Arama sonuçlarınız

1. eratech

Ankara - Mühye'de Off-Road Yarışları (27 Aralık 2009)

Ynt: Ankara - Mühye'de Off-Road Yarışları (27 Aralık 2009) al benden de o kadar... ;)

2. eratech

Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010) 1- Efe Karaismailoglu ..3 kişi.. .İstanbul-Sarıyer (Mistubishi L200) 2- ERTÜRK - 3 Kişi - Ankara-(Fiat-Tipo 2 x 4) Cuma günü öğleden sonra ordayım (inşallah) 3- ÇİĞDEM -...
  3. eratech

Yılbaşında Işık Dağı Kampı ve Off-Road Duyurusu (31 Aralık 2009 - 1 Ocak 2010)

Ynt: Yılbaşında Işık Dağı Kampı ve Off-Road Duyurusu (31 Aralık 2009 - 1 Ocak 2010) biz de senin, ailenin ve de tüm Gezenbilir ailesinin yeni yılını kutluyoruz Zerrin'cim, mutlu yıllar...

4. eratech

Yılbaşında Işık Dağı Kampı ve Off-Road Duyurusu (31 Aralık 2009 - 1 Ocak 2010)

Ynt: Yılbaşında Işık Dağı Kampı ve Off-Road Duyurusu (31 Aralık 2009 - 1 Ocak 2010) Zerrin'cim merhaba, yine müthiş bir kamp organizasyonuna imza atıyorsun... etkinliğe katılacak herkese buradan bol çamurlu bir off-road ve bol kar'lı bir kamp diliyorum. umarım herşey gönlünüzce olur ve sağ...
  5. eratech

Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği Duyurusu (13 Aralık 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği Duyurusu (13 Aralık 2009) -------------------------------------------------------------------------------- 01- Mustafa TEZEL ( 3 Kişi ) Suzuki Vitara 02- Zerrin Yiğiter ( 1 Kişi ) 03- Alfonse...

6. eratech

Kızılcahamam - Akyar Barajı - Sey Hamamları Trekking Duyurusu (13 Aralık 2009)

Ynt: Kızılcahamam - Akyar Barajı - Sey Hamamları Trekking Duyurusu (13 Aralık 2009) rica ederim Zerrin'cim, ne demek... senin için her daim yer var CJ'de... hakkın baki, ne zaman dersen, ne zaman istersen yerin hazır... bu son kurduğun cümleden, gelip gelmemen konusunda bir fikir sahibi...

7. eratech

Ynt: Kızılcahamam - Akyar Barajı - Sey Hamamları Trekking Duyurusu (13 Aralık 2009) tamamdır canım, bizimle birlikte olacak olmana sevindim... dizindeki sakatlık için de, tekrar tekrar geçmiş olsun diliyorum... eğer arzu edersen, off-road etkinliğinde CJ'mde sana özel yer rezerv edebilir...
  8. eratech

Ynt: Kızılcahamam - Akyar Barajı - Sey Hamamları Trekking Duyurusu (13 Aralık 2009) Zerrin'cim hani bu tarihte motokros'a gitmiyor muyduk? en azından ben motokros ve ardından kendi çapımda off-road heyecanı yaşayacağım da... seni ve ekibi de benimle aynı heyecanı paylaşacak sanıyordum...
  9. eratech

Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (22 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (22 Kasım 2009) bence çok güzel olur Zerrin'cim, hakikaten 10 numara olur... tabi bazıları beni istemeyebilir aralarında, malum içiyorum ben her gezide, bulunur nasıl olsa bir kulp! ama ben her şekilde orada olucam... seven de...

10. eratech

Ankara Gezenbilir Grubu İncek Off-Roadu (12 Ekim 2009)

Ynt: Ankara Gezenbilir Grubu İncek Off-Roadu (12 Ekim 2009) çok teşekkür ediyorum Ömer'cim, sağolasın... nice etkinliklerde hep birlikte eğlenmek dileklerimle... :)

11. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (22 Kasım 2009) aşkolsun Işıl... ;D siz sadece etkinliklerde ne kadar canına okuduğumu görüyorsunuz CJ'imin... birde onun (Jeep'imin) bana neler yaptığını bilseniz sanayide... sırf bu geçtiğimiz yaz içinde, motor mu yaptırmadım...
  12. eratech

bu mudur yani, bu kadar mı?... hepsi topu 7 - 8 sayfacık mı... eee, bu kadar mıdır yani fotoğraf ve videolar?... ??? anahtar kelime olarak yazdığım mesajlar da siliniyor zati hali hazırda... :'(

13. eratech

Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009) estafurullah... ;D ama itiraf et, çıkamazsın... ;D ;D ;D
  14. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009) sizin geçtiğiniz yerleri geçemem madara olurum demiiyor da... ;D ;D ;D
  15. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009) bencede bencede... ;D oooh, soğuk işlesin şöyle bi kemiklerimize... ;D gerçi tepemizden yağacak olan çamurlar sıvar heryerimizi, üşümeyiz... ;D evde yağmurluğumu bulamadım, bana da bi yağmurluk ayarla...

16. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009) tabii ki aramızdasın Barış'cım, tekrar hoşgeldin... Pazar günü çok keyifli geçecek, ama hali hazırda karar verebilmiş değilim, senin Range ile mi gitsek sıcak sıcak, yoksa benim hala üstünü kapayamadığım CJ 5...
  17. eratech

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu bu arada, aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz... umarım etkinliklerde şahsen tanışma ve kaynaşma fırsatımız da olur...
  18. eratech

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hiç olmazsa adını soyadını yazsaydın be Barış'cım... ;D hoşgeldin Barış KOÇAK. bilimum etkinliklerde görüşmek üzere... ;)

19. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009) neresi olursa (yeterki kısa mesafe olsun ;D ), ne zaman olursa (yeterki bu pazar olsun ;D ) ben varım arkadaşlar...
  20. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri