atacağız, Cumartesi sabahı sizinle orada karşılaşacağız.
Bilinen asfalt yoldan gitmemeyi planlıyoruz, bunu hafta içinde Kerem' le Google Earth' ten bakarak konuşacağız.
Bu konuda güzergah tavsiyesi olan varsa tavsiyelerini bekliyoruz. Bize Cuma' dan katılmak isteyen olursa da görüşelim... Akşam 5 gibi Odtü İstanbul yolu arasındaki Yoldaki PO' dan yola çıkmayı planlıyoruz.

Bu arada,
Cumartesi çadırda kimler kalacak, dağ evini kimler tercih ediyor netleştirelimki, yerimizi ayarlayalım derim, dedim bile.. ;D

Dağdan gelme fikri bana biraz sakıncalı geldi aslında :-\ :-\
ankara-bolu 200küsür km araziden 2 araç sabaha gelebilirseniz iyi :D
araçların sağı solu kırılır filan aman dikkatli olun ya da bi 100-150 km geldikten sonra araziye girin derim.
bol şanslar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri