Kızılcahamam - Akyar Barajı - Sey Hamamları Trekking Duyurusu (13 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,847

ceranus

Tabanvay-Offroad Grubu
Yer
ANKARA

AKYAR BARAJINDAN SEY HAMAMI'MINA TREKKİNG

13 Aralık pazar günü 12 km lik doğa yürüyüşünde AKYAR BARAJINDAN SEY HAMAMINA yürüyeceğiz. Kondisyon ve spor amaçlı olarak yapılacak olan etkinliğimize yürümesine engel olacak hastalığı bulunmayan herkes katılabilir.

Katılımcılar mevsim koşullarına uygun giyecek, ve ihtiyaç duyabilecekleri kişisel malzemelerini yanlarına alacaklardır.

Arazi koşullarına uygun, bilekleri kavrayan, su geçirmez bot, yağmurluk, tozluk, yiyeceklerinizi taşıyacağınız küçük bir sırt çantası yanınızda olmalıdır. Yürüyüşün bir bölümü karanlıkta olabilir, kafa lambalarınız yanınızda olursa iyi olur.

ÖNEMLİ : Yeni almış olduğunuz botun bu yürüyüşte kullanılmaması önerilir. Botlarınızı yeni aldıysanız şehirde mutlaka her gün bir kaç saat giymelisiniz, daha sonra yürüyüşlerde daha rahat edersiniz.

Yedek pantolaon ve çorap ile spor ayakkabılarınızı araç içinde de bırakabilirsiniz.

Katılımcılar kendi yiyecek ve içeceklerini getirecekler.

Yiyecek olarak, evde hazırlayacağınız sandviçleriniz ve kuruyemiş, kuru meyve ile çikolata enerji verici olacaktır.

İçecek olarak 1.5 litre su ve yemek molasında içeceğiniz meyve suyu gibi içecekler alabilirsiniz. Ayrıca yanınıza kahve ve sıcak su da alabilirsiniz.

[size=12pt] Bu etkinlikten sonra Sey Hamamlarına girmek isteyenler malzemelerini yanlarında getirmeyi ihmal etmesinler :smiley:

Gidilecek araç ücreti paylaşılacaktır, kar amacı yoktur.

Araca binilecek duraklar,
Gidiş;
Yıldız (Turan Güneş Bulvarı) (07.15)
Atakule
Kuğulu Park
Sıhhıye köprüsü
Sabancı Kız Yurdu
Aşti
Armada
ODTÜ
Batıkent (Jandarma)
Göksu parkı (Eryamana girişteki ilk ışıklar)
Kızılcahamam da çorba ve çay molası

DÖNÜŞ
Ankara'ya hareket
Sıhhıye köprüsüne kadar gidiş durakları takip edilecek, Sıhhıyeden sonra;
Esat
Reşit Galip
Turan Güneş Bulvarı

Zerrrin Yiğiter
0532 6417532

Rehber
Mehmet Ekim
532 661 22 62
[/size]

Etiketler
Ynt: Kızılcahamam - Akyar Barajı - Sey Hamamları Trekking Duyurusu (13 Aralık 2009)

Listemiz

01- Mehmet Ekim
02- Cem Şahin
03- Kezban Çamlıbel
04- Fatih Yücel
05- Sevdagül Şentürk
06- Ömür Sakgün
07- Bülent Bilgin
08- Vedat Atlar
09- Egemen Varlı
10- Berkay Turna ( 2 Kişi)
11- Sures Hcan Bey

Ynt: Kızılcahamam - Akyar Barajı - Sey Hamamları Trekking Duyurusu (13 Aralık 2009)

Zerrin'cim hani bu tarihte motokros'a gitmiyor muyduk?
en azından ben motokros ve ardından kendi çapımda off-road
heyecanı yaşayacağım da... seni ve ekibi de benimle aynı heyecanı
paylaşacak sanıyordum... sanıyorum tercih spor ve de sağlıklı yaşamdan
yana olmuş... hadi bakalım, size iyi eğlenceler, kazasız belasız yürüyüşler, sağlıcakla...

Erencim, ben motocros programını yarın açacağım, dizimdeki sakatlık nedeniyle trekkinglere katılamıyorum ama programımızı açıyorum, gidecek olan arkadaşlarımız var listemiz burada düzenli olarak tutuluyor :smiley:

Merhaba Zerrin Hanım,

Şimdi facebookdan mesaj atmışlar, meterolojiyle yapılan görüşmeler sonucunda bu hafta sonu yoğun kar yapışı olacağından maalesef moto kros yarışlarını iptal etmişler :( O yüzden başka bir etkinlik yapmamız gerekecek...

Cenk merhaba, facebooka şimdi bakacağım, motocros parkurunu biliyorum, orada rahatça off-road yapılabilir, biz programı değiştirmeyelim, ben konuyu yarın açacağım..

Tmm daha iyi o zaman onlar yarışıcağına biz yarışırız, kar bizim için daha da iyi süper zevkli olur :smiley: Bu konu başlığını megul etmeyelim, kendi başlığımızda görüşmek üzere...

tamamdır canım, bizimle birlikte olacak olmana sevindim...
dizindeki sakatlık için de, tekrar tekrar geçmiş olsun diliyorum...
eğer arzu edersen, off-road etkinliğinde CJ'mde sana özel yer rezerv
edebilir, hatta o gün seni evinden alabilirim. tabii konforlu bir seyahati
tercih edersen, buna da saygı duyar, başka bir araç ile gelmene göz yumabilirim... ;D

ayrıca, Cenk'e de katılıyorum, kar yağışı olur ise, zevkimiz bir kat daha artar ve çok keyifli bir gün geçiririz... :smiley:

Geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkürler ediyorum ..

CJ ile her zaman yola çıkmaktan, off-roada katılmaktan keyif alırım biliyorsun ancak dizimin sorunu nedeniyle hakkımı baki bırakmak üzere çok teşekkürler ediyorum Erencim ..

rica ederim Zerrin'cim, ne demek... senin için her daim yer var CJ'de...
hakkın baki, ne zaman dersen, ne zaman istersen yerin hazır... bu son kurduğun
cümleden, gelip gelmemen konusunda bir fikir sahibi olamadım ancak, daha konforlu bir
şekilde mi geleceksin, yoksa bizi yapacağın organizasyondan mı mahrum bırakacaksın? malum,
sen olmayınca organizasyonda bir takım aksaklıklar (hatta ve katta bozukluklar) oluyor, bu bağlamda
sen olmazsan zor olur diyor ve de ben artık bu geceyi sonlandırıyorum. yarın ola hayrola... gelişmeleri takipteyim...

Zerrin hanım çok geçmiş olsun, umarım bir an önce iyileşirsiniz...Eren hatırlarsan Kazan'daki ralli kroslarda tanışmışdık, ordaki showunu :smiley: hala unutamıyorum, süper bi dalışdı bende fotoları ve videoları mevcut istersen yollayabilirim...Etkinliği dört gözle bekliyorum, sizlerle tanışmakdan çok mutlu olacağım. Görüşmek dileğiyle...

Kamplı ve off road etkinliklerine uzun zamandır katılamadım. Karlı havada kamp yapmanın ayrıcalığı başka. Programı bekliyorum, Cenk bey ve tüm G Wagen sevenleri de bekliyoruz. Bu arada uzun zamandır etkinliklerden uzak kalan Zerrin Hanıma geçmiş olsun.

Merhaba Emin Bey, kısmet olursa bu pazar katılacağız sizinle tanışmaktan çok mutlu olucağım, ayrıca arabanızın yeni halini de merak ediyorum. Görüşmek dileğiyle...

Merhaba Cenk bey, bu pazar benim için biraz şüpheli, ama bir sonraki etkinliğe muhakkak katılacağım. Aracımda çürük kısımları gidermenin dışıda herhangi bir değişiklik olmadı. Amerikadan plastik far çerçevelerini ve arka fog light lambasını sipariş ettim, bir kaç güne gelir.
Selamlar

Zerrin, seni aramızda görmek istiyoruz. Özlettin kendini. Hem hastasın yürüme , :D , etkinlik duyurusunu dört gözle bekliyoruz.

Listemiz

01- Mehmet Ekim
02- Cem Şahin
03- Kezban Çamlıbel
04- Fatih Yücel
05- Sevdagül Şentürk
06- Ömür Sakgün
07- Bülent Bilgin
08- Vedat Atlar
09- Egemen Varlı
10- Berkay Turna ( 2 Kişi)
11- Sures Hcan Bey
12- Lale Şenel

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

SON KONULAR

Geri