Arama sonuçlarınız

1. BGRDRC

Dikkat! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu

Ynt: Dikkat! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu Merhaba; Bu konuda bir şey sormak istiyorum.Cem Bey'in belirttiği yüksek rakımda çalışmama durumunun sonucu ne oldu acaba?Kartepe vb kış kamplarına gelmek istiyorum ama ısıtıcım yok.Araştırmak için bu konu başlığı altındaki...

2. BGRDRC

Volkswagen Transporter Rockton

Ynt: Volkswagen Transporter Rockton Abi inan gelmeyi çok istiyorum ama 1-Webostam yok 2-Arka koltuk şuan tam yatabilir durumda değil 3-Üzerinde 4 mevsim lastikler var ama dişleri çok iyi durumda değil....Araç şuan kalınabilecek durumda olmadığı için biraz ertelemek zorundayım maalesef..Kısmet...
  3. BGRDRC

Transporter T4 için Tavan Yükseltme Polyester Kalıp Projesi

Ynt: Transporter T4 için Tavan Yükseltme Polyester Kalıp Projesi Bence ölçüler oranlama yoluyla birebire yakın alınabilir..Bu aslında çok eski bir yöntem..Sonuçta t4'ler standart..Bende California Kasaların önden,arkadan,profilden çekilmiş pek çok resmi var..Bunu resimdeki aracın tavan...

4. BGRDRC

Ynt: Volkswagen Transporter Rockton Seikel'e uygulama yaptıranlar kimler pekii?Memnunlar mı acaba.. Bu arada bu şnorkeli adam kendisi polyesyer kalıp çıkarıp yapmış bende yapılış resimleri vardı..Bulabilirsem ekliyeyim..Diğer kısımlara Şnorkel değil de farklı bir uygulama yapılabilir bence...Ne...
  5. BGRDRC

Ynt: Transporter T4 için Tavan Yükseltme Polyester Kalıp Projesi Herkese Selam; Araştırmakla geçen süre zarfında tavan konusunda süper bir beyin fırtınası yaşanmış ve çok güzel fikirler ortaya çıkmış.. Bu arada ben de boş durmadım.Tam planı olmasa da Westfalia California Exclusive'in birebir...

6. BGRDRC

Ynt: Transporter T4 için Tavan Yükseltme Polyester Kalıp Projesi Cem Bey Merhaba; Emin olun hertürlü destek çok işe yarayacak..Sizin konuya ayrı bir başlıkla yer vermeniz bile çok ciddi bir destek bence.. ;)Çok Teşekkürler...

7. BGRDRC

Ynt: Transporter T4 için Tavan Yükseltme Polyester Kalıp Projesi Çok teşekkürler...Sakıncası yoksa özelden Cep numaranızı rica edebilir miyim?Birbirimize ulaşmamız böylece daha kolay olur.. Görüşmek üzere..
  8. BGRDRC

Ynt: Volkswagen Transporter Rockton Yaptım Levent Abi... Benim aklımda max 5cm gibi bir yükseklik var...Bunu Get(takoz)'le sağlamak da münkün ancak çok verimli olacağını düşünmüyorum..Türkiye'de 4x4 Rescue Team'e aracın resimlerini gönderdim araştırıyorlar..Yurtdışında Almanya'da Seikel diye...
  9. BGRDRC

Ynt: Transporter T4 için Tavan Yükseltme Polyester Kalıp Projesi Süper; işte bu sitenin üyelerinde de bu beklenirdi.Birlikte yapılabilecek son derece güzel bir çalışma olacak bence.. ;D Burak Bey kardeşinizle konuşursanız ve kendisi bizi daha önceki çalışmalarından edindiği tecrübelerinden...

10. BGRDRC

Ynt: Transporter T4 için Tavan Yükseltme Polyester Kalıp Projesi İnsel Bey Merhaba; Kalıp için neden ahşap kullanamıyoruz anlamadım.Ben Antalya'da büyüdüm,arkadaşlarımdan babası balıkçılıkla geçinenler,hatta kendi teknelerini yapanlar bunları zaman zaman onaranlar vardı.Çoğu da ahşap-fiberden...

11. BGRDRC

Ynt: Transporter T4 için Tavan Yükseltme Polyester Kalıp Projesi Cem Bey Merhaba; Madem çok fazla kişi tavan yükseltmeye uğraşıyoruz o zaman bir liste oluşturalım.Bir taraftan da çeşitli şehirlerde bu işi takip edecek/araştıracak arkadaşlar belirleyelim.Sonrasında kalıp işine girelim derim.Hem...
  12. BGRDRC

Ynt: Transporter T4 için Tavan Yükseltme Polyester Kalıp Projesi Atilla Bey Merhaba; Ben bugün biraz daha araştırdım ve birkaç yeni tip panjur kepenk(poliüretan dolgulu çelik-aluminyum,her bir panjur dilimi ölçüsü 55mm genişlik,1.4mm kalınlık,istenilen en/boy da yapılabiliyor) yapan firmanın...

13. BGRDRC

Herkese Selamlar; Benim de aklımda tavanı yükseltmek var(Westfalia California Exclusive'e benzer bir şekilde)ancak tabiiki bu şekilde hazır bir tavan bulmak Türkiye'de imkansız.O yüzden Westfalia California Exclusive'in tam ölçüleri bir şekilde bulup,bu şekilde yüksek tavan isteyen...
  14. BGRDRC

Syncrocular Kaç Kişiyiz??

Ynt: Syncrocular Kaç Kişiyiz?? Eyvallah Abicim..Bi fikir olarak sunmuştum sadece.. :D Ayarlayabilirsem yarın Hikmet Bey'in yanına bir uğrayacağım...Hem de tanışmış oluruz kendisiyle..
  15. BGRDRC

Ynt: Syncrocular Kaç Kişiyiz?? Levent Abi; Bildiğin diğer Syncrocuları da yukarıdaki listemize eklesen en azından bi hacim kazansa listemiz..Baksana kimseden çıt çıkmadı ;D

16. BGRDRC

Ynt: Volkswagen Transporter Rockton Ve ne yazıkki Türkiye'ye gelemiyor çünkü gümrük mevzuatında araç 4x4-minibüs/panelvan olarak ithal edilmesi gerektiği için ağır vergi yükünden ve sanırım biraz da satış endişesinden dolayı Doğuş Oto şimdilik Türkiye'ye getirmiyor. Allahtan Syncro'm var ;D...
  17. BGRDRC

Ynt: Syncrocular Kaç Kişiyiz?? Geziler bölümünde Sülüklü Göl Gezisi'ndeki araç sizinkiymiş demek..Orada bir T4'ün de T3'lerin gidebildiği yerlere gittiğini görmek çok güzel ;D Yanlış anlaşılmasın Mecit ve Eren Bey'e karşı bir tavır almış değilim(ki tanımadığım insanlara karşı tavır almak hiç...
  18. BGRDRC

Ynt: Syncrocular Kaç Kişiyiz?? Doğrudur Levent Bey.Zaten önemli olan bu ender bulunan araçları ve sahiplerini bir araya getirmek diye düşünüyorum. Syncroturk sayfasını oldukça detaylı bir şekilde inceledim.Hatta o dönem bulduğum ve almaya niyetlendiğim bir T3 Doka(Sanırım daha önce Kağan Bey'in...

19. BGRDRC

Ynt: Syncrocular Kaç Kişiyiz?? Olcay bey hoşgeldiniz...Çok memnun oldum.. Bu arada resim yüklemeyi becerebildim ;D
  20. BGRDRC

Ynt: Syncrocular Kaç Kişiyiz?? Merhaba Levent Bey; Çok memnun oldum...Maşallah aracınız çok güzel gözüküyor..Ben de resim ekledim ancak nedense gözükmüyor..Yardımcı olabilirseniz sevinirim.. Evet arkadaşlar yok mu başka syncrocu..Herhalde sadece iki kişi değilizdir ???

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,947
Kaydolan Son Üyemiz
Homywood Bungalov

Çevrimiçi üyeler

Geri