Arama sonuçlarınız

1. GYRY

2006 Landcruiser 100vx icin orijinal navigasyon ariyorum.

Ynt: 2006 Landcruiser 100vx icin orijinal navigasyon ariyorum. Murtaş Elektronik.İkitelli de firma. JVC-JBL INIFINTY-XETEC ...gibi markaların distrübütörü teknik müdürü Fatih bey.Bunlar size yardımcı olabilir.Ben yeni bir navigasyon cihazı aldım.Piyasadaki bir çok ürüne göre çok daha iyi bir...

2. GYRY

2006 Landcruiser 100vx icin orijinal navigasyon ariyorum.

Ynt: 2006 Landcruiser 100vx icin orijinal navigasyon ariyorum. merhaba ben bunu getiren firmayı biliyorum isterseniz irtibat bilgilerini veririm görüşün.İstabulda..
  3. GYRY

ZJ Kumanda

Ynt: ZJ Kumanda kumandayı bir arkadaşa verdim.Teşekkürler.

4. GYRY

XJ Direksiyondaki Boşluk Sorunu Hakkında Yardım

Ynt: XJ Direksiyondaki Boşluk Sorunu Hakkında Yardım Sorun yol hakimiyetimin çok zor olması.Buda direksiyondaki boşluktan kaynaklanıyor.Arazide pek sorun olmuyor ancak şehir trafiğine çıktığım zaman aracın hakimiyeti zor oluyor.Boşluk nede olabilir?
  5. GYRY

XJ Direksiyondaki Boşluk Sorunu Hakkında Yardım

Arkadaşlar XJ'nin direksiyonunda bana göre fazla boşluk var.Virajlarda ve yoğun şehir trafiğinde direksiyon hakimiyetinde oldukça zolanıyorum. Sizde bunu yaşıyormusunuz? Yoksa birşeyler tersmi gidiyor? Nereye baktırmalıyım. Teşekkürler.

6. GYRY

ZJ Kumanda

Ynt: ZJ Kumanda Aşağıdaki kumandayı USA den getirrtim.XJ niin değilmiş. PN sizinki ile aynı ise verebilirim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-jeep-uzaktan-kumanda-orjinal-ithal-34238837/detay

7. GYRY

Hella Sis Farları

Ynt: Hella Sis Farları Teşekkürler.Bana ozaman delici dedikleri modelden lazım.Şu anda aracımda önde 4 adet, yanlarda 2 adet, arkada 2 adet toplam 8 adet bu modellerden(450 ve 550) koymuş benden önceki arkadaş.Ben öndeki 2 tanesini delici ile değiştirmek istiyorum.Ama bu modelden (ebad ve kasa)...
  8. GYRY

Hella Sis Farları

Ynt: Hella Sis Farları Merhaba 450 ve 550 modelleri delici mi yoksa yayıcı mı olarak takabiliyoruz?
  9. GYRY

Sabit hizda Beyaz duman atması.

Ynt: Sabit hizda Beyaz duman atması. tesekkurler bu işin maliyeti aşağı yukarı nedir acaba? Çok uğraştırdımı sizi bu işlem..

10. GYRY

Ynt: Sabit hizda Beyaz duman atması. xj kare kasa benzinli.

11. GYRY

ZJ ve XJ,ler için procomp 2 el 15 jant

Ynt: ZJ ve XJ,ler için procomp 2 el 15 jant merhaba Bayram bey, 31x10,5x15 Cooper STT lastiklere uygunmudur bu jantlar.XJ için.. Mert
  12. GYRY

Arkadaslar araç ile 100 km sabit hızda uzun sure gittiimde beli bir süre sonra eksozdan Asır'ı sekilde beyaz duman atıyor. Ayağımı gazdan çekince normal e donüyor. bunu sadece belli bir hızda devamli gittigimde yaptığını gördüm. Normalde uzun sure bu hizlarda gitmezsem sorun yok . Bunedeni...

13. GYRY

235x65x17 lastik araniyor

Ynt: 235x65x17 lastik araniyor çok az kullndığım bu kumho lastikleri istersen verebilirim.depo da duruyor.235x55x17 ebad..
  14. GYRY

XJ Cherokee Naturel safety switch sorunu yardım..

Ynt: XJ Cherokee Naturel safety switch sorunu yardım.. eliize sağlık.E bay da 40$ a buldum ancak Amerika teslimi.Türkiye ye göndermiyorlar.
  15. GYRY

XJ Cherokee "Naturel safety switch" aranıyor.

Arkadaşlar çıkma yada yeni uygun fiyatlı olabilir. Selamlar Mert.

16. GYRY

Kumho 235*55*17 4x4çivili kar lasitği

Ynt: Kumho 235*55*17 4x4çivili kar lasitği 400 TL düşmüştür...
  17. GYRY

XJ Cherokee Naturel safety switch sorunu yardım..

Arkadaşlar bu parça aracta" P" konumunda ilk starter yani çalışmasını sağlıyor.Bendeki arızalı olduğu için araç ilk alışmasında sorun yaşıyorum. Elinde çıkma olan veya tedarik edebilen varsa benimle irtibata geçebilirlermi acaba.. Mert
  18. GYRY

Akgün & Aydın Otomotiv (Amerikan Araçlar Teknik Servis, Yedek Parça) - Ankara

xj parça Arkadaşlar 98 XJ için (90 üstü tüm modeller uygunmuş) "Neutral safety switch" denilen ekte resmini gönderdiğim parcadan arıyorum.Yardımcı olabilirseniz sevinirm.Bu parça aracın P konumunda ve diğer vites geçişlerinde çalışmasını sağlıyor. Mert.

19. GYRY

XJ mi yükseltmek istiyorum

Arkadaşlar XJ mi 3" kadar yükseltmek istiyorum.Ancak orjinal kit için aldığım fiyatlar gerçekten çok yüksek.Sizce ısrarla yturtdışından gelen bu kitlerden mi satın almalıyım.Yoksa tecrübeli bir usta ile bunu yapabilirmiyiz. Yardımcı olursanız sevinirim. Mert.
  20. GYRY

Kumho 235*55*17 4x4çivili kar lasitği

Arkadaşlar bir önceki aracım için almış olduğum ve bir sezon bile kullanamadığım.Kumhonun Offroad tipi ve çivili Kar Lastiğidir.İstenildiğinde üzerine çivi takılabilmektedir.Buz ve Karda kullnım için dizyn edilen Vakumlu ve offroad tipi dir.4 adet KW22 modelidir.ebadlar 235x55x17.450 TL dir

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri