Arama sonuçlarınız

1. mavimor

Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğrafı

Ynt: Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğrafı Katılımcı listesi: 1- Mustafa Tekiner 2- Emine 3- Caner 4- Sedat Açıl 5- Ufuk Sarnık 6- Pınar Karaçar 7- Mustafa Eraslan 8- Meydey

2. mavimor

Ynt: Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğrafı Katılım Listesi: 1- Mustafa Tekiner 2- Emine 3- Caner 4- Sedat Açıl
  3. mavimor

Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflıyor II. (Ayasofya'dan Ortaköy'e) Tarih: 13 Eylül Cumartesi Yer: Ayasofya Camii yanındaki otopark Saat: 20:30 Gezi rotamız Ayasofya Camii’nde başlayacakır, sırasıyla; Sultanahmet, Dikilitaş, Alman Çeşmesi, Süleymaniye, Vefa Bozacısı...

4. mavimor

Bulgur Palas

Ynt: Bulgur Palas devami:)
  5. mavimor

Bulgur Palas

İstanbul'da Haseki- Cerrahpaşa'da bulunan tarihi heybetli bina. Bulgur Palas şu anda Garanti Bankası’nın arşiv deposu olarak kullanılıyor ve mülkiyeti Doğuş Grubu’na ait. doğuş grubu osmanlı bankasını satın alınca bu bina da doğuş grubuna geçmiş. bu bina uzun yıllar Osmanlı Bankası'nın yurdun...

6. mavimor

Felsefe.Net Açıldı

Ynt: Felsefe.Net Açıldı Valla yeni gördüm ben bile bunu Murat Paşam:) Sağolasın. Sedat banner yapacakta oo oo yani:)

7. mavimor

Çin 4. Uluslararası Basın Fotoğrafları Yarışması'nda Ödül Alan Fotoğraflar

Bu fotoğraflara bakıp, fotoğraf çekerken neleri eksik yaptığımızı, nereden bakmamız gerektiği ve nerede durmamız gerektiğine dair ipuçları yakalayabiliriz:)

8. mavimor

GAP Turu - Karadeniz Turu

Ynt: GAP Turu - Karadeniz Turu ETS Kavron'a Zilkale'ye Ovit'e çıkarıyor:) ama detaya girmiyor. Kavrondan sonraki ve Zilkale'den sonraki göllerin olduğu yaylalara çıkarmıyor :)
  9. mavimor

GAP Turu - Karadeniz Turu

Ynt: GAP Turu - Karadeniz Turu Ets tur'un klasik karadeniz turuna katılmıştım geçene sene. Samsun-Ordu-Giresun-Trabzon-Rize- Trabzon- Gümüşhane- Bayburt -Erzurum - Gumushane Trabzon - Giresun - Ordu - Samsun - Sinop - Kastamonu - Safranbolu - Amasra - Bartın İstanbul-şeklinde güzergahı vardı...
  10. mavimor

Nikon D800

Ynt: Nikon D800 Valla d800 de wifi teknolojisi var . bu gazeteciler için güzel bir özellik. Kendinden gribi var bu da fiyatı biraz daha yükseltecek sanıyorum. Mp olayı ile çekim hızı yuksek en basta gorduklerimden d300 ile kıyasladığımızda.Bunların dışında söyleyebileceğim bizim gibi bu işi...

11. mavimor

Nikon D800

Ynt: Nikon D800 nikon'un yeni harikalar diyarı.. d300'u yeni almışken yapılır mı be nikon dedirtti yine.. ekran altında küçük ekranda da batarya gibi bilgilere ulaşılabiliyor. saniyede 12 kare fotoğraf çekebilen makinede compact flaş ve sd kart yuvası yanyana bulunmakta. ayrıca çekilen...
  12. mavimor

1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008) O hafta yakın bir arkadaşımın nikah davetiyesini aldım. bu yüzden gelemeyeceğim. size iyi eğlenceler Listenin son hali: 1- Jeep34 (Uğur Kalaycı) +1 - İstanbul Anadolu yakası 2- Deep (Mert Kiğılı) - İstanbul Avrupa yakası 3- Yol...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri