Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği Duyurusu (13 Aralık 2009)
Zakof' Alıntı:
Çok teşekkür ediyorum Zerrin hanım. Katılmayı ben de çok istiyorum. Büyük ihtimalle katılacağız.
Öte yandan aranıza yeni katıllmış bir kişi olarak, Şu şahsi fikrimi belirtmek isterim : Gerçekleştirmeye karar vererek duyurusunu yaptığınız herhangibir Gezenbilir Ankara etkinliğine bir maniniz olupta siz gelemeyecek olursanız ; İlgili Gezenbilir konu başlığı altında etkinlik organizasyonunu mutlaka forumda yazışma ile belirleyiniz. Aksi takdirde organizasyon falan hikaye oluyor. Etkinlik süresince nerede ne yapılacak ?, nasıl gidilecek ? ne zaman dönülecek ? Lider kim olacak ? , , , , , , , , , , , gibi bir çok belirsizlik oluyor ve katılımcıların her biri bir tarafa dağılıyor. Organizasyonsuzluğun doğal sonucu olarak grubu oluşturanlar, sanki mesire yerinde tesadüfen karşılaşmış insanlar gibi her biri ayrı telden çalıyorlar. Sonuç olarakta grup etkinliği bireysele dönüşüyor.
Görüşmek üzere
Selamlar,
Özcan ağabey,
Biliyorsun ki seni çok çok iyi tanımamama rağmen çok çok seviyor ve sayıyorum...
Daha iyi tanıyabilmek içinde elimden geldiğince fırsat yaratmaya çalışıyorum....
Dolayısı ile beni kesinliklikle yanlış anlamayacağını biliyorum....
Seninde söylediğin gibi, aramıza yeni katılmış değerli bi abimizsin. Bende çok eski sayılmam bu arada.
Seni, uyarılarını ve tereddütlerini çok çok iyi anlıyor ve destekliyorum....
Fakat yiğidin hakkını yiğide vermek lazım
Ben katıldığım hiç bi etkinlikte senin yukarıda atıfta bulunduğun Güvenç etkinliğimizde karşılaştığımız sorunlar ile karşılaşmadım...
Güvenç' te bunlar olmuştur, doğrudur. Ben ve bi çok kişide gerekli konu içinde eleştrilerinde bulunmuştur zaten...
Fakat, Güvenç etkinliğimizde yaşadığımız sorunlar münferittir ve nedenleri besbellidir.... Sende değinmişsin zaten...
Organizasyon gerektiği şekilde yapıldığında,
Hepimizin mefaatine olan kurallar bu ve bunun gibi etkinlik duyuruları içinde manifestolar ile ısrarla vurgulandığında,
Organizasyonun başında olan kişi baştan sona etkinliği takip ettikçe bu sorunlar yaşanmayacaktır, yaşanmamıştır...
Bu güzel düzen,
Gördüğüm, duyduğum ve inandığım şekilde Zerrin' in organize ettiği ve bizzat başında bulunduğu etkinliklerde hep süre gelmiştir.
Zerrin o organizasyonun lideri konumundayken gezi sabahı rahatsızlıkları arttı ve katılamayacağı sabah 7 gibi belli oldu. Ani ve istenmeyen bi gelişmeydi bu. Organizasyonun başındaki insanın mecbur sebepler yüzünden aniden katılamaması olanların önüne geçilmesini engelledi....
Lütfen, organizasyonun başındaki kişinin ekibin yanında olmayışını sıklıkla yaşanabilecek bi şey gibi düşünme ve rahat ol...
Zerrin, nereye gidilecek, ne zaman ne yapılacak hepsini gene planladı bildiğim kadarıyla ve gerektiği kadarıyla burada paylaşacaktır...
Bu düşünceler sadece bana aittir ve fikirlerim sadece beni bağlar. Bunuda yanlış anlaşılmaları engellemek için ifade etmek zorundayım...
Umarım beni yanlış anlamamışsındır ve saygın düşüncelerin üzerine yaptığım yorumun nedenlerine anlayışta bulunursun...
Bi kusrum varsa şimdiden senden ve konuyla ilgili kişilerden yana affola...
Saygılarımla....

...
Bu ve kolumun yaralanması ile birlikte yaşadığım sıkıcı günler nedeniyle de pek fazla online olamıyorum....
Sevgili Zerrin bana kros izlemeye gideceğimizi söylediğinde kendisine benide konuya eklemesini rica ettim....
Etkinlik değişmiş ve daha güzeline kaymış, iyi olmuş
Sağolsun, kendiside beni konuştuğumuz gibi konuya eklemiş....
Ama,
Bazı sağlık v.s. gibi sorunlar yaşamaktayım ve çok büyük ihtimal bu hafta sonu size katılamayacağım....
Listede boş beleş ;D yer almayım diye adımı siliyorum...
Gelme yönünde netleşebilirsem -ki zannetmiyorum- eklerim....
En kısa sürede görüşmek umuduyla...
Saygılarımla....
01- Mustafa TEZEL ( 3 Kişi ) Suzuki Vitara
02- Zerrin Yiğiter ( 1 Kişi ) Araç Yok
03- Mehmet Emin Aydın ( 1 Kişi ) Mercedes GD 300
04- Eren BALABAN ( 3 Kişi ) Jeep CJ-5
05- Ozan yurdakul (2 kişi) jeep cj 5
06-Tolga ve Meltem (2 kişi) Suzuki G.Vitara
07-Can Pektaş (1 kişi)Hyundai Galloper
08-Kerem Hadımlı (1-2 kişi) Niva