Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflıyor II. (Ayasofya'dan Ortaköy'e)
Tarih: 13 Eylül Cumartesi
Yer: Ayasofya Camii yanındaki otopark
Saat: 20:30
Gezi rotamız Ayasofya Camii’nde başlayacakır, sırasıyla;
Sultanahmet,
Dikilitaş,
Alman Çeşmesi,
Süleymaniye,
Vefa Bozacısı...
İstanbul'da Haseki- Cerrahpaşa'da bulunan tarihi heybetli bina. Bulgur Palas şu anda Garanti Bankası’nın arşiv deposu olarak kullanılıyor ve mülkiyeti Doğuş Grubu’na ait. doğuş grubu osmanlı bankasını satın alınca bu bina da doğuş grubuna geçmiş. bu bina uzun yıllar Osmanlı Bankası'nın yurdun...
Bu fotoğraflara bakıp, fotoğraf çekerken neleri eksik yaptığımızı, nereden bakmamız gerektiği ve nerede durmamız gerektiğine dair ipuçları yakalayabiliriz:)
Ynt: GAP Turu - Karadeniz Turu
ETS Kavron'a Zilkale'ye Ovit'e çıkarıyor:) ama detaya girmiyor. Kavrondan sonraki ve Zilkale'den sonraki göllerin olduğu yaylalara çıkarmıyor :)
Ynt: GAP Turu - Karadeniz Turu
Ets tur'un klasik karadeniz turuna katılmıştım geçene sene. Samsun-Ordu-Giresun-Trabzon-Rize- Trabzon- Gümüşhane- Bayburt -Erzurum - Gumushane Trabzon - Giresun - Ordu - Samsun - Sinop - Kastamonu - Safranbolu - Amasra - Bartın İstanbul-şeklinde güzergahı vardı...
Ynt: Nikon D800
Valla d800 de wifi teknolojisi var . bu gazeteciler için güzel bir özellik. Kendinden gribi var bu da fiyatı biraz daha yükseltecek sanıyorum. Mp olayı ile çekim hızı yuksek en basta gorduklerimden d300 ile kıyasladığımızda.Bunların dışında söyleyebileceğim bizim gibi bu işi...
Ynt: Nikon D800
nikon'un yeni harikalar diyarı.. d300'u yeni almışken yapılır mı be nikon dedirtti yine..
ekran altında küçük ekranda da batarya gibi bilgilere ulaşılabiliyor. saniyede 12 kare fotoğraf çekebilen makinede compact flaş ve sd kart yuvası yanyana bulunmakta. ayrıca çekilen...
Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)
O hafta yakın bir arkadaşımın nikah davetiyesini aldım. bu yüzden gelemeyeceğim. size iyi eğlenceler
Listenin son hali:
1- Jeep34 (Uğur Kalaycı) +1 - İstanbul Anadolu yakası
2- Deep (Mert Kiğılı) - İstanbul Avrupa yakası
3- Yol...